Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
słoneczna 85 wrote:Cath! mi mama mowila UCz sie bo bedziesz ulice zamiatac:)
a bratu Ucz sie bo bedziesz kostke brukowa ukladac;))Gosiak, Pia Gizela, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Od razu foty nie wstawie nawet jak bedzie skrecone, bo jeszcze trzeba cos (cokolwiek) w pokoju zrobic. Ale bedzie takie http://images.hayneedle.com/mgen/master:SRK088.jpg
Gosiak, kafabi, Sue, Lara 82, Bietka, Penelope lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Ja byłam u dentysty w ciąży i naprawiłam sobie wszystkie zęby. Też nie radziłabym czekać na okres "po porodzie", bo potem dopiero zęby się mogą psuć.
Mnie rodzice mówili
"Ucz się ucz, bo nauka to potęgi klucz. Ale jak będziesz mieć za dużo kluczy, to zostaniesz woźną"
Nie wiem jak to teraz interpretować.
Kasia, ja może nie płaczę i nie mam depresji, ale mam dziś mega wkurwa. Na wszystko.
Jak jeszcze wszędzie widzę tych roszczeniowych górników, związkowców, to mnie krew zalewa.
Jeszcze teraz do mnie mama P. dzwoni i też mi mówi, że się mamy nie stresować, bo przecież "takich ludzi jak Wy jest mnóstwo i Oni tak nie mogą". nic nie powiedziałam, ale sobie pomyślałam - mogą i właśnie to zrobili. Naiwna...
-
AsiaSzw wrote:Słoneczna tak zamrazałam. Ale nie pamietam cos mi swita ze musza byc ugotowane i wtedy zamrozone odwrotnie niz pierogi. Bo surowe jak zamrozilam to mi sie rozlecialy w garnku
Kasia nie przejmuj sie ja caly zeszly tydzien mialam depreche
ja pierogi zamrazam ugotowane! potem tylko odsmazam.
widac mozna tez surowe:))
ok to pozamrazam kluski:)
od nast tyg robie zapasy!!!!!!!!!
-
Cześć dziewczyny
Wylądowałam w szpitalu
Z bólami brzucha/ żołądka
zrobili mi badania lekarz powiedział, że nie jest dobrze coś tam się dzieje i tyle tylko
Ja jestem od wczoraj juz sie lepiej czuje
Ale nic nie wiem zadnych kontretów to czekanie -
PatrycjaP trzymamy kciuki oby nic powaznego.
AsiaSzw mam nadzieje, ze po skreceniu w rzeczywistosci bedzie wygladac przyzwoicie. W Internecie opinie i recenzje byly same pozytywne - ze solidne i w ogole. Jedyne co, to niektorzy narzekali na skladanie go ;] I niech sluzy przez lata! To jest model, ktory rosnie razem z dzieckiem.
I narobilyscie mi smaku piszac o tych pierogach! Zjadlabym takie prawdziwe!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 17:24
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Patrycja, oby wszystko dobrze się skończyło. No a jak fabryki Hortexu zwolnily 50% obsady, to czy ktoś w ramach protestu zamykał się w chłodni? Dlatego jeżeli kopalnie są nie rentownrentowne ( bo jak maja byc jak jest zatrudnionyxzatrudnionych 6000 osób gdzie mogłoby wystarczyć 2500) to dlaczego ma trwać ta farsaPola
Hania -
PatrycjaP trzymam kciuki by bylo wszystko dobrze, na szczescie jestes w szpitalu a tam sie dobrze zajma Toba, dawaj znac jak cos sie dowiesz
Sylwia leczenie zeba w ciazy ze znieczuleniem jest bezpieczne, ja zeba co prawda nie mialam leczonego ale mialam znieczulenie miejscowe z lidokainy 2% bez dodatku adrenaliny, i w mniejszej dawce niz standardowo, takie znieczulenie jet tez przy zebielepiej upewnic sie ze nic sie z zebem nie dzieje... Mnie tez nieraz zab boli gorny, mialam kanalowe 2 razy tego zeba i teraz jak pobolewa tam to moja dentystka mowi ze to naprawdobniej zatoka, bardzo czesto jest tak ze boli i wydaje sie ze to zab a to zatoka, jednak nie mozna miec rtg wiec poobserwuj jaki to bol a do dentysty mozesz isc ona Ci obstuka zeby i bedzie wiedziala czy cos sie dzieje
Kurcze czytam na biezaco ale umknelo mi Ze Stokrota rodzi:( sie dziejepowodzenia wiedz dla naszej kolejnej mamusi