Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja mam bebetto pascal i jestem na razie zadowolona. Gondolke spacerówkę i nosidełko wymienia sie bardzo łatwo, generalnie wszytkie elementy mozna w dośc prosty sposób zdjąć/założyć. Poza tym nie ma drąga-hamulca między kołami, tylko hamilec jest przy samym kole. Ja robie duże kroki i w innych wózkach to mi przeszkadzało bo zahaczałam nogami o ten hamulec.
Jak się sprawdzi w praktyce to sie okaże. Uważam, że za tą cene było warto. Na pewno więcej zainwestujemy w kolejna spacerówke i fotelik samochodowyAsiaSzw lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry
juska sto lat! i lekkiego porodu !:*
my dzisiaj po badaniach i w moczu ten szczawian wyszedłwizyta w środę , zobaczymy co powie
a byłam u kosmetyczki, bo widzę że Wy też henny robicie, ale ledwo zrobiła bo ja odlatywałam
kupiłam ten żel z casting cream gloss "pocałunek słońca", myślicie że w ciąży mogę nim włosy machnąć ?
i dziś torbę pora spakowaćbo już kosmetyczka pierwsze co to jak niziutko brzuch mam
ale fajny kolor tego wózka
my dzisiaj zamawiamy, camarelo
Asia zgadzam się z Tobą, każdy ma swój zasób i limit gotówki
łączę się w bólu z bessenymi, zgagami, bólami krzyży :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 13:59
AsiaSzw, juska19, Penelope lubią tę wiadomość
-
Tutaj nie chodzi o budżet
Bo mnie stać na wózek za 3-4 tysiące. Alee to ze mnie na niego stać nie znaczy, że muszę za tyle kupować. Jak dla mnie to troszkę szkoda pieniążków. Kupie taki co ma Angelciaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiak najbardziej martwi mnie to, że ja jestem trochę przy Was cofnięta i choruję zawsze sto lat po Was... Także już się przygotowuję na "najlepsze"
Zdrowiej, zdrowiej!
Patrycja wkładki nie żałuję, niech będzie chociaż jeden element taki dziewczęcy. Cały wózek w kolorze rózowym byłby tandetny i to bardzo...
U mnie tez czkawka, a ja mimo, że jestem pojedzona to ciagle mysle o jedzeniu, bo jednak na cos mam ochote, ale nie wiem na co!Gosiak, PatrycjaP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem jak u Was, ale u mnie KRK pogoda dobijająca, mglisto, ciemno, nieprzyjemnie.
Dzisiaj czytam poradnik perfekcyjnej pani domu, może dowiem się czegoś nowego
Idę sprzątać łazienkęwedług wskazówek perfekcyjnej heh
Ten poradnik jest na prawdę super- polecam -
O kurczaki Gosiak to niefajnie:/ z laryngologow w lux med moge polecic debniak i klei obrebska bo nie daja na wyrost antybiotykow a szybkie metody, ja debniak osobiscie uwielbiam bo dzieki niej skonczyly sie moje problemy z gardlem...
Mam wyniki badan morfologia z rozmazem i crp i jest super, crp mam 2,4 a norma jest 0-5 , wiec mimo jeszcze jakis tam objawow poinfekcyjnych jest idealnie, morfologia mi sie ladnie poprawila, pierwszy raz hemoglobina i hematokryt sa w normie, delikatnie obnizone limfocyty bo 19,8 norma pow 20 a to dziwne bo przy i fekcji raczej sa podwyzszone chyba? I neutrofile ciut podwyzszone bo norma do 70 a mam 71, poza tym reszta super ( plytki mam 112 tys wiec rewelacja jak na mnie bo nie ma spadku) jupi
do porodu bede juz sie bardzo oszczedzac, imbir chyba raz dziennie profilaktycznie bede zaparzac i herbatke z lipy+ woda z miodem i cytrynka
Gosiak przy krtani musisz nawilzac- duuuuzo wody z miodem i cytryna, a polecam tez mleko z miodem i czosnkiem, chociaz raz dziennie, ja na poczatku przez pierwsze 2 -3 dni pilam 2 razy dziennie mleko z miodem i czosnkiem , mleko letnie by specyfiki wlasciwosci nie stracily no i prenalen jest fajnyja mam syrop i tabsy, i moze wlacz syrop z cebuli? Niektorzy polewaj zamias cukrem to miodem i wyciskaja czosnku...
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Patrycja mi chodzilo o " przereklamowany " nie o budżet bo nikomu w portfel zaglądać nie mam zamiaru.
Angelcia to juz ino raz Vit C zacznij wsuwać to cię ominie zarazek online
Ja dzis pierwszy raz od dluzszego czasu o3 sie obudzilam, kurna myslalam ze sie wsciekne. Ale nie wypilam meliski wieczorem moze dlatego ?! -
Sylwia dziwi mnie to, bo właśnie wydaje mi się że sporo piję
Asia ja wiem o czym mówisz, to tak samo jak pisałam o tym fotelikuw większości też płaci się za markę a nie czy i jaki jest produkt
dobrze że mój oczytany w takich rzeczach i wszystko sprawdza
-
Hejka kochane
Gosiak kurczę że ci się ta choroba rozkręciła, kuruj się kuruj i dobrze dziewczyny mówią, pij dużo, może jeszcze jakiś soczek z malin, a ciśnienie masz trochę podwyższone, ja ciągle mam 100/60-70
Dziewczynki już się nie mogę doczekać mojej Kruszynki i ciągle o niej myślę, o cesarce wolę nie myśleć bo mnie przeraża, więc skupiam myśli na dzieciątku że już w końcu będzie i będę go tulić
Dzisiaj rano byłam na kontroli u endo, wszystko ok, po porodzie kazała zmniejszyć dawkę do 25, jak będą kołatania serca to 12, a nawet odstawić i po 3 tygodniach sprawdzić tsh, więc już wiem co mam robić, jestem przygotowana
Jutro ostatnie porządki przed szpitalem, ubiorę prześcieradełko w łóżeczku i będzie czekanie
A Juska wszystkiego najlepszego, szczęśliwego porodu i cudownego dzieciaczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 14:30
-
Ja mam bebetto Luca (jak większość z was juz wie) i jestem mega zadowolona!!!
A ten rico nano ma Sewerynka! Jest bardzo ładny ale strasznie duży! Sewerynka jest wysoka a ten wózek naprawde wygląda na potężny i wielki! To chyba jedyny minus. A tak to bardzo ładny.
PatrycjaP mnie tez stać na wózek za 3/4 tysiące jak nie więcej. Wiec troche nie rozumiem twojej wypowiedzi. Kupilam bebetto po opiniach znajomych i po sprawdzeniu wózka, jest zgrabny, zwrotny i wg cudowny. Ale to moje zdanie. Nie każdemu musi sie podobać i trzeba to uszanować
Ja do firmy Quinny jestem uprzedzona i nigdy bym nie kupila wózka tej firmy. Ale kazda z nas ma swój gust i trzeba to uszanowaćAsiaSzw lubi tę wiadomość
-
justta wrote:Dziewczyny a powiedźcie dlaczego NIE dla wózków firmy Quinny, bo miałam zamiar kupić kiedyś spacerówkę z tej firmy i szukam opinii
nie raz prawie wyrżnęłam sie. Jego mama jak dowiedziała sie ze jestem w ciąży sama mi powiedziała kupuj wózek tylko nie tej firmy.