Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja mam bebetto pascal i jestem na razie zadowolona. Gondolke spacerówkę i nosidełko wymienia sie bardzo łatwo, generalnie wszytkie elementy mozna w dośc prosty sposób zdjąć/założyć. Poza tym nie ma drąga-hamulca między kołami, tylko hamilec jest przy samym kole. Ja robie duże kroki i w innych wózkach to mi przeszkadzało bo zahaczałam nogami o ten hamulec.
Jak się sprawdzi w praktyce to sie okaże. Uważam, że za tą cene było warto. Na pewno więcej zainwestujemy w kolejna spacerówke i fotelik samochodowy
AsiaSzw lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry

juska sto lat! i lekkiego porodu !
:*
my dzisiaj po badaniach i w moczu ten szczawian wyszedł
wizyta w środę , zobaczymy co powie 
a byłam u kosmetyczki, bo widzę że Wy też henny robicie, ale ledwo zrobiła bo ja odlatywałam
kupiłam ten żel z casting cream gloss "pocałunek słońca", myślicie że w ciąży mogę nim włosy machnąć ?
i dziś torbę pora spakować
bo już kosmetyczka pierwsze co to jak niziutko brzuch mam 
ale fajny kolor tego wózka
my dzisiaj zamawiamy, camarelo
Asia zgadzam się z Tobą, każdy ma swój zasób i limit gotówki
łączę się w bólu z bessenymi, zgagami, bólami krzyży :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 13:59
AsiaSzw, juska19, Penelope lubią tę wiadomość
-
Tutaj nie chodzi o budżet
Bo mnie stać na wózek za 3-4 tysiące. Alee to ze mnie na niego stać nie znaczy, że muszę za tyle kupować. Jak dla mnie to troszkę szkoda pieniążków. Kupie taki co ma Angelcia
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiak najbardziej martwi mnie to, że ja jestem trochę przy Was cofnięta i choruję zawsze sto lat po Was... Także już się przygotowuję na "najlepsze"
Zdrowiej, zdrowiej!
Patrycja wkładki nie żałuję, niech będzie chociaż jeden element taki dziewczęcy. Cały wózek w kolorze rózowym byłby tandetny i to bardzo...
U mnie tez czkawka, a ja mimo, że jestem pojedzona to ciagle mysle o jedzeniu, bo jednak na cos mam ochote, ale nie wiem na co!
Gosiak, PatrycjaP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem jak u Was, ale u mnie KRK pogoda dobijająca, mglisto, ciemno, nieprzyjemnie.
Dzisiaj czytam poradnik perfekcyjnej pani domu, może dowiem się czegoś nowego
Idę sprzątać łazienkę
według wskazówek perfekcyjnej heh 
Ten poradnik jest na prawdę super- polecam
-
O kurczaki Gosiak to niefajnie:/ z laryngologow w lux med moge polecic debniak i klei obrebska bo nie daja na wyrost antybiotykow a szybkie metody, ja debniak osobiscie uwielbiam bo dzieki niej skonczyly sie moje problemy z gardlem...
Mam wyniki badan morfologia z rozmazem i crp i jest super, crp mam 2,4 a norma jest 0-5 , wiec mimo jeszcze jakis tam objawow poinfekcyjnych jest idealnie, morfologia mi sie ladnie poprawila, pierwszy raz hemoglobina i hematokryt sa w normie, delikatnie obnizone limfocyty bo 19,8 norma pow 20 a to dziwne bo przy i fekcji raczej sa podwyzszone chyba? I neutrofile ciut podwyzszone bo norma do 70 a mam 71, poza tym reszta super ( plytki mam 112 tys wiec rewelacja jak na mnie bo nie ma spadku
) jupi
do porodu bede juz sie bardzo oszczedzac, imbir chyba raz dziennie profilaktycznie bede zaparzac i herbatke z lipy+ woda z miodem i cytrynka
Gosiak przy krtani musisz nawilzac- duuuuzo wody z miodem i cytryna, a polecam tez mleko z miodem i czosnkiem, chociaz raz dziennie, ja na poczatku przez pierwsze 2 -3 dni pilam 2 razy dziennie mleko z miodem i czosnkiem , mleko letnie by specyfiki wlasciwosci nie stracily no i prenalen jest fajny
ja mam syrop i tabsy, i moze wlacz syrop z cebuli? Niektorzy polewaj zamias cukrem to miodem i wyciskaja czosnku...
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Patrycja mi chodzilo o " przereklamowany " nie o budżet bo nikomu w portfel zaglądać nie mam zamiaru.
Angelcia to juz ino raz Vit C zacznij wsuwać to cię ominie zarazek online
Ja dzis pierwszy raz od dluzszego czasu o3 sie obudzilam, kurna myslalam ze sie wsciekne. Ale nie wypilam meliski wieczorem moze dlatego ?! -
Sylwia dziwi mnie to, bo właśnie wydaje mi się że sporo piję

Asia ja wiem o czym mówisz, to tak samo jak pisałam o tym foteliku
w większości też płaci się za markę a nie czy i jaki jest produkt
dobrze że mój oczytany w takich rzeczach i wszystko sprawdza
-
Hejka kochane
Gosiak kurczę że ci się ta choroba rozkręciła, kuruj się kuruj i dobrze dziewczyny mówią, pij dużo, może jeszcze jakiś soczek z malin, a ciśnienie masz trochę podwyższone, ja ciągle mam 100/60-70
Dziewczynki już się nie mogę doczekać mojej Kruszynki i ciągle o niej myślę, o cesarce wolę nie myśleć bo mnie przeraża, więc skupiam myśli na dzieciątku że już w końcu będzie i będę go tulić
Dzisiaj rano byłam na kontroli u endo, wszystko ok, po porodzie kazała zmniejszyć dawkę do 25, jak będą kołatania serca to 12, a nawet odstawić i po 3 tygodniach sprawdzić tsh, więc już wiem co mam robić, jestem przygotowana
Jutro ostatnie porządki przed szpitalem, ubiorę prześcieradełko w łóżeczku i będzie czekanie
A Juska wszystkiego najlepszego, szczęśliwego porodu i cudownego dzieciaczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 14:30
-
Ja mam bebetto Luca (jak większość z was juz wie) i jestem mega zadowolona!!!
A ten rico nano ma Sewerynka! Jest bardzo ładny ale strasznie duży! Sewerynka jest wysoka a ten wózek naprawde wygląda na potężny i wielki! To chyba jedyny minus. A tak to bardzo ładny.
PatrycjaP mnie tez stać na wózek za 3/4 tysiące jak nie więcej. Wiec troche nie rozumiem twojej wypowiedzi. Kupilam bebetto po opiniach znajomych i po sprawdzeniu wózka, jest zgrabny, zwrotny i wg cudowny. Ale to moje zdanie. Nie każdemu musi sie podobać i trzeba to uszanować
Ja do firmy Quinny jestem uprzedzona i nigdy bym nie kupila wózka tej firmy. Ale kazda z nas ma swój gust i trzeba to uszanować
AsiaSzw lubi tę wiadomość
-
Wiesz co ja pilnowalam chłopca który mial wlasnie quinny i wózek byl tragiczny. Ale tak jak kiedys pisalam ze nie pamiętam jaki to byl model i moze go juz poprawili. Byl on 3 kolowy i jezdzil jak chcial! A przy tym jak sie podjeżdżalo pod krawężnik to jak trzeba bylo wjechać to sie sam składałjustta wrote:Dziewczyny a powiedźcie dlaczego NIE dla wózków firmy Quinny, bo miałam zamiar kupić kiedyś spacerówkę z tej firmy i szukam opinii

nie raz prawie wyrżnęłam sie. Jego mama jak dowiedziała sie ze jestem w ciąży sama mi powiedziała kupuj wózek tylko nie tej firmy.

echhh gyby nie ten zamykany kosz to kto wie....