Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycześć!
Ja też mam gbsa. Tzn robiłam w dwudziestym którymś tygodniu to wyszedł. Teraz miałam robiony wymaz ale tylko z pochwy i wyszedł wynik ujemny. No ale czego sie spodziewac jak brałam antybiotyki i w dniu badania tez jeszcze przyjmowałam antybiotyk. Mówiłam lekarzowi że to bez sensu. We wtorek mam powtórkę, ale podejrzewam, że wyjdzie tez ujemny.
Jak was czytam to coraz bardziej sie przerażam tym porodem. Z objawów to wydaje mi się, że lekko brzuch opadł. Znacznej różnicy nie ma ale nie sterczy juz tak pod cyckami. No i częściej niz zwykle 2. Zdarza się 2 razy dziennie - co sie nigdy nie zdarzało. W poniedziałek jak byłam na badaniu to nie było rozwarcia tylko szyjka skrócona. NAwet nie wiem czy miękka - zapomniałam zapytać. Twardnienia jakies tam mam, bóle @ tez ale nie sa jakies super bolesne. No i zaczęły mi nogi puchnąć. Po całym dniu chodzenia.
W sobotę czeka mnie wielkie sprzątanie i przemeblowanie w sypialni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosiak, tak się zastanawiałm co z tym szpitalem zrobic i ustaliłam z mężem, że jak będzie czas. Tj będzie taka pora dnia, że nie będzie korków, albo maz nie będzie w pracy(weekend, noc) to jedziemy do wojewódzkiego. A w przeciwnym wypadku będe rodzic w redłowie.
bella84 lubi tę wiadomość
-
Ja po wizycie. Naprawde az nie chce mi wdawac w szczegoly. Wizyta trwala 10 min za 180 zl masakra. Nic nie wiem. Pomine ze nawet zelu kurwa za malo uzyl i sucha glowica robil co jet mega nieprzyjemne. Jestem zdegustowana. Sam kazal mi dzis przyjsc na ta wizyte a dzis powiedzial ze on nie wie co bedzie w lutym robil. Noszzz co za palant. ocYwiscie mam umowic sie na jeszcze kolejna wizyte za kolejne 180 zl ciekawe jak wtedy mnie przyjmie. Ja juz nie wiem szczerze co teraz bo rece mi opadly. Nie umiem powiedziec nawet co czuje bo mam chwilowa znieczulica. Ale wszyscy moga byc pewni ze dr. Zabul nigdy nie moglby byc moim lekarzem prowadzacym. Masakra!
-
*Sylwia wrote:Gosiak, tak się zastanawiałm co z tym szpitalem zrobic i ustaliłam z mężem, że jak będzie czas. Tj będzie taka pora dnia, że nie będzie korków, albo maz nie będzie w pracy(weekend, noc) to jedziemy do wojewódzkiego. A w przeciwnym wypadku będe rodzic w redłowie.
Może się spotkamy?
-
nick nieaktualnyNadrabialam was teraz dobre pol godzinki.
Groszek trzymam kciuki
Gosiak za ciebie tez kciukam . Daj znac po wizycie
Jestem ciekawa czy Fredra juz ma przy sobie malenstwo
Mnie dzisiaj rozlozylo nagle....leze teraz z goraczka 38,2./ Nie wiem co to za paskudztwo ape mam nadzieje ze jakas grypa z tego nie wyjdzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 16:12
-
Dziewczyny a ja mam takie pytanie, ale zupełnie serio bez ironii.
Dlaczego wy tak kombinujecie z tymi lekarzami?
Mnie się wydaje, że powinniście iść jedną ścieżką od początku i zaufać swojemu prowadzącemu. Szczerze lekarze nie lubią jak nagle w 9 mc przychodzi do nich pacjentka i oczekuje CC. Oni nawet Was nie znają.
Jaki jest powód tej waszej kombinatoryki? Pytam Asię i Belle.
Tak z czystej ciekawości, ja już na tym etapie chyba bałabym się coś zmieniać, bo po 1 wizycie nie poznasz lekarza no i jak mu zaufać ?kafabi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis musze sobie scisnac cycucha i zobacze czy cokolwiek mi leci bo samoistnych wyciekow nie mam. A apetyt mam i to niestety baaardzo duzy. Po tym jak wczoraj sie obzarlam to dzis stwierdzilam, ze jem tylko regularnie co 3 godz i dzis bez slodyczy. Zobaczymy co z tego bedzie mojego planu. Maluch mial czkawke.
derii84 lubi tę wiadomość
-
Ja od bardzo dawna jem co 3 godz, wiec w sumie organizm mam przyzwyczajony. Tylko w ciazy troche zaburzylam ten rytm bo bardzo czesto jadlam ale nie chce bardzo duzo przytyc i biore sie w garsc. A slodycze... oj lepiej o nich nie mowie tez bym je wciagala
-
A my już po sesji
NIe mogę się doczekać efektów, bo kombinowałyśmy jak konie pod górąW legginsach, w sukienkach
Zdjęcia z moim P. też będą ładne na pewnoAsiaSzw, LadyDi, derii84, dorocia2324, Gosiak, Lara 82, agaaa28, Laurka, Pia Gizela, słoneczna 85, Januszkowa lubią tę wiadomość