Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
W takim układzie to Brzuszkowy miewa czkawki
I w nocy i nad ranem miał
Jeśli to prawda, to się trzymam tej wersji, że czkawka nie zwiastuje rychłęgo porodu
Dopiero doczytałam.
LadyDi gratuluję Wam! Odpoczywajcie!!! I cieszcie się sobą
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Gratuluje nowym mamusiom!!!
Ta pogoda mnie dobija, ponuro i szaro, mam nadzieje ze jak młoda sie urodzi to szybko wiosna przyjdzie i na spacerek ruszymy;)
U mnie cisza (choc wg usg 3trym termin na dzis, ale to sciema:p ustepuje miejsca dziewczynom z poczatku listy
Milego dnia"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
nick nieaktualnyNo i dupa. Nic się nie dzieje. Wod mam duzo afi=13 lekarz stwierdzil ze nic nie ubywa i to nie wody. Wiec ja nie wiem co to ze mnie wylatywalo. Jak wstalam z lózka to pocieklo na podloge i mocz to nie byl. Czekam na wyniki krwi morfologia i crp. Na razie nie leci tak jak w nocy wszystko pozamykane. Jak tak dalej bedzie to jutro mnie wypuszcza. Jestem w redlowie
-
Pstrycja, LadyDi GRATULACJE!!!! Cudownie jest czytać takie wieści z rana!
Sylwia powodzenia! Daj znac jak będziesz mogła! Kciuki zaciśnięte!!!
Ja spałam całkiem niezle, ale zgagę miałam mimo wypitego siemienia ;(
Jedna wizyta w toalecie, wiec nawet sie wyspalam. -
uuu faktycznie AFI 13 to sporo jak na ten etap ciąży. Ja miałam jakiś miesiąc temu 12, a teraz mam : ilość płynu owodniowego fizjologicznie zmniejszona.
Tak jak napisała Gosiak, niech dziecię siedzi w brzuszku jeszcze, chociaż rozumiem Twoje rozczarowanie. Ja też byłam rozczarowana, kiedy okazało się, że jednak nici z porodu, ale pamiętaj,że na każdą z nas przyjdzie poraPola
Hania -
ja wczoraj miałam kumulację bólu spojenia i krocza. Dziś na szczęście jest lepiej.
gusia ty wstalas, a ja wracam spowrotem do spania...gusiaa lubi tę wiadomość
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
Patrycja rano skladalam gratulacje jeszcze na spiocha, wiec sie musze powtorzyc. Skoro jednak byla cc, no to pewnie jakis stresik byl, dlatego teraz zycze spokoju, dochodz do siebie szybciutko i jescze raz niech Olivier zdrowo rosnie
usciski od cioci Lary.
-
Pia, a i owszem stres to zmora dla brzuszka. Jak mi powiedzieli w Sylwestra ze nie ide do domu to tak sie zdenerwowalam i poryczalam, ze KTG wyszlo tragicznie i wlaczono kroplowki z magnezu to byla sroda i jeszcze w piatek mieli watpliwosci czy wypuscic.
Takze ja mysle ze jak masz dzis KTG przed egzaminem to tez nie za dobrze bo jakis stres chocby nieuswiadomiony jest, a jutro mysle ze juz KTG bedziesz miala super. Wiec jak cos umow sie jeszcze na jutro po poludniu i zobaczysz. W kazdym razie za dzis tez trzymam kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 11:39
-
Nowym Mamusiom gratuluje
My dziś mamy wizytę o 14, ciekawe czego sie dowiemy
Moj Maly już od 2 dni nie czkał...i coś sie malo ruszał w nocy i teraz....zreszta wczoraj też mniej aktywny niż np w poniedziałek
czyzby przepowiednia lądowania na porodówce ?hehehe
Lara 82, megg lubią tę wiadomość
-
agaaa28 wrote:Gosiak, Ty łykasz ten Oeaparol. Napisz mi proszę, ile razy dziennnie i po ile kapsułek. Bo herbatka z liści malin to 3 razy dziennie prawda?
Zabieram się za wywoływanie mojego grubasa.
Ja łykam 3 razy po 2 tabletki oeparolu i herbatkę zaczęłam pić 2 razy dziennie, ale pod koniec radzą po 3 kubki, więc możesz z grubej rury od razuderii84, agaaa28 lubią tę wiadomość