Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katiś, dziękuję Kochana. Ostatnie 5 dni były takie fajne, intensywne, ciągle w biegu, mniej snu, ciągle na nogach i wczoraj na dodatek namowilam męża na
pierwszy raz od poczęcia!!!! Trochę się stresowałam ale poszło lepiej niż sądziłam. Ale jak widać nic nie Nie ruszyło. Dzięki za wsparcie dziewczyny. Cieszę się strasznie że Patrycja i LadyDi urodziły, ale po ludzku im zazdroszczę że już, może to też na mnie zadziałało
będzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 11:45
Gosiak, Katiś lubią tę wiadomość
-
LadyDi gratulacje!!!!
Penelope nie smuć się!
A Angelcia znowu robi nas w balona, miała wrzucić zdj. nie ma ich, pojechała do Apartu i nie wiemy czy wróciła do domu czy prosto na porodówkęPisała, że ma jakieś skurcze. Odezwij się kochana- bo ciotki są czujne i każdą nieobecność zauważą
Penelope, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
Godzine was nadrabiam. Boszzzz Katis co ty jeszcze tu robisz tyle ston za 2000
Ja mialam dzis ktg. Skorcz jeden na 65 wiec luzik. Ale malemu spadlo tetno pare razy. Zostawilam ten wydruk im aby pokazaly mojemu ginowi jak przyjdzie.
A no i uwagaaaa uwagaaa NIE MAM GBS
LadyDi niezlego klopskika sobie wynosilas. Piknie gratuluje. Dzielna jestes. Troche widze to trwalo u ciebie. Myslalam ze uwiniesz sie przed polnoca.
Patrycja zycze ci abys szybko do siebie doszla.
Penelope nie smutamysłoneczna 85, Pia Gizela, Penelope lubią tę wiadomość
-
Penelope ja mam termin na piątek i szczerze to myślę, ze przenoszę z tydzień... nie wiem dlaczego, ale mam takie przeczucie. Tyle, ze mi nie jest z tym źle, ze młodemu się nie spieszy bo większe obawy mam o pielęgnację i o to co będzie się działo jak już młody będzie z nami...
Penelope lubi tę wiadomość
-
Pia Gizela wrote:Kurcze a ja nie mam nic o AFI i dojrzałości łożyska, tylko, że w normie, cokolwiek to znaczy
Pia co do AFI to zawsze mówi mi gin, że OK ale chyba tylko raz powiedziała liczbę, na tą chwilę liczb nie podawała.
Pytałam o łożysko jaki stopień i dostałam informację, że odchodzi się od dokładnej oceny podawanej w liczbach. tzn I, II, III ponieważ jest to subiektywna ocena danego ginekologa.
Za każdym razem sprawdza mi łożysko, jakie są przepływy i dokładnie je ogląda czy nie ma zwapnień i czy dobrze funkcjonuje i tyle, ale ja liczby nigdy nie dostałam.Pia Gizela lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim. Lady, Patrycja, wieeeeeeeelkie gratulacje i buziaki dla maluszków. Też czekam na opowieści porodowe.
U nas cisza. Witam się w 40 tygodniu, równo tydzień do terminu.słoneczna 85, Lara 82, dorocia2324, asia888, Aagnieszkaa, Januszkowa, megg, Zosia_Tosia lubią tę wiadomość
-
Penelope a Ty masz nad suwaczkiem opis ze to termin z usg, a z OM masz taki sam? Bo te terminy z usg sa raczej troszke do przodu to moze masz jeszcze pare dni, ja mam z usg 28.01, 04.02, 06.02 a z OM czy tam z reguly N 09.02
U mnie biegunka i jakies skurcze, ale nie to jeszcze nie dzis:p"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Maarta, mam z tymi myślami o zmęczeniu to samo. Nie mam problemów ze spaniem, kładę się ok 23-24 i śpię jak zabita, wstaję 1 lub 2 razy do WC. No i jak mąż się budzi o 6 to ja też, ale jestem wtedy tak nieprzytomna, że muszę ok. 7 dalej iść spać i dopiero po 10 jestem w stanie się rozbudzić. I właśnie wczoraj i dziś pojawiła się myśl, że rano jestem tak słaba, że chyba bym nie dała rady urodzić o tej godzinie.
Nie wiem, może jeszcze następuje kumulacja siły, a potem będzie mega power. -
Słoneczna nie wiem kto tam wkłada tą rurkę, ale przestałam się nad tym zastanawiać, ponieważ w naszym podwoziu w momencie porodu wiele osób będzie grzebać. To jest tak czysta fizjologia, że staram się wyzbyć wstydu tłumacząc to sobie w ten sposób, choć łatwo nie jest.
AsiaSzw, przedszkolanka:), Asiaa1201 lubią tę wiadomość