Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara 82 wrote:znowu w panoramie ma być o jakiś dramacie na porodówce, no masakra w tej polsce.
Tak samo dziś na styczniówkach czytałam, że ktoś poszedł z 6 tygodniowym dzieckiem do lekarza przed szczepieniem, dziecko miało lekki katar, ale lekarz zakwalifikował do szczepienia i dziecko zmarło
-
Pojawiły się skurcze mniej więcej co 4 minuty, trochę bolą i ma razie chodzę - jest spoko, lekarz twierdzi że szyjki już nie mam
Gosiak, cath, Bietka, Laurka, Angélique89, angelstw, Januszkowa, Topola, kasia_1988, asia888, Lara 82, Sue, mala_mi1982, agaaa28, Pia Gizela, przedszkolanka:), juska19, słoneczna 85, Penelope, dorocia2324, derii84, Asiaa1201, LadyDi lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Wlasnie zaczął mi odchodzić czop śluzowy ! Tyle ze przezroczysty! Ale tego gluta bylo mega dużo!!
ash, Gosiak, Januszkowa, kasia_1988, asia888, Lara 82, Sue, mala_mi1982, Pia Gizela, Maarta:), przedszkolanka:), Katiś, laureczka25, bella84, Penelope, derii84, LadyDi lubią tę wiadomość
-
Katiś powodzenia
Angeligue Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia!!!
Byłam dzisiaj na ktg, skurczy brak za to młody ruszał się jak szalonyszyjka ma 0,5 cm i rozwarcie na 2 palce. W ogóle lekarz mi powiedział że powinnam się sugerować terminem z usg a nie om, tak więc od dzisiaj mój termin to 2.02. Tak więc w pon idę na kolejne ktg. Jeżeli do nast. poniedziałku (9.02) nic się nie ruszy to mam się zgłosić na patologie ciąży.
Penelope moja siostra też mieszka w anglii i termin miała na zeszłą niedzielę. Do tej pory cisza. jest umówiona na masaż szyjki na pon i jeżeli do tej pory nic się ruszy to na wywołanie.
My z mężem zjedliśmy dzisiaj żarełko na wynos, on kebaba a ja sajgonki. Teraz odpoczywamyAngélique89, mala_mi1982, Penelope, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:A ja gdzieś nawet widziałam linka, ale nie wchodziłam, żeby czytać
Tak samo dziś na styczniówkach czytałam, że ktoś poszedł z 6 tygodniowym dzieckiem do lekarza przed szczepieniem, dziecko miało lekki katar, ale lekarz zakwalifikował do szczepienia i dziecko zmarło
Masakra. Tu na styczniówkach???
Katis dajesz rade widze!!
Cath oby z tego gluta zrodziło się coś większego np Konstancja -
nick nieaktualnyGosiak
straszne. Ale tu komus na styczniowkach tak sie stalo?
Szook.
Cath kciukam za to zebys jutro miala lepszy dzien i zeby Konstancja w koncu wyszla
Katis A te wody juz ci odeszly czy tak powoli sie sacza? Cos czuje ze jutro juz bedziesz z Pola
a te skurcze to takie jak na @ masz? -
Angélique89 wrote:Bietka, dziękuję.
Rozwarcie na 2 palce to już chyba nieźle. Też bym chciała już jakieś mieć zanim się znajdę na porodówce. Zawsze lepiej tak niż zaczynać od 0 mm.
Ja 2 tyg temu miałam szyjkę 1 cm i rozwarcie na palec. Mam nadzieję, ze w tym tyg coś się ruszy.
Katiś będzie transmisja life?
Angélique89 lubi tę wiadomość