Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A nie to ja jak pojde do rossmana to nie korzystam z pomocy ekspedientek. Sama sobie ogladam.
Chcialam sobje kupic taka pomadke max factor trwala lipfinity chyba ale te kolory jak z horroru takie ciemne.
Ja musze sie przejsc do rossmana po plyn micelarny tylko nie wiem kiedy..
Cisza nastala na forum -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie sie podobaja takie cieliste odcienie na ustach, ale malujac sie pomadka caly czas musialabym patrzyć w lusterko czy jeszcze ją mam
.
Tak samo podobaja mi sie wymalowane oczy cieniami, a sama nie potrafie sie tym malowac, zazdroszcze dziewczynom talentu w tej kwestii -
Ja maluje brazem jasnym zwykle a jasniejszym w kacikach. Pedzelkiem.
Nie lubie byc niepomalowana.
Co dzis na obiad? U mnie drugi dzien barszcz i rozmrazam pierogi z kapusta tesciowej;)
Nic mi sie nie chce..
Ciekawe kiedy zacznie sie u mnie akcja;)) -
angelcia wrote:Dziewczyny znacie jakies stronki z kosmetykami do makijażu (sklepu online) bo musze sobie jakos humor poprawic? A jak mam isc do jakiegos sklepu kosmetycznego to dostaje wscieku na widok ekspedientek.
Osobiście jestem w Oriflame ale to musisz mieć konsultantkę
A w Sephorze dużo rzeczy kupuję i jestem bardzo zadowolona
Co do czerwonych ust też myślałam że tragicznie wyglądam, ale kiedyś zrobiłam prezent mężowi i złożyłam życzenia w formie zdjęć i właśnie tam miałma czerwone usta i nie wyglądałam tak źle -
Ja tez mam leniwy dzień. Nie mogę wyjść z łóżka. Goście mnie wykończyli w weeweekend. Ale teściowa mi zrobi paczki w sobotę i bd miala tłusta sobotę a nienie czwartek:-)
Mi się podoba ciemna szminka ale nie u mnie.
Angelcia ja na rozstęp i bliznę po cc kupiłam krem AVASue lubi tę wiadomość
-
Angelcia, ja też polecam Douglasa - fajne szminki (mega trwałe) ma revlon! Ja miałam taki make up na ślubie mojego brata, zrobiony wlasnie kosmetykami z douglasa (clinique, colistar, pupa i revlon) i nie musiałam go w ogole poprawiać
Ja szminki uwielbiam we wściekłych kolorach - mam oczojebnie pomarańczowa i różowateraz poluje na taka fioletowa i burgundowa:)
megg lubi tę wiadomość
-
Ash a czemu mieliby Cie zostawic?? Pewnie nie bo to w weekend nie ma naszego dr.
Mi mowil ze 4 ktg i 5 wizyta ale pewnie nie dotrwam a juz dzis drugi..
Dotrwam. Czemu nie?
Cos sie nie zapowiada:))
Moze pranie wstawie i umyje lodowke?
No i ptak mi nasral na balkon jakby nie mial gdzie... I zastanawuam sie czy to myc dzis)
agaaa28 lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:Angelcia, ja też polecam Douglasa - fajne szminki (mega trwałe) ma revlon!
Ja mam mieszaną cerę i długo szukałam dobrego podkładu - testowałam HR double agent i wiele innych z najwyższej półki - nic mi tak nie matowało cery jak Revlon colorstay.Sue lubi tę wiadomość