X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny znacie jakies stronki z kosmetykami do makijażu (sklepu online) bo musze sobie jakos humor poprawic? A jak mam isc do jakiegos sklepu kosmetycznego to dostaje wscieku na widok ekspedientek.

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E tam Angelcia, najlepiej pojsc i zobaczyc kolory na zywo;)

Avon masz albo jakues sephory wysylkowe;))

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sloneczna ja wlasnie nie lubie jak mi tak wciskaja w sklepie, teraz jestem taka blada, ze musze i tak wszystko najjasniejsze kupowac, bo jestem blada jak sciana :/

Avon to tylko zapachy, bo smarowac bym sie tym nie smarowala :)

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie to ja jak pojde do rossmana to nie korzystam z pomocy ekspedientek. Sama sobie ogladam.
    Chcialam sobje kupic taka pomadke max factor trwala lipfinity chyba ale te kolory jak z horroru takie ciemne.

Ja musze sie przejsc do rossmana po plyn micelarny tylko nie wiem kiedy..

Cisza nastala na forum

atdcqtkf2affvuei.png
  • ash Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z rozstepami to jest taki problem, ze jak maja powstać to powstaną choćby nie wiem co.
    Moja mama nie ma, po 2 ciążach nic, zero. Moze i mnie ominie.... A jak nie to trudno. Bedzie mi przykro, ale przeżyje.

Piękna pogoda dzis znowu. Aż chce sie żyć :)

ug3715nmrb0zdbvc.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w miescie jest mały rossmann, a te ekspedientki na siłę do tyłka wchodzą, albo ochroniarze wiszą na plecach :/ I jak tu sie czuc komfortowo w sklepie?

Podobaja mi sie wymalowane usta, ale osobiscie wygladam z wymalowanymi komicznie :)

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja!a czerwona nigdy sie nie pomalowalam bo wygladam strasznie. Nie kazdemu pasuje..

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie sie podobaja takie cieliste odcienie na ustach, ale malujac sie pomadka caly czas musialabym patrzyć w lusterko czy jeszcze ją mam :).

Tak samo podobaja mi sie wymalowane oczy cieniami, a sama nie potrafie sie tym malowac, zazdroszcze dziewczynom talentu w tej kwestii :)

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja maluje brazem jasnym zwykle a jasniejszym w kacikach. Pedzelkiem.
    Nie lubie byc niepomalowana.

Co dzis na obiad? U mnie drugi dzien barszcz i rozmrazam pierogi z kapusta tesciowej;)
    Nic mi sie nie chce..

Ciekawe kiedy zacznie sie u mnie akcja;))

atdcqtkf2affvuei.png
  • cath Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelcia wrote:
    Dziewczyny znacie jakies stronki z kosmetykami do makijażu (sklepu online) bo musze sobie jakos humor poprawic? A jak mam isc do jakiegos sklepu kosmetycznego to dostaje wscieku na widok ekspedientek.
    Angelcia tylko Sephora i Douglas! :) Osobiście jestem w Oriflame ale to musisz mieć konsultantkę :) A w Sephorze dużo rzeczy kupuję i jestem bardzo zadowolona :)

Co do czerwonych ust też myślałam że tragicznie wyglądam, ale kiedyś zrobiłam prezent mężowi i złożyłam życzenia w formie zdjęć i właśnie tam miałma czerwone usta i nie wyglądałam tak źle :)

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • cath Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    Cath cos ucichla??
    Spokojnie :) Ja się wyciszam jedynie :) JAk coś będzie się działo napiszę wam :)

megg, słoneczna 85, Sue, Gosiak, kafabi, dorocia2324 lubią tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • megg Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam leniwy dzień. Nie mogę wyjść z łóżka. Goście mnie wykończyli w weeweekend. Ale teściowa mi zrobi paczki w sobotę i bd miala tłusta sobotę a nienie czwartek:-)

Mi się podoba ciemna szminka ale nie u mnie.
    Angelcia ja na rozstęp i bliznę po cc kupiłam krem AVA

Sue lubi tę wiadomość

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • Sue Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelcia, ja też polecam Douglasa - fajne szminki (mega trwałe) ma revlon! Ja miałam taki make up na ślubie mojego brata, zrobiony wlasnie kosmetykami z douglasa (clinique, colistar, pupa i revlon) i nie musiałam go w ogole poprawiać :)
    Ja szminki uwielbiam we wściekłych kolorach - mam oczojebnie pomarańczowa i różowa :) teraz poluje na taka fioletowa i burgundowa:)

megg lubi tę wiadomość

• ash Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kilka szminek w mocnych kolorach. Mam mega różową i wisniową i w nich najlepiej sie czuje

Sue lubi tę wiadomość

ug3715nmrb0zdbvc.png

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ash a czemu mieliby Cie zostawic?? Pewnie nie bo to w weekend nie ma naszego dr.
    Mi mowil ze 4 ktg i 5 wizyta ale pewnie nie dotrwam a juz dzis drugi..
    Dotrwam. Czemu nie?
    Cos sie nie zapowiada:))

Moze pranie wstawie i umyje lodowke?
    No i ptak mi nasral na balkon jakby nie mial gdzie... I zastanawuam sie czy to myc dzis ;))

agaaa28 lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    Angelcia, ja też polecam Douglasa - fajne szminki (mega trwałe) ma revlon!
    Revlon ma też super podkłady, pudry, itp.
    Ja mam mieszaną cerę i długo szukałam dobrego podkładu - testowałam HR double agent i wiele innych z najwyższej półki - nic mi tak nie matowało cery jak Revlon colorstay.

Sue lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    Gosiak chcesz sie minac ze mna?;)
    Żarty się Ciebie trzymają ;)

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • ash Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna, doktor powiedział ze jesli w piątek na usg okaże sie ze wod jest jeszcze mniej to kładzie mnie na oddział zeby monitorować dziecko a jeszcze przetrzymac go w brzuchu trochę.
    Cały czas liczę na to ze normalnie wrócę do domu po ktg i usg

ug3715nmrb0zdbvc.png

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robicie oklad z kawy??
    Mnie i tak natna bo jestem waska ;)) nie ma co sie ludzic. A zszywa polozna czy dr??
    Mam tylko nadzieje ze nie jakis praktykant;)) znajac moje szczescie;))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 12:53

atdcqtkf2affvuei.png
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Januszkowa dociera do mnie ze mam cc juz jutro, i jestem mega spanikowana, nie tyle sama cc bolem itd co tym ze to za wczesnie dla dzidzki :/ czekam sobie do pediatry teraz ktory ma mnie uspokoic...

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
‹‹ 2110 2111 2112 2113 2114 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ