Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Suri dziękujemy za relacje. Jesteś najmłodszą mamą z naszego forum, a taką dzielną i mądrą!!! Będziesz cudowną mamą! Gratulacje córeczki!
A ja witam się dzisiaj z Wami w 40 tygodniu ciąży bez objawów zbliżającego się porodu. No może brzuszek trochę niżej
http://www.iv.pl/images/39841935259135451322.jpgmarcela29, Gosiak, Sue, kasia_1988, juska19, megg, Lara 82, gusiaa, słoneczna 85, Bietka, Boroniówka, agaaa28, LadyDi, Aagnieszkaa, Penelope, Maarta:), Angélique89, dorocia2324, Patrycja20, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo dzisiaj to mnie po prostu rozpie... w pół! Budze sie i co...? Oczywiscie rozstępiska na brzuchu! Cholera jasna, no ja już nie wytrzymuje nerwowo! Ja sie nie nadaje, po prostu sie nie nadaje! Teraz zamiast o porodzie to mysle o samobojstwie, mam dosc wszystkiego... DOSLOWNIE.
Ch.. mnie strzela od srodka, a wszyscy patrza jak na idiotke! -
Angelcia, kurcze, przykro mi! Jeszcze troszkę i Ada bedzie na świecie.
6 tygodni po porodzie możesz iść do kosmetyczki na mikrodermabrazję.
Ja się rozstepow bardzo boje, bo moja mama ma strasznie zniszczony brzuch, a to, że jeszcze mi się nie zrobiły, nie znaczy, że się nie zrobią.
Póki co smaruj, smaruj i jeszcze raz smaruj. A po porodzie się weźmiesz za cholery! Pocwiczysz, pare wizyt u kosmetyczki i zbledną!
-
nick nieaktualny
-
Specjalnie dla Ciebie
O czymś podobnym pisała Laurka
Zobaczysz jak bedą wyglądać po porodzie, zbledną, może ich nie będzie widac. Mojej koleżance zrobiły się przy pępku przed porodem samym, ale mowila, że wyblakły i nic nie widac - moze z bliska.
Ale rozumiem wkurwa, bo sama rzucałabym mięsem.
-
nick nieaktualny
-
Januszkowa ,a myślałam że to ja mam najmniejszy brzuch
taki masz śliczny,filigranowy, dzieciątko na pewno Cie nie umeczy
dziewczyny,z tymi rozstępami to też sie załamywałam,ale dałam se siana,a cycki mam strasznie spękanedo tego obwisłe
ale mój M powiedział,że dla niego to jest takie trofeum,że jest dumny i że jemu nie przeszkadzają i mam nie wymyślać
wiec uszy do góry - to są znaki poświęcenia dla dziecka,które w dzisiejszych czasach na pewno da się jakoś ukryć i złagodzić
Januszkowa, Sue lubią tę wiadomość
-
angelcia wrote:No dzisiaj to mnie po prostu rozpie... w pół! Budze sie i co...? Oczywiscie rozstępiska na brzuchu! Cholera jasna, no ja już nie wytrzymuje nerwowo! Ja sie nie nadaje, po prostu sie nie nadaje! Teraz zamiast o porodzie to mysle o samobojstwie, mam dosc wszystkiego... DOSLOWNIE.
Ch.. mnie strzela od srodka, a wszyscy patrza jak na idiotke! -
Idę na 3 śniadanie bo 2 pierwsze wylądowały w wC. Chyba stres mnie dopada przed szpitalem w czwartek i cc w piątek. Miałam tyle rzeczy zrobić dzisiaj w domku a nie mam siły...
Chyba pójdę Waszym tropem i po śniadaniu Pójdę spać chociaż na godzinkę.
Suri gratulacje. Tez juz chce tulic swoją dzidzie...