Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie jaka jestem dumna z mojego Tomka. Bez niego to w ogóle bym się zalamala. Kocham go jeszcze bardziej, nawet tego opisać nie umiem.
angelstw, Lara 82, Sue, słoneczna 85, dorocia2324, Januszkowa, ash, Daisy, asia888, Fedra lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Witam się o poranku
uwielbiam siadać rano do nadrobienia całej nocy na forumpomimo że rzadko się udzielam.
to jak pasjonująca lektura w której nieoczekiwanie coś się dzieje
Katiś, Kasia ogromne gratulacje!!
Cath, MalaMi powodzenia i dużo sił dla Was!!
Bella żeby wszystko poszło szybko i zgodnie z planem -
Hej ja juz po. Poród 3 godzinki od odejścia wód w tym boli 2 godz. Bylo calkiem nieźle. Opisze nast razem. Mój synek ma 3580 g i 57 cm.
angelstw, kafabi, Gosiak, Lara 82, Sue, AsiaSzw, derii84, LadyDi, przedszkolanka:), Pia Gizela, weronika86, słoneczna 85, dorocia2324, megg, Asiaa1201, Januszkowa, Bietka, Aagnieszkaa, ash, 1kasiulka1, Daisy, juska19, Penelope, asia888, Topola, Angélique89, Patrycja20, Laurka, justta, LadyMK, Fedra lubią tę wiadomość
-
Jejku spałam tylko 3h jestem wykończona bezsennością.
Katis super ze tak dobrze Ci poszło i jestes szczęśliwa mamusia zdrówka dla Was:)
Kasia dzięki za wspaniały pozytywny opis tego mi było trzeba mój poród tez taki będzie:)!
Cath nareszcie doczekałas sie oby szybko poszło trzymamy kciuki. Mała mi Tobie tez wytrwałości i bądź dzielna! Dacie radę dziewuszki!
Bella jesteśmy z Toba powodzenia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 06:54
-
Aaaa Katis gratuluję!!
Cath dawaj dawaj!! Powodzenia
ja nadal leżę na przedporodowej i tylko słucham jak się dzieci rodzą a mój nic, zero skurczy, wywołanie nie działa a rozwarcie jest dziś po obchodzie dam znać co i jak, bo może sie zlitujaKatiś lubi tę wiadomość
-
Mala mi moje gratulacje. Uwinelas sie ksiazkowo
Cath trzymam kciuki abys szybko na porodowke wskoczyla !!!
Bella trzymam kciuki. Koniecznie zdaj relacje po bo wiesz ze czekam niecierpliwie. I pamietaj wstan jak tylko ci pozwola. Bedzie ciezko na poczatku ale lepiej na pozniej.