Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaaa... zrobil poloznik jakis test- no wlozyl taki wziernik po czym jakims patyczkiem pomacal i wlozyl to do jakiegos roztworu i wyszlo ze to nie wody.
Wiem ze to bardzo nie przyjemne bo od rana do teraz nie moge porzadnie siedziec bo boli wszystko;//Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 21:58
-
Francuska wszystko nam robia to co nieprzyjemne
mogloby sie skonczyc juz.
Gosia ja tez pierwsze slysze o tym ze polozna ma tyle razy przyjsc. Szok. Mysle ze powiedzmy pierwsze 2 razy bedzie a potem to ewentualnie na telefon jak cos sie dzieje. Hmm zastanawiajace.
Ja melduje sie z lozka.
Mikego wieczoru
Rodzcie dziewczyny !!! -
Maarta:) wrote:Przynajmniej Ty mnie rozumiesz, straszne to jest taki niepokoj jakby sie cos zlego dzialo a nie wiem co. Ale Twoj Kubus duzy:)
-
AsiaSzw wrote:Gosia ja tez pierwsze slysze o tym ze polozna ma tyle razy przyjsc. Szok. Mysle ze powiedzmy pierwsze 2 razy bedzie a potem to ewentualnie na telefon jak cos sie dzieje. Hmm zastanawiajace.
-
Francuska25 wrote:Agaaa... zrobil poloznik jakis test- no wlozyl taki wziernik po czym jakims patyczkiem pomacal i wlozyl to do jakiegos roztworu i wyszlo ze to nie wody.
Wiem ze to bardzo nie przyjemne bo od rana do teraz nie moge porzadnie siedziec bo boli wszystko;// -
Angélique89, Ty już mi nic lepiej nie mów wrrrrrr jutro odwożę siostrę na lotnisko, 13 dni czekała i się nie doczekała...Angélique89 wrote:Dziewczyny po terminie, Wy to dopiero musicie być złe, że nadal nic, szczególnie Penelope.
Angélique89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
angelcia wrote:Gosiak ta ilość wizyt to istnieje tylko na papierku
Stokrota, a powiedz Nam kochana (i inne "już Mamy" też niech się wypowiedzą)
-jakich pampersów używasz? rozmiar 1 czy 2?
-ile pampków Ci idzie dziennie?
-kąpiesz codziennie?
-czym pielęgnujesz pępolka?
-jakieś istotne rzeczy, spostrzeżenia masz teraz, gdy masz już Maluszka w porównaniu do tej teoretycznej wiedzy, którą posiadałaś?
Słoneczna Ty tez się nie nakręcaj z tymi schodamiNogi Cie beda bolec
Przedszkolanko najwazniejsze, ze u Poli wszystko okprzybierze po drugiej stronie brzucha
Gosiak, angelcia, mala_mi1982, Sue, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Gosiak, tyle ich Zjadłam w ostatnich dniach że chyba długo będę miała do nich uraz, i jak jak widać, na mnie nie podziałały, ale powodzeniaGosiak wrote:Dziewczyny, ponoć jeszcze świeży ananas ma enzym mogący przyspieszyć poród... jutro kupię ze 3
Gosiak, Sue lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Dziecko wyjdzie jak zechce i nic nie zrobimy. Mozna pochodzic po schodach ale pewnie tez nie na kazdego dziala .
-
Dokładnie Gosiak, ja dziś się Popłakałam jak mnie położna właśnie umówiła na Niedzielę na 8 rano do szpitala na wywołanie. Więc znam już ostateczny termin. Dopiero tak naprawdę tego się przestraszyłam, bo tak to się w ogóle nie bałam
Gosiak wrote:No właśnie niekoniecznie, bo jak nie wyjdzie tydzień po terminie, to zacznie się chemiczne wypłaszanie. A tego bym bardzo chciała uniknąć