Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
bella84 wrote:Udalo mi sie dodzwonic i polozna powiedziala ze tylko maz moze i max godzinka.. Rodzice tyle co w przelocie jak beda mnie ew przewozic wiec bez sensu, wiec przyjada na nastepny dzien
tez bede wolac polozne w razie czego a co mi tam od tego sa :p chce szybko dojsc do siebie, a czym przemywq sie rane po cc? Mydlem czy moze octeniseptem? Mam tez juz plastry sutricon kupione a jeszcze mysle by masc contractubex kupic ale to moge zawsze bo w sumie i tak smarowanko dopiero po tyg od cc
Co do rany u Nas byl zakaz jej ruszania w szpitalu przy wyjsciu jedynie zmieniono opatrunek i sprawdzono czy wszystko ok zalecenie do domu opatrunku nie moczyc jesli przesiaknie krwia czy ropa wtedy zdjac popsikac octaniseptem i zrobic nowy opatrunek jesli jest wszystko ok do zdjecia szwow nic nie robic...
Mi kazali zdjac szwy 8 dni po cc ale pielegniarka ktora mi je sciagala powiedziala ze to za wczesnie i Ona zdecydowala by popsikac tym octa bo na koncach zrobilo mi sie nie ladne i byl wyciek ale po dwoch dniach szwy juz sciagla i wszystko ladnie sie goi17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Boroniowka trzymam kciuki aby się wszystko rozkręcilo.
Freuda dziękujemy za rady pewnie nie jedna się przyda.
Asiu proś o przeciwbólowe - które można brać często mimo przystawiania dziecka do piersi.
Ja dziewczyny nie mogę spać od 4 wiec idę ogarniać się.Fedra lubi tę wiadomość
-
Dobry dorby :
Dziecwyznki Kochane my jedziemy
noc przespała, zero stresu..teraz mnie coś łapie
"2" z rana była...czop odchodzi bo od wczoraj śluz brązowy a dziś z zywą krwią, wieć pewnie kilka rodzin i odejdą wody...
bede pisać w miare możliwości tutaj , jeśli sie nie da to do Przedszkolanki esesmanybedzie WAm przekazywać
Trzymajcie kciuki za nasza cała trójeczkeszczególnie za tatusia bo z nim może być najgorzej
pozdrawiam jeszcze 2w1LadyDi, Penelope, Gosiak, derii84, mala_mi1982, kasia_1988, Boroniówka, Katiś, megg, Sue, pudel22, Patrycja20, Lara 82, Aagnieszkaa, dorocia2324, Januszkowa, Angélique89, Laurka, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!!
Boroniówka, Rudasek, powodzenia!
Penelope, Gosiak, może coś ruszy dziś
Ja od 1.30 nie zmrużyłam okaMasakra. Spać się chce a nie mogę zasnąć. Plecy bolą, pęcherz ciśnie
Śniadanko zjadłam i chyba będę drzemać na kanapie z TV i komputerem, przy okazji czekać na kurieraPenelope lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry.
Ja mialam jechac dzis na badania krwi i kurde zapomnialam jestem juz po kawie i sniadaniua jutro wizyta u mojego lekarza...
Fedra fajnie ze napisalas. Duzo cennych rad od Ciebie zapewne wyciągnę.
U nas w szpitalu co do blizny to nie ma takich zakazow na szczescie.
Boroniowka powodzenia.
Dziewczyny która dziś wizytuje oprócz mnie???
Ja wczoraj wieczorm myslalam ze zdechne z bóluna @ tak mnie bolalo jakby na spoznioną boszzzz myslalam ze to juz sie cos zaczyna dzic bo az do posladlow mi promieniowalo i brzuch caly spiety masakra...
Fedra lubi tę wiadomość
-
Witam sie nadal w dwupaku, mój Synek uparty i wyrazić jednak nie chce. Wszystko przeszlo jak zobaczyłam szpital,na ktg nawet porządnego przepowiadającego nie było,zostałam na obserwacji ,dali mi mg i nospe,czekam na wizyte,jesli dzis nic nie będzie sie działo mam nadzieje,że wroce do domu... Jeszcze z tydzień bym chciała,zeby posiedział..
Leze na sali z 2 dniową dziewczynką, jest śliczna choć nie dawala pospaćdzieci są cudowne
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Qrcze z tymi akcjami przed. Pewnie, gdybym była w Pl,albo chociaż na lądzie, tez juz bym ze dwa razy na ip była
a tak to siedzę w domu i Czekam na jakieś dziwne sygnały
Rudasku kciuki wlk, mam nadzieję, że się wykurowalas?
Gosiak,a ty bierz się z Janeczka za skurczyki
Ja dzisiaj co 2 h będę plukac gardło wodą z solą i jedną kropelka olejku sosnowego,inaczej się tego dziadostwa nie pozbede. Juz mam stresa, że Olafek jest narażony na te dziwactwa gardlowe moje,żeby to nie miało swoich konsekwencji -
Boroniówka dobrze ze jeszcze nie to niech mały jeszczejeszcze posiedzi.
Kasia i rudasku powodzenia i czekamy na wieści
Fedra super rady.
asia obyś szybko poszła do Jasia . Kurcze nie chce myśleć o bólu po cc. Puki co mam mega ból gardłakasia_1988, Fedra lubią tę wiadomość