Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Są,każde dzieciątko, bez wyjątku!!
ja byłam strasznie brzydka po urodzeniu, bo w trakcie porodu przywalilam gdzies w jakas kość i urodziłam sie z podbitym okiem i rozwalona warga. Warga mi spuchła, oko zielenialo, wiec po prostu księżniczka:)
Moj P tez ponoc był brzydki:P tak wiec, obiecajcie, ze powiecie mi prawdę!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 09:23
Gosiak, Stokrota :), Pia Gizela, mala_mi1982, Lara 82, dorocia2324, Januszkowa, Penelope, Bietka, Angélique89, Laurka, Fedra lubią tę wiadomość
-
dzień dobry mamusie
przynoszę wiadomość od Rudaska :
"ja po przyjęciu...wenflon założony przy którym prawie zemdlałam :)po lewatywieczekamy co dalej...
"
Malenq, megg, Boroniówka, derii84, dorocia2324, Lara 82, słoneczna 85, Januszkowa, Sue, Fedra lubią tę wiadomość
-
Asia masz racje musze sie nastawic na bol i ze dam rade, wydaje mi sie ze mam wysoki prog bolu wiec wszystko dla małego!
jak pisalam moj ma podobno jajowata glowe wiec musze sie nastawic na ten widok
podobno dzieci ulozone posladkowo tak maja
dziewczyny zaczynam sie zastanawiac jak glupia czy na pewno z nim jest ok ze jest tak ulozony, jestem tu jedyna i mam glupie mysli...ehhhWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 09:55
-
Boroniówka nasz Rudasek ma raczej cc,wiec napewno utuli dzidzie:-)
SuSuri,Kornelcia lalunia jak ta malowania
Faktycznie cisza jest dzisiaj.
Pia,jedz póki możesz,ja już rozmyslam nad budyniem czekoladowym....znowu i zapewne rusze za chwilę tylek w stronę kuchni... Hihi -
Megg oszalalas! Na 1000% jest wszystko ok. Tak niektore dzieci maja. Kolezanki 1 synek ulozony glowkowo porod sn. Drugi posladkowo i sie nie przekrecil i musiala miec cc. Takie same fajne chlopaki.
Chyba Cie stres przedporodowy dopadamegg lubi tę wiadomość
-
A no i powiem Wam,że wczoraj z mężem w końcu się poseksilismy....Heh, czułam się jak dziewica i szczerze nie było to dla mnie komfortowe,samopoczucie później beznadziejne...
Chyba sobie odpuszczę teraz,wrócimy do formy po połogu -
Witam sie z wami w 39tc, pozostalo 7 dni do terminu
Bietka gratulacje!!
Rudasek trzymam mocno kciuki, zeby szybko poszlo
Boroniowka dzidzius ma jeszcze czas i niech troche posiedzi u mamusi w brzuszku.
Gosiak gratulacje dotrwania do terminu i niech teraz malenstwo juz wychodzi.
Sue no to fajowa mialas niespodzianke z tym wieczorem panienskimmegg, asia888, Penelope, Sue, Fedra lubią tę wiadomość