Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie,
Ja raczej dziś nie rodzę, czekam i ściskam nóżki do jutra wieczór. Jak wróci mój mąż mogę się rozpakować
Co prawda wczoraj trochę się zmęczylam, bo były u mnie przyjaciółki. Wiec ugoscilam je jak trzeba. Ale to łączyło się ze sprzątaniem i gotowaniem. Nie byłam co prawda jakoś bardzo zmęczona, ale chyba ten wczorajszy ruch wpłynął na dzidziusia, bo czuję że przesunął się mocno w dół. Czuje mega nacisk na krocze. Ledwo chodzę. Ale nic innego się nie dzieje. Żadnych skurczy, boleści, czopa, nic. Noc przespana. Idę na śniadanko.
Miłego dnia dziewczynki.
Trzymam kciuki za dzisiejsze dzieciaczki!!!Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Dziewczyny jestem na ip czekam na ktg usg i przyjęcie na odział.
A Kornelia rzeczywiście jak malowana...przedszkolanka:), dorocia2324, Aagnieszkaa, Suri97, megg, derii84, Boroniówka, ash, mala_mi1982, Lara 82, Penelope, Sue, Fedra lubią tę wiadomość
-
witam sie z Wami w 39+0, ostatni tydzien ciazy nie wiem kiedy to zlecialo i jakos nie wierze ze juz niedlugo bede tulic moja coreczke:)
Nocka dosc ciezka z pobudkami i ciezko bylo znowu zasnac, poza tym nic nowego.
Boroniowka moze sie ruszy cos u Ciebie.
Gosiak ciekawe czy dzisiejszy dzien rowniez bedzie Twoj :dderii84, Penelope, Laurka lubią tę wiadomość
-
wodzianka ma dziecko? masakra na co ona wydala 30 tys!!! nie moge jej sluchac
najlepszy odlew twarzy dziecka za 1 tys... bez komentarzaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 10:33
Lara 82, Sue lubią tę wiadomość
-
Witam, ja dzis mam pierwsze ktg i wizyte, ale na cuda nie licze;) od dwoch dni sily tak mnie opuscily ze az zla na siebie jestem - nic prawie nie moge zrobic, dobrz ze M mnie dzis do dr zawiezie bo sama bym nie dala rady:/
A co do kosztu wyprawki-lacznie z apteczka i zaopatrzeniem dla mnie ja wydalam ok 6-7tyr nie kupujac lozeczek (dostalismy od szwagra drewniane i turystyczne), wiekszosc ubran, pare zabawek i wage tez dostalismy, patrzac z perspektywy moglabym jakis 1tys zaoszczedzic rezygnujac z paru rzeczy"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017