Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
jakos tak mnie naszlo. Jeszcze wlasnie jak mi o tym lozysku powiedzial ze jest I stopnia to juz wogole mi glupio
Powiedzial tez ze nie bedzie ocenial wagi malego bo jutro mam wizyte u mojego prowadzacego ale widzi juz ze kawal grzmota
Smutno mi jakos...derii84 lubi tę wiadomość
-
A u nas nuda nadal. Niby się nie stresuję i niech sobie malutki siedzi jeśli mu dobrze, ale z drugiej strony czy aby na pewno mu dobrze? Też nic nie wiem nt swojego łożyska. No wychodź kochany, bo my tu czekamy na przytulaski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 20:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W niedzielę na 8 rano mam stawić się w szpitalu na wywołanie! Więc do niedzieli ma czas sam coś zadziałać. Inaczej nie będzie litości już
angelcia wrote:Penelope Ty już obowiązkowo, Zdziebąd gra na zwłokę! Sprawdza Twoje nerwy.Gosiak, derii84, asia888 lubią tę wiadomość
-
Pomyślcie jutro o mnie ciepło o 12:30, żebym się nie pomyliła
Ja własnie zjadłam pół milki karmelowej, nie potrafię się jej oprzeć.
Już mnie zgaga piecze i już tego żałuję
Ash, współczuję Ci i Cię rozumiem, bo przeżywam to samo. Mam już chrypę i gardło mnie boli od tego... Bo czasami tak nagle czuje jak mi się to cofa wszystko. Dzis mnie tak piekło, jakby mi ktoś wsadził zapaloną zapałkę
Asia, nie smutaj. 15.02 to będzie dobry czas dla dzidka
Angelique, mój ma urodziny 16A ja w pierwszej chwili przeczytałam, że Twój mąż ma piętnaste urodziny
Laurka, myślę, że mój lekarz zgarnia nie małą kasę, a wizyty zawsze są ekspresowe. Wiadomo, że nie ma co zbędnie pierdzielićJak było trzeba, to badał wszystko. Trochę teraz się wkurzam, że już mi nie mierzą dzidka. Ale jakbym mega ciekawa była, to mogłabym pojechać na IP i powiedzieć, że mam skurcze i tam zrobiliby mi ktg i usg
Gosiak, Angélique89, derii84, megg, kasia_1988, Penelope, gusiaa, Lara 82, Fedra, Bietka lubią tę wiadomość
-
Chętnie oddałabym Wam dziewczyny te moje skurcze,żebyście urodzily już bo ja jeszcze gotowa nie jestem
psychicznie przede wszystkim .. Jak sie dobrze nastawić do tego porodu,macie jakis sposób?
a z wiesci to leże,skurcze dzis byly kolo 60/40% i nic wiecej,ale duzo ich wiec denerwują.. -
Penelope wrote:W niedzielę na 8 rano mam stawić się w szpitalu na wywołanie! Więc do niedzieli ma czas sam coś zadziałać. Inaczej nie będzie litości już
No to już nie długo,bynajmniej coś juz wiemy
Ale do poniedziałku może się rozkręcić i urodzisz w krótkim czasie:-).Za to trzymam jak najbardziej kciuki.
Sue powodzenia jutro jutro,wyspij się dzisiaj dobrze, żebyś pięknie na zdj wyszła :-*
Penelope lubi tę wiadomość
-
waga 3405 wg pomiarow.
rozwarcie wg niego na 3 cm i jestem gotowa do porodu.
duzo wod plodowych
Dr chialby zebym urodzila bo dziecko jest gotowe a do terminu moze przybrac max 250 gr wg niego.
Mowie co zrobic by przyspeiszyc skoro tak? ( bo mowi ze nie chce indukowac narazie porodu - pytalam- mowi ze bardziej boli)
to herbata z lisci malin owszem i pytam co jeszcze?
a on ze ponoc w Afryce mowia ze dobry jest seks:))
ale maz pewnie nie bedzie chcial:))
no i po schodach mam chodzic. jutro rano ide na klatke schodowa! i bede lazic!!!!!!!
dzieki za kciuki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 21:39
derii84, megg, asia888, Gosiak, Sue, kasia_1988, Pia Gizela, Pia Gizela, ash, Penelope, dorocia2324, Fedra lubią tę wiadomość
-
tutaj jest dosc fajnie wymienione co mozna a co nie karmiac piersia
http://babyonline.pl/co-jesc-gdy-karmisz-piersia-lista-produktow-zalecanych-lista-produktow-zakazanych-podczas-karmienia-piersia,karmienie-piersia-artykul,1716,r1p1.html
ale oczywiscie nie ma co przesadzac, mysle ze pierwsze 3 tyg uwazac a potem juz obserwowac co pasuje a co nie maluszkowi
dzieciaki siostry mialy skaze bialkowa, to dopiero masakra bo nawet nic mlecznego nie mozna jesc, oby moj nie mial tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 21:32
-
dziewczyny, proszę o uzupełnienie listy
dzisiaj o 20.10 przyszedł na świat Staś od Rudaskamama zmęczona, ale szczęśliwa, wszystko opisze jutro
najlepsze zdanie jakie dostałam : "bolało jak *uj"
a oto nasza dzielna mamusia z synkiem :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7139561e1764.jpgGosiak, Angélique89, asia888, słoneczna 85, Boroniówka, Sue, Pia Gizela, ash, kasia_1988, Lara 82, derii84, AsiaSzw, Daisy, Penelope, 1kasiulka1, megg, LadyDi, gusiaa, Maarta:), juska19, Fedra, kafabi, weronika86, Suri97, pudel22, Bietka, dorocia2324 lubią tę wiadomość