Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po. Dzieki dziewczyny. U nas rozwarcie na palec. Puki co czekamy do 15 ale jesli cos bedzie mnie niepokoic to mam dzwonic.
Oceny wagi nie bylo, dr sprawdzil tylko lozysko i moje jest jakies super nawet jest niesojrzale haha rozbawil mnie.
Jutro mam mojego gina prowadzacego wiec sie dowiem ile Ignas wazy.
Sloneczna trzymam kciuki za Ciebie.
Pia Gizela, megg, Penelope, słoneczna 85, dorocia2324, Fedra lubią tę wiadomość
-
No Gosia kto wie. Nie wiem czy trzymac kciuki za ta date dla ciebie? Masz juz dosc i chcialabys urodzic czy mozesz chodzic jeszcze. Ja sie przy was zle czuje bo wy wszystkie dobrze sie czujecie i mozecie chodzic a ja najchetniej bym siedziala i plakala juz i mam wyrzuty sumienia ze chce wygonic misia juz
-
AsiaSzw wrote:No Gosia kto wie. Nie wiem czy trzymac kciuki za ta date dla ciebie? Masz juz dosc i chcialabys urodzic czy mozesz chodzic jeszcze. Ja sie przy was zle czuje bo wy wszystkie dobrze sie czujecie i mozecie chodzic a ja najchetniej bym siedziala i plakala juz i mam wyrzuty sumienia ze chce wygonic misia juz
Ale na pewno nie chciałabym mieć wywoływanego porodu oksytocyną, chciałabym, żeby sam się zaczął.
Kochana, ja mam wrażenie, że Ty śmigasz jak fryga - załatwiasz różne sprawy i jesteś bardzo aktywna. Uszy do góry, to jeszcze tylko 10 dni!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 20:32
derii84, AsiaSzw lubią tę wiadomość