Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPenelope nawet z najlepszego hotelu kiedyś wyrzucają! Nie opuści sam, to opuści siłą... Biedny chłopak (jak i wiele innych maluchów) pozna jaki ten świat jest zły
Sue trzymam kciuki, Ada pewnie też!
Sloneczna nooo informacje takie jak chciałaś! Swoją drogą, też pobujałabym się tak po schodach na klatce, ale mam sąsiadów takich "czajników", że idąc do piwnicy oni są od razu za mną... Nie wiem kuźwa po co! Tak samo stoją pod oknami i podsłuchują, pieprzony monitoring osiedlowy. Co do Twojego biorytmu - podczas porodu lepiej nie myśleć, zdziczej i rób to co podpowiada Ci serce
Aha, patrząc na listę to czas na jakąś Dziewczynkę.
Gratuluję kolejnej mamie - bobas słodziak, taki zmarszczuchWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 22:15
Penelope, Sue lubią tę wiadomość
-
ash wrote:I ja idę po siemię
Dziś siemię było raz, herbata 2 razy i więcej nie dam rady, ble
Zjadłam za to ananasa z truskawkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 22:20
Sue lubi tę wiadomość
-
ten artykul o diecie przy karmieniu bardzo pomocny i sensowny! nie pamietam ktora z Was dzis wrzucila
http://babyonline.pl/co-jesc-gdy-karmisz-piersia-lista-produktow-zalecanych-lista-produktow-zakazanych-podczas-karmienia-piersia,karmienie-piersia-artykul,1716,r1p1.htmlmegg lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:A ja już mam serdecznie dość - nie mogę patrzeć na siemię i herbatę z liści malin.
Dziś siemię było raz, herbata 2 razy i więcej nie dam rady, ble
Zjadłam za to ananasa z truskawkami
Dziewczynypodpowiadają,że czas na dziewczynke,więc niech ten ananasek Ci rozkrecito wszystko:-)
Z tego co wiem,na jutro ma teżtermin Kafabi z kolejną dziewuszka:-)