Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny. Macie racje. Nie warto sie denerwowac.
Gosia nosz kurcze co za baba z tej dziewczyny. Nie dziwie sie ze znajomosc wisi na wlosku ja nie cierpie takich sytuacji!
No i oczywiscie wez torbe do auta
moze faktycznie prosto z aku na porodowke. Jeszcze jak popijesz ziolkami od doktorka to kto wie 
U nas dzis tez pizza na kolacje. A tym czasem wlasnie wyjelam z piekarnika pasztet dla matki karmiacej
wezme soboe troche do szpitala zeby ichnego paskudztwa nie jesc.
Bella dzieki za rady dodatkowe co do naszego szpitala. Wezme olej kokosowy zamiast wazeliny do ust i dla malego , a nawilzacza nie posiadam niesety ale bede przygotowana jak cos na taki ukrop.
A i mam od dzis ta duza pilke i kurde jaka ulga dla moich bioder. Rewela. Ze tez wczesniej nie pomyslalam. Nawet plecy mnie mniej bola
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Ale się wkurzylam..od 10 czekałam na IP na ktg..weszłam.dopiero o 14 bo było milion ważniejszych przypadków..po 30 min ktg lekarz odprawił mnie do domu (skurczy brak, wszystko pięknie) kurcze nawet mnie nie zbadał..kolejne ktg za dwa dni. Jak nic się nie ruszy w pon na wywoływanie...ehh wiedziałam że przenoszę
tylko na kolejne ktg udam się w nocy aby nie koczowac na IP..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 17:46
Laureczka25 -
Gratulacje cos czulam ze brak Twoich wpisow bedzie swiadczyl o takich niusachLaurka wrote:8. lutego o 21:15 na swiat przyszla Luna Faustyna. It's a girl!!
) SN. 3220 g i 49,5 cm. Porod byl dosc koszmarny dla mnie, ale malutka jest tak piekna, ze zaraz o tym zapomne! Jest grzeczna i cudowna. Jeszcze do mnie do konca nie dotarlo, ze jest nasza.
witamy Malutka po tej stronie
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
To bylo jej trzeba powiedzic date o dwa dni pozniejza a potem jej bys powiedzial ze jednak trzeba bylo wczesniejAsiaSzw wrote:Laurka gratuluje z calego serca. Ale fajnie.

Nie nadrobie was dziewczyny. Mam takiego dola ze szok. Ryczec mi sie chce caly czas. Moja mama dzis pobila sama siebie. W zwiazku z tym ze nie powiedzialam jej kiedy mam cc zrobila mi taka awanture ze na koniec dodala " zastanow sie czy chcesz miec matke " to sie tyczylo tego ze jak nie bede jej mowic chyba wszystkiego o swoim prywatnym zyciu to mam lepiej do niej nie dzwonic. Masakra!
Nawet nie wiem co o tym myslec

A ze ja jestem beszczelna to bym jej odpowiedziala ze jej teksty w obecnm czasie sa nie n miejscu i niech on zastanowi sie nad soba...
AsiaSzw, Sue, asia888 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
Laureczka spokojnie, ja co prawda nie czekalam tyle i zostalam zbadana, ale mimo tego co mowil dr w zeszlym tyg nie zostalam w szpitalu i tez jade ponownie za 3 dnilaureczka25 wrote:Ale się wkurzylam..od 10 czekałam na IP na ktg..weszłam.dopiero o 14 bo było milion ważniejszych przypadków..po 30 min ktg lekarz odprawił mnie do domu (skurczy brak, wszystko pięknie) kurcze nawet mnie nie zbadał..kolejne ktg za dwa dni. Jak nic się nie ruszy w pon na wywoływanie...ehh wiedziałam że przenoszę
tylko na kolejne ktg udam się w nocy aby nie koczowac na IP..
laureczka25 lubi tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Gosiu ja ide w niedziele

Fedra ja tez jestem beszczelna ale tym razem mnie zatkalo. Zdazylam tylko spytac czy posiadanie matki ma sie rownac ze spowiadaniem z calego prywatnego zycia nawet w swerach ktore chcialabym zostawic dla siebie ?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 17:55
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Też mam jedo. Już przetestowany i prowadzi się supersłoneczna 85 wrote:ja mam jedo fyn!
ale camarelo tez sporo jezdzi u nas. jedo tez- moze nie taki jak moj ale stelaze jedo.
a tak to tez te 3 kolowe jezdza ale ciesze sie ze takiego nie mam jak cath mowila ze jezdzi jak chce:)
ale zobaczymy jak moj bedzie jezdzil:D
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Ja mieszkam na 4p i codziennie 2-3kursy robie ale po 2 stopnie nie daje rady, takze podziwiam kondycjeMaarta:) wrote:A ja sobie zrobilam 3rundki po schodach na drugie pietro:) Tak jak mowilyscie co dwa schody, pewnie i tak nic to nie da ale przynajmniej troche sie poruszalam."Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Co do witamin to ja niepotrzebnie kupilam wit D bo karmie butla. Do tego polozna dala mi wit D z K w sprayu na pierwszej wizycie wiec moze sie wstrzymajcie w kupnem do pierwszej wizyty poloznej lub u pediatry...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz

2015 Nati
2017 Suzi
-
AsiaSzw moja po ostatnim mieszaniu się w moje życie nie wyniosła żadnych wniosków..dzwoni codziennie jakby nic się nie stało..dziś opowiadała mi jakąś historię o moim bracie ze był na weekend z dziewczyna w Norwegii i ze w ogóle ma tak fajne życie...nie chciało mi się tego słuchać i się rozlaczylam..taka ta moja matka jest dziwna ze aż nie wiem co o niej myśleć..najlepiej chyba traktować z przymrużeniem oka i się nie przejmować.Laureczka25
-
Fedra mieszkam w Niemczech i nie wiem czy polozna da mi te witaminy, wiem ze lekarz moze dac recepte i wtedy za darmo beda, bo tu wszystkie lekarstwa dla dzieci sa darmowe. Tylko podobno tutaj nie sa dostepne te witaminy w kapsulkach. Nie wiem czy prosic mame zeby w pl mi kupila i przywiozla.
Marcela latwo nie jest co dwa, ale jakos daje rade
Jesli nie urodze w pon. tez mam usg i ktg w szpitalu i zdecyduja co dalej:)
-
Dziewczyny kolejny problem laktacja ruszyla sciagam kazdorazowo 30 ml dzis mala teraz zjadla moje odciagniete 30 i cyca ssala ale dalej byl ryk wiec myslalam ze sie nie najadla i dalismy jej mm ale ulala wszystko wiec to znaczy ze jest przepelniona? I co wtedy? Mamy dac jej smoczek? Czy smoczek u takiego malucha moze cos zrobic?
-
Bella ja bym dala smoczek. I bede dawac mojemu dziecku na poczatku. Ale kazdy bedzie doradzal ci co innego co do smoczka. Musisz sama zadecydowac. Moze sie objadla za bardzo i bolal ja brzuszek. Moze baczek sie zaplatal. Moze wystarczy ponosic i potulic. Ciezko znalezc odpowiednia odpowiedz dla was