Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny. Macie racje. Nie warto sie denerwowac.
Gosia nosz kurcze co za baba z tej dziewczyny. Nie dziwie sie ze znajomosc wisi na wlosku ja nie cierpie takich sytuacji!
No i oczywiscie wez torbe do autamoze faktycznie prosto z aku na porodowke. Jeszcze jak popijesz ziolkami od doktorka to kto wie
U nas dzis tez pizza na kolacje. A tym czasem wlasnie wyjelam z piekarnika pasztet dla matki karmiacejwezme soboe troche do szpitala zeby ichnego paskudztwa nie jesc.
Bella dzieki za rady dodatkowe co do naszego szpitala. Wezme olej kokosowy zamiast wazeliny do ust i dla malego , a nawilzacza nie posiadam niesety ale bede przygotowana jak cos na taki ukrop.
A i mam od dzis ta duza pilke i kurde jaka ulga dla moich bioder. Rewela. Ze tez wczesniej nie pomyslalam. Nawet plecy mnie mniej bolaGosiak lubi tę wiadomość
-
Ale się wkurzylam..od 10 czekałam na IP na ktg..weszłam.dopiero o 14 bo było milion ważniejszych przypadków..po 30 min ktg lekarz odprawił mnie do domu (skurczy brak, wszystko pięknie) kurcze nawet mnie nie zbadał..kolejne ktg za dwa dni. Jak nic się nie ruszy w pon na wywoływanie...ehh wiedziałam że przenoszę
tylko na kolejne ktg udam się w nocy aby nie koczowac na IP..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 17:46
Laureczka25 -
Laurka wrote:8. lutego o 21:15 na swiat przyszla Luna Faustyna. It's a girl!!
) SN. 3220 g i 49,5 cm. Porod byl dosc koszmarny dla mnie, ale malutka jest tak piekna, ze zaraz o tym zapomne! Jest grzeczna i cudowna. Jeszcze do mnie do konca nie dotarlo, ze jest nasza.
witamy Malutka po tej stronie
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
AsiaSzw wrote:Laurka gratuluje z calego serca. Ale fajnie.
Nie nadrobie was dziewczyny. Mam takiego dola ze szok. Ryczec mi sie chce caly czas. Moja mama dzis pobila sama siebie. W zwiazku z tym ze nie powiedzialam jej kiedy mam cc zrobila mi taka awanture ze na koniec dodala " zastanow sie czy chcesz miec matke " to sie tyczylo tego ze jak nie bede jej mowic chyba wszystkiego o swoim prywatnym zyciu to mam lepiej do niej nie dzwonic. Masakra!
Nawet nie wiem co o tym myslec
A ze ja jestem beszczelna to bym jej odpowiedziala ze jej teksty w obecnm czasie sa nie n miejscu i niech on zastanowi sie nad soba...
AsiaSzw, Sue, asia888 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
laureczka25 wrote:Ale się wkurzylam..od 10 czekałam na IP na ktg..weszłam.dopiero o 14 bo było milion ważniejszych przypadków..po 30 min ktg lekarz odprawił mnie do domu (skurczy brak, wszystko pięknie) kurcze nawet mnie nie zbadał..kolejne ktg za dwa dni. Jak nic się nie ruszy w pon na wywoływanie...ehh wiedziałam że przenoszę
tylko na kolejne ktg udam się w nocy aby nie koczowac na IP..
laureczka25 lubi tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Gosiu ja ide w niedziele
Fedra ja tez jestem beszczelna ale tym razem mnie zatkalo. Zdazylam tylko spytac czy posiadanie matki ma sie rownac ze spowiadaniem z calego prywatnego zycia nawet w swerach ktore chcialabym zostawic dla siebie ?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 17:55
Gosiak lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:ja mam jedo fyn!
ale camarelo tez sporo jezdzi u nas. jedo tez- moze nie taki jak moj ale stelaze jedo.
a tak to tez te 3 kolowe jezdza ale ciesze sie ze takiego nie mam jak cath mowila ze jezdzi jak chce:)
ale zobaczymy jak moj bedzie jezdzil:Dsłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Maarta:) wrote:A ja sobie zrobilam 3rundki po schodach na drugie pietro:) Tak jak mowilyscie co dwa schody, pewnie i tak nic to nie da ale przynajmniej troche sie poruszalam."Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Co do witamin to ja niepotrzebnie kupilam wit D bo karmie butla. Do tego polozna dala mi wit D z K w sprayu na pierwszej wizycie wiec moze sie wstrzymajcie w kupnem do pierwszej wizyty poloznej lub u pediatry...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
AsiaSzw moja po ostatnim mieszaniu się w moje życie nie wyniosła żadnych wniosków..dzwoni codziennie jakby nic się nie stało..dziś opowiadała mi jakąś historię o moim bracie ze był na weekend z dziewczyna w Norwegii i ze w ogóle ma tak fajne życie...nie chciało mi się tego słuchać i się rozlaczylam..taka ta moja matka jest dziwna ze aż nie wiem co o niej myśleć..najlepiej chyba traktować z przymrużeniem oka i się nie przejmować.Laureczka25
-
Fedra mieszkam w Niemczech i nie wiem czy polozna da mi te witaminy, wiem ze lekarz moze dac recepte i wtedy za darmo beda, bo tu wszystkie lekarstwa dla dzieci sa darmowe. Tylko podobno tutaj nie sa dostepne te witaminy w kapsulkach. Nie wiem czy prosic mame zeby w pl mi kupila i przywiozla.
Marcela latwo nie jest co dwa, ale jakos daje rade
Jesli nie urodze w pon. tez mam usg i ktg w szpitalu i zdecyduja co dalej:) -
Dziewczyny kolejny problem laktacja ruszyla sciagam kazdorazowo 30 ml dzis mala teraz zjadla moje odciagniete 30 i cyca ssala ale dalej byl ryk wiec myslalam ze sie nie najadla i dalismy jej mm ale ulala wszystko wiec to znaczy ze jest przepelniona? I co wtedy? Mamy dac jej smoczek? Czy smoczek u takiego malucha moze cos zrobic?
-
Bella ja bym dala smoczek. I bede dawac mojemu dziecku na poczatku. Ale kazdy bedzie doradzal ci co innego co do smoczka. Musisz sama zadecydowac. Moze sie objadla za bardzo i bolal ja brzuszek. Moze baczek sie zaplatal. Moze wystarczy ponosic i potulic. Ciezko znalezc odpowiednia odpowiedz dla was