Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy wiecie może co z Agnieszką, od rana cisza....
U mnie mdłości przeszły, a humor mi się poprawił jak zjadłam ryż z truskawkami
Muszę pączki zrobi, pewnie jutro się za nie wezmę, bo dzisiaj już mi się nie chce -
nick nieaktualnyTo nie wiedzialam ze trzeba ta wage urodzeniowa przekroczyc. Ale my mamy przekroczona bo Nelka wazy 3160 . Stan na dzis rano
Ogolnie bardzo malo jej spadlo wagi. I troche duzo przybrala ale to pewnie przez karmienie mm.mowi sie ze w 8 Dobie dziecko powinno powrocic do wagi urodzeniowej . A tu 10 doba i 210g na plusie.
W sumie to pierwsze werandowanie ma chyba prawie kazdy dzidzius w czasie opuszczania szpitala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 18:19
-
Sylwia, moj tez ma taka czaszkę. Myślisz ze to cos zlego? Dzieci są w szpitalu dokladnie badane i ogladane, ja bylam na 2 takich badaniach z Tymciem, glowke oglądali i macali dokladnie i nie mieli zastrzeżeń. A to nie jest tak, ze żeby sie dziecko utodzilo to troche te kości są jeszcze niezrosniete, żeby glowka przeszla przez kanał rodny? To raczej nie jest powód do niepokoju. Jutro mam polozna, spytam w razie czego.
-
nick nieaktualnymala_mi1982 wrote:Sylwia, moj tez ma taka czaszkę. Myślisz ze to cos zlego? Dzieci są w szpitalu dokladnie badane i ogladane, ja bylam na 2 takich badaniach z Tymciem, glowke oglądali i macali dokladnie i nie mieli zastrzeżeń. A to nie jest tak, ze żeby sie dziecko utodzilo to troche te kości są jeszcze niezrosniete, żeby glowka przeszla przez kanał rodny? To raczej nie jest powód do niepokoju. Jutro mam polozna, spytam w razie czego.
tez ma na skroniach twarde wybrzuszenia? biegnące po lini od ucha do ucha przez ciemiączko????
pewnie nic złego mam nadzieję -
*Sylwia wrote:tez ma na skroniach twarde wybrzuszenia? biegnące po lini od ucha do ucha przez ciemiączko????
pewnie nic złego mam nadzieję
Teraz śpi, ale jak się obudzi to go wymacam, ale ma takie wlasnie jak piszesz, z tym ze nie wiem tak dokładnieMasło maślane, ale wiesz o co mi chodzi chyba
-
Suri97 wrote:Ojoj ale nasza lista sie pieknie wydluza. Narazie przewaga chlopczykow.
I 7 lutego nikt nie urodzil
A motylek nie podawala imienia swojego synusia? Bo tylko przy niej brakuje .
Penelope Piekne imie.
My dzisiaj zaliczylismy pierwsze werandowanie.
Suri, ja nie kojarzę nawet motylka zbytnio:/ napisała posta, ze urodziła synka, ale imienia nie podawała:/
-
Sue wrote:Moze salsę potanczymy- takie ruchy biodrami ułatwia dziecku wejście tam, gdzie powinno
Janeczka już wstawiona od jakiegoś czasu
-
nick nieaktualnymala_mi1982 wrote:Teraz śpi, ale jak się obudzi to go wymacam, ale ma takie wlasnie jak piszesz, z tym ze nie wiem tak dokładnie
Masło maślane, ale wiesz o co mi chodzi chyba
hmmm nie wiem jak to dokładnie wytłumaczyćjak odnajdziesz ciemiączko to przejedź palcem od ciemiączka w strone ucha i zobacz czy tak jest jakies zgrubienie
Gosiak - udało sie tobie wstawić główkę w kanał przez taniec? czy sama sie tak ustawiła? -
O matko tez chce frytki...
dziewczyny robie ten albumale zabawa. Fajnie bo sie wyłączyłam na troche i nie myslalam o przykrych sprawach, az zapomniala ze pan ma przyjechac z moimi roletami ktore zamowilam w zeszlym tygodniu
az podskoczylam jak domofon zadzwonil, nie wspomne o balaganie od moich wycinanek
derii84, Gosiak, megg, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość