Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
sebza wrote:Ja także jestem zauroczona BLW i bardzo bym chciała, żeby mi się udało wprowadzić to mojemu dziecku.
Tu jest kilka filmików jak od małego skrzata do dużego 3 latka chłopiec uczył się tej metody
http://www.youtube.com/user/SrebrnaAkacja/videos
Swoją drogą, jest tam też poruszony temat pieluszek wielorazowych
Jacie:) nie wierzę 3 latek który je Tylko obranego ogórka i pomidorki i kromke chleba:) moje bratanice w życiu by nie zjadły
Ciekawa jestem tej metody może zakupie tą książkę jak takie cuda czyni
-
Słoneczna- nie miałam plamień.
Katiś dzisiaj właśnie zauważyłam, że mamy w tym samym dniu prenatalne. Mam późno o 19:20, jestem wtedy ostatnia. Ty pewnie masz wcześniej, o której?
Dziękuję za kciuki i również będę trzymać za Was -
Januszkowa, no jutro gotuję, mam ogromną nadzieję, że wyjdzie przepyszne.
Dostałyśmy ostrzeżenie? Gdzie, gdzie, gdzie???
Truskawka, no właśnie podobno metoda daje świetne efekty, ale trzeba zaczynać dość wcześnie dziecku wprowadzać różne produkty i pozwolić dziecku się zapoznawać tak jak ono chce. Wiadomo, jest przy tym trochę bałaganu, ale moim zdaniem warto. Ja myślę, że to działa. -
truskawkax25 wrote:Jacie:) nie wierzę 3 latek który je Tylko obranego ogórka i pomidorki i kromke chleba:) moje bratanice w życiu by nie zjadły
Ciekawa jestem tej metody może zakupie tą książkę jak takie cuda czyni
to zależy od rodziców jak przyzwyczaja dziecko
ja znam 5latka ktory je oliwki, swieze ziola na kanapce i zupy kremy ze swiezych warzyw
a tutaj blog babki, ktora cala ciaze jadla tylko surowe warzywa i owoce i jej dzieci tez tak jedza, seler naciowy i smoothies ze swiezych warzyw i owocow
http://chooselife.pl/2012/05/19/sunny-moje-witarianskie-szczescie/
jak sie od najmlodzego dziecko uczy jesc swieze i zdrowe, a nie smieci to dziecko nie zna smaku innych, a pozniej nawet jak pozna to pozostaje przy tym zdrowym, taka metoda moze pewnie ulatwic ale moim zdaniem i bez niej jest to bardzo proste do wprowadzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 18:53
-
Sebza- Strona 222
Wysłany: Dzisiaj, 12:46
Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.
Prosimy o trzymanie odpowiednio wysokiego poziomu dyskusji na forum.sebza, Fedra lubią tę wiadomość
-
Fedra załamałam się, faktycznie został zamknięty mój oddział na Galla;( Dziękuję za informację, pewnie bym się dowiedziała, ale lepiej już się nastawić na inną opcję. Teraz to chyba poród w domu (żart) Tak było tam kameralnie;( Jest mi strasznie przykro z tego powodu.
Przepraszam, że zawalam Was na raz tyloma postami, ale nie było mnie tutaj cały dzień, a tyle ciekawych spraw do omówienia:) -
nick nieaktualnysebza wrote:Swoją drogą, tak wnioskując po usg, to kilka z nas urodzi w styczniu Ciekawe ile z nas urodzi w styczniu, a ile styczniówek urodzi w lutym Mógłby już być grudzień
sebza, Fedra lubią tę wiadomość
-
dojrzała wrote:a no zajrzałam tu, bo pewnie moje Małe zechce być lutowym dzieckiem jak mamusia,wg kalendarza ma być 25 stycznia wg usg 27 ...zobaczymy
ciekawe też ile okaże się marcówkami
-
Witajcie Dziewczyny:)
Działo sie na forum sporo, nadrabialam Was chyba z godzinę
Ja juz po weselu, wczoraj wróciłam o 5, wytanczylam sie, wyskakalam fasolkę, dzis jest na mnie obrażona, bo mi niedobrze:)
Gratuluje Wszystkim udanych wizyt, maluchy rosną jak na drożdżach
Odnośnie szpitala we wrocu do porodu - spotkałam znajoma, ktora ma dwoje dzieci (jedno 2,5, drugie rok - fajna gromadka) i poleciła mi brochow - dobra opieka, położne szanują intymność pacjentek, cierpliwie wyjaśniają co i jak. Wiec ja rodzę tam, tym bardziej, ze mam bardzo blisko;)
Fedra lubi tę wiadomość
-
Fajny mam suwaczek zwiazku 5 lat 4 miesiące, 3 tyg i 1 dzien jutro bedzie w ogole ekstra:)
Moj P. wracał dzis z pracy i na kilka sekund zasnął za kołkiem. Na szczescie obudziła go barierka na autostradzie i tylko lekko otarł samochód. Nie moge przestać myślec o niczym innym i nie wyobrażać sobie, co mogło sie wydarzyć wróciłam z wesela o 5, juz teraz wiem, dlaczego nie mogłam zasnąć!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 19:46
-
no to ja powiem WAm drogie Ciotki , ze my chyba zaczynamy rosnąć
http://zapodaj.net/feea4a4945996.jpg.htmltruskawkax25, Sue, Januszkowa, MistrzyniWKochamCieMisiu, cath, bommbelek89, motylek@, Fedra, Bietka, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:no to ja powiem WAm drogie Ciotki , ze my chyba zaczynamy rosnąć
http://zapodaj.net/feea4a4945996.jpg.html
Ojej, jaka Ty jestes szczuplutka, az wstyd sie pokazac z moim bebzochem -
Atakasobiejedna wrote:Ojej, jaka Ty jestes szczuplutka, az wstyd sie pokazac z moim bebzochem
Ja mam Kochana 55 kg i 172 cm..wiec jestem chudzinka to fakt!
a jeszcze jak odziedzicze ciąze po mojej mamie to do końca bedzie ledwo widać
moja mama w jeansach chodzila do konca ciaży a jak pojechala na porodówke to baby ja pytały po co przyjechała taki miala malutki brzuszek! -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 20:20
Rudasek, truskawkax25, Januszkowa, lula88, MistrzyniWKochamCieMisiu, maja35, bommbelek89, motylek@, Fedra, Sewerynka lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Katiś faktycznie, u Ciebie to już super widać, już sie możesz brzuszkiem chwalić...a jak bede miec taki w 15 to bedzie dobrze, a już bym chciała!!!! teraz non stop patrze czy urósł hehehhehe
śliczniutki !maja35 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje i cieszę się że wszystko w porządku. Dobrze jest odsapnąć na trochęcath wrote:Cześć ja po wizycie. I lekarz powiedział, że na 80% dziewuszka 22 sierpnia następna wizyta i jeśli mała będzie współpracować to już na 100% powie. (ale mój doktor nigdy co do płci się nie pomylił) Moje marzenie mieć dziewczynkę A jaka modelka. hihihi po mamusi Tak pokazywała wszystkie pięknie że aż doktorek był w szoku. A jak fikała. Koziołki normlanie Piękne zdjęcia mamy
całe ciałko:
A tutaj piękna twarzyczka ( mam nadzieję, że nos nie będzie po tatusiu) :
Termin przesunął się na 30 stycznia. Ale będę do was zaglądać też. Moje maleństwo ma 7 cm i wszystko na swoim miejscu serduszko biło 159 No i już zaczęłam II trymestr więc jestem o wiele spokojniejsza Wszystko jest w idealnym stanie pan doktor powiedział.
Będzie mała Konstancjacath lubi tę wiadomość