Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja sama nie wiem
mam zupke kalafiorową ze świderkami, czeka na mojego R aż wróci z treningu wiec pewnie podjem razem z nim! na pewno coś wrzuce bo wczoraj zjadłam tak sdrednio na wieczór i w nocy czułam głoda i mnie strasznie muliło, musiałam pić szklankami wode! -
Ja po USG, Pani doktor powiedziała że życzyłaby sobie i mamom tylko takie ładne dzieci oglądać Według USG (moje pierwsze oficjalne do karty ciąży), jestem w 13 tygodniu 3 dniu i termin porodu na 27 stycznia. Więc jestem już w drugim trymestrze Kolejne USG 9 września - połówkowe. Kamień z serca, nie mogłam się napatrzeć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 21:35
Sue, Rudasek, przedszkolanka:), juska19, Francuska25, olcia87, Asiaa1201, sebza, MistrzyniWKochamCieMisiu, cath, Gosiak, kasia_1988, bommbelek89, Fedra, słoneczna 85, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
Zjadłam 2 parówki:) Od początku ciąży omijałam je szerokim łukiem, ale dzisiaj naszła mnie ochota.
Dzisiaj w gablocie sklepowej widziałam wędzonego łososia, ależ miałam na niego ochotę, niestety obeszłam się smakiem. Boję się wędzonego. -
A my właśnie czekamy na pizzę ...
Dzisiaj u nas w mieście Audioriver 2 dniowy i wszystkie pizzerie tak oblezone że od 19:30 czekamy aż dowioza
Dzidzie wspaniale gratuluję
Od którego tc zaczyna się 2 trymestr?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 21:42
Penelope, juska19 lubią tę wiadomość
-
Penelope wrote:Ja po USG, Pani doktor powiedziała że życzyłaby sobie i mamom tylko takie ładne dzieci oglądać Według USG (moje pierwsze oficjalne do karty ciąży), jestem w 13 tygodniu 3 dniu i termin porodu na 27 stycznia. Więc jestem już w drugim trymestrze Kolejne USG 9 września - połówkowe. Kamień z serca, nie mogłam się napatrzeć
No pięknie dzidź odbił. Wczoraj dokładnie to samo usłyszałam o swoim dziecku, że u innych to, żeby zrobić te pomiary to potrzeba kilkunastu minut a u mnie wszystko było pięknie widać jak tylko spojrzała i że życzy sobie codziennie takie piękne dzieci oglądać. Ach, oni już wiedzą, jak nas podejść Zdjęcie cudne
Mnie najbardziej rozśmieszyły i rozczuliły ruchy. Bo w 10 tygodniu to były takie jakby ruszał kuperkiem tak śmiesznie, a teraz to tańce wygibańce
No to jeszcze do pełni szczęścia potrzeba dobrych wiadomości od Fedry.
EDIT: odsłuchałam wiadomości od gin , nie wiem jak to się stało, że nie słyszałam telefonu i powiedziała, że testy z krwi wyszły świetnie. Uff Cieszę się bardzo, że zadzwoniła jak tylko dostała info, oficjalnie byłyśmy umówione na to, że mi prześlą listem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 21:53
Sue, Penelope, MistrzyniWKochamCieMisiu, Fedra lubią tę wiadomość
-
Od 13+0dni czyli jest to 14 tydzień, ale tak jak pisałyście dla lekarzy 13tydz+0 dni, czy 13 tydz.+1 dzień liczy się jako 13 tydzień. Na suwaczkach mamy 13 jako 14.
Asiaa1201 wrote:A my właśnie czekamy na pizzę ...
Dzisiaj u nas w mieście Audioriver 2 dniowy i wszystkie pizzerie tak oblezone że od 19:30 czekamy aż dowioza
Dzidzie wspaniale gratuluję
Od którego tc zaczyna się 2 trymestr? -
To i ja zamieszczę zdjęcia moich pociech, bo niestety z filmików nie umiem usunąć danych osobowych.
i jeszcze od góry
niestety - jak widać jednego, to drugi się chowaJanuszkowa, Sue, Penelope, sebza, bommbelek89, Asiaa1201, Fedra, juska19, przedszkolanka:), Sewerynka lubią tę wiadomość
-
penelope mozesz zagladac na styczniowki ale zostan tez znami:)
gratuluje udanych wizyt i pieknych maluszkow:)
mistrzyni ale zazdroszcze blizniakow:)
no kobiety jestescie takie chudzinki i rzeczywiste widac Wam juz brzuszki:)
Rudasek slyszalam ze w tarnowie tez jest fajny oddzial ginekologii napisz cos wiecej jesli wiesz ja jestem z okolic gorlic(nie wiem czy kojarzysz gdzie to) ale w gor napewno nei chce rodzic wybralam roztoke bo teraz kazdy mojego regionu tam rodzi ale o tuchowie wlasnie slyszalam wiele dobregoMistrzyniWKochamCieMisiu, Penelope lubią tę wiadomość
-
A o to mój brzusio wieczorem wedlug USG 10+1. Moja kuzynka zaczeła 5 miesiąc i prawie nic nie widac a u mnie nie da sie juz ukryc.Myslalam,że jak wróce w poniedziałek do pracy,to jeszcze poukrywam brzusio do końca 3 miesiąca alechyba juz nie dam rady he
Asiaa1201, MistrzyniWKochamCieMisiu, Fedra, olcia87, bommbelek89, juska19, Januszkowa, przedszkolanka:), truskawkax25, Sewerynka lubią tę wiadomość