Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Januszkowa wrote:Czuję się już gruba:)
To zdjęcie robiłam teraz, wieczorem jest większy brzuch.
ja też swoje robiłam teraz, jestem zupełnie na czczo a ostatni posilek o 21 i tylko lekka zupka wiec brzuch powinien byc wiarygodny
wieczorem to ja mam 8 miesieczny brzuch tak mi wywala, ale cale zycie tak mialam dlatego ciezko mi sie przekonac, ze to dzidzia a nie moja uroda -
Podziwiam Cię, że jeszcze nic nie jadłaś. Ja ostatni posiłek wczoraj o 21, a dzisiaj o 8 obudził mnie głód.
Uciekam, będę wieczorem, zabieram się za robienie kompotów z jabłek (papierówki) Przydadzą się w lutym:) -
Ale macie sliczne brzuszki. Takie male poranne kuleczki sa najladniejsze. Ja tez wieczorem mam duzo duzo wiekszy brzuszek. Ale jest juz sie po czym glaskac. Lapie sie na tym ze glaszcze brzuszek. Tez tak macie?
Januszkowa lubi tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Witajcie, śliczne brzuszki! Jak bede przy kompie to wrzuce swoj
Mnie dzis mdlosci męczą troche, wstalam na śniadanie, ale nic nie mogłam przełknąć. Mam ochotę na bułkę z dżemem
Słoneczna, moze idz na IP, jesli martwią Cie te plamienia? Ponoc to moze sie zdarzać, ale o kazdym powinno sie powiedziec lekarzowi. Trzymam kciuki, zeby przeszły :*
-
Januszkowa wrote:Podziwiam Cię, że jeszcze nic nie jadłaś. Ja ostatni posiłek wczoraj o 21, a dzisiaj o 8 obudził mnie głód.
Uciekam, będę wieczorem, zabieram się za robienie kompotów z jabłek (papierówki) Przydadzą się w lutym:)
Biore Euthyrox i musze byc na czczo chociaz mnie ssie od wczoraj poznego wieczora
ale juz zjadlam:)
Agnieszka i co sprobujesz wrzucic zdjecia???
http://www.iv.pl/ wczytaj plik na serwer i wrzuc link pomiedzy [img][/img] -
słoneczna 85 wrote:tak ale to malo i tylko rano- czytalam ze jak brazowe to zeby sie nie martwic.
lekarz powiedzial mi zeby sie martwic jak ze mnie szklanka krwi wyleci
ale na Twoim miejscu zadzwonilabym zapytac
ale napewno nic zlego -
Gosiak wrote:A ja jeszcze w kwestii wspólnego porodu. Dziś znalazłam taki artykuł:
http://kobieta.wp.pl/kat,26353,title,Impotencja-poporodowa-problem-mezczyzny-i-kobiety,wid,16778893,wiadomosc.html
Nie boicie się tego?
Moj nie chce byc przy porodzie wiec nie, ale ma taki poped ze nie sadze zeby cokolwiek bylo w stanie go zgasic, nigdy nie znalam faceta z takim libido, 3 do 5 razy w lozku dziennie to taki standard
a pozatym staram sie juz nic nie czytac w internecie bo tam wszystko prowadzi do czegos zlego, wszedzie jakas choroba albo cos :< wczoraj chcialam sprawdzic prawdopodobienstwo poronienia w 2 trymestrze bo niby male i znalazlam same kobiety co ronily w 20 ktoryms tygodniu, jak czytalam o leczeniu tarczycy od 12 tygodnia to wyszlo ze moje dziecko bedzie chore psychiczne a teraz jeszcze impotencja po wspolnym porodzie, nie czytam juz nic i jestem szczesliwszaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 10:59
Gosiak, Sue, Aagnieszkaa, juska19, truskawkax25, Madlene lubią tę wiadomość
-
Vel wrote:a pozatym nie staram sie juz nic nie czytac w internecie bo tam wszystko prowadzi do czegos zlego, wszedzie jakas choroba albo cos :< wczoraj chcialam sprawdzic prawdopodobienstwo poronienia w 2 trymestrze bo niby male i znalazlam same kobiety co ronily w 20 ktoryms tygodniu, jak czytalam o leczeniu tarczycy od 12 tygodnia to wyszlo ze moje dziecko bedzie chore psychiczne a teraz jeszcze impotencja po wspolnym porodzie, nie czytam juz nic i jestem szczesliwsza
-
Vel wrote:
Agnieszka i co sprobujesz wrzucic zdjecia???
http://www.iv.pl/ wczytaj plik na serwer i wrzuc link pomiedzy [img][/img]
Probuje, ale bez kompa sie nie obejdzie, bo moj tel nie chce wspolpracowac ale dzieki serdeczne za pomoc Vel.
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Ja po drugim porodzie bardzo popekalam i niestety kolejny porod moze sie skonczyc dla mnie albo dziecka bardzo zle :/wiec juz od poczatku sie martwie jak to bedzie dalej zwlaszcza ze nie mialam jeszcze usg niechca ryzykowac i wola zrobic cesarke gp mowil ze moze byc maz przy cesarce bo narkoze bede miala od pasa w dol wytlumaczyl mi jak to wyglada ale jakos dalej mnie nie uspokoil ale na porod naturalny bym sie nie zdecydowala bo pani po ostatnim porodzie mowila ze kolejny nawet zagraza smiercia
-
Jakby moj maz panicznie sie bał widoku krwi to bym pewnie go nie namawiala na wspolny porod, raczej zebym sie nie musiala martwic czy nie zemdleje, albo zeby mnie nie denerwowal
Z ta impotencja po wspolnym porodzie to wg mnie lekka przesada, no moze sa jakies bardzo wrazliwe jednostki... A jakby maz mial wypadek i trzeba by sie nim opiekowac i np zmieniac opatrunki i myc to kobieta tez by miala wstret do seksu ze wzgledu na wspomnienia o jego ciele? No bez jaj W koncu jest sie malzenstwem na dobre i na zle, w szczesciu i w chorobie
Nie jestem za zmuszaniem, ale nie ukrywam ze bylabym bardzo zawiedziona jakby maz nie chcial ze mna byc na porodowce. Zawsze mu mowie ze nie ma patrzec w kazda "dziure", tylko stac mi przy glowie, podawac picie, trzymac za reke, masowac plecy, itd Na szczescie on mowi ze sie narobil przy poczeciu, to przy porodzie tez musi byc zeby pilnowac czy dobrze wszystko idzie hehe.
Szczerze, jakby maz nie chcial ze mna byc to bym na pewno wziela ze soba kogos bliskiego, bo wiadomo ze na rozne polozne czy pielegniarki mozna trafic, jak bedzie jakas jędza co w niczym nie chce pomoc, to nie chcialabym zostac sama na pastwe losu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 11:24
Sue, MistrzyniWKochamCieMisiu, sebza, angelstw, Fedra lubią tę wiadomość
-
nie no to pewnie- szczerze to ja tez bym chciala cesarke-
licze moze na okuliste pozniej:) moze czegos sie dopatrzy i powie ze lepiej cesarka:)
no wlasnei sie zastanawialam czy od pasa w dol czy narkoza ogolna- ale to dobrze ze od pasa w dol znieczulenie- mozna slyszec co robia i czy ok wszystko no i zobaczyc malucha zaraz:)