Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak wrote:Hehe, jutro jedziemy kupić dla mnie wałówkę, od 17 to ja do wieczora ze 3 razy będę jadła
Kolacja o 17? O 17 to ja czasami obiad jem
Chyba też będę musiała zrobić zapasy
Idę zaraz na spacer, bo we Wrocławiu dziś wiosna;) Mam nadzieję, że taka pogoda zostanie już
-
Hej
My leżymy w szpitalu
rozwarcie na palec i dostałam pierwszy zastrzyk
i teraz czekamy
Gosiak, Pia Gizela, dorocia2324, angelstw, Bietka, Boroniówka, asia888, LadyDi, przedszkolanka:), mala_mi1982, ash, Maarta:), Januszkowa, Penelope, Patrycja20, Fedra, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
Kochane dzis o 9.05 po 7 godz. walki na swiat przyszedl Piotrus 3590 gr i 55cm. 10/10 apgar. Porod zaczal sie samoistnie o 2 w nocy, no tak na mnie szpitale dzialaja
od skurczy. Wody odeszy calkiem dopiero na poczatku partych ok. 7 rano. Ogolnie vzuje sie dobrze ale krocze boli jal cholera. Napisze wiecej pozniej bo teraz odpoczywamy. Dzis mam wg. karty ciazy 40 tc i 1dzien.
Katiś, Gosiak, Pia Gizela, LadyMK, Suri97, słoneczna 85, dorocia2324, angelstw, Bietka, Boroniówka, asia888, Sue, LadyDi, przedszkolanka:), mala_mi1982, truskawkax25, ash, derii84, Januszkowa, Penelope, Patrycja20, AsiaSzw, Fedra, kasia_1988, Angélique89, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 12:25
Gosiak, Pia Gizela, Suri97, słoneczna 85, dorocia2324, Bietka, asia888, LadyDi, mala_mi1982, przedszkolanka:), Januszkowa, Patrycja20, Fedra, kasia_1988, Angélique89, Lara 82 lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Lara gratuluję! Dużo odpoczywajcie, cieszcie się sobą i wracajcie szybko do domku:*
truskawka, szybkiego obrotu zdarzeń i mało bólu życzę!
Ja po drugim śniadaniu. Posprzątałam kuchnię, ugotowałam obiad i zdycham z bólu pleców i podbrzusza
Sue, miłego spaceruLara 82 lubi tę wiadomość
-
Penelope to cale szczescie, ze wszystko skonczylo sie dobrze. Teraz wracajcie do domu i cieszcie sie Wasza trojka.
Truskawka kciuki!!
Lara gratulacje!! No i masz juz Piotrusia przy sobie
Ja tez w niedziele jade na zakupy po zapasy do szpitalaInaczej nie dalo by rady
Penelope, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lara ale super, gratulacje
Truskawka powodzenia!
Penelope wspolczuje stresu, dobrze ze wszystko sie pomyslnie skonczylo, eh ci lekarze potrafia nastraszyc!
kurcze codziennie ktos rodzi ale fajnie
ciekawe kiedy ja dolacze rozpakowanych mam bo coraz mniej nas tu w dwupaku! jeszcze bedzie ze sama zostane :o :pPenelope, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Ash i jak na oddziale? Sama lezysz?
Ja lezalam w salach 21 i 16:) o 13 obiad:))
Ciekawa jestem co bedzie na obiad. Jutro mi mąż rosołek przywiezie, wiec moze z głodu przez weekend nie zejdę.
Szyjka zamknięta nadal, przepływy prawidłowe, ktg rownież. Mały wazy ok 3kg -
Lara 82 wrote:Kochane dzis o 9.05 po 7 godz. walki na swiat przyszedl Piotrus 3590 gr i 55cm. 10/10 apgar. Porod zaczal sie samoistnie o 2 w nocy, no tak na mnie szpitale dzialaja
od skurczy. Wody odeszy calkiem dopiero na poczatku partych ok. 7 rano. Ogolnie vzuje sie dobrze ale krocze boli jal cholera. Napisze wiecej pozniej bo teraz odpoczywamy. Dzis mam wg. karty ciazy 40 tc i 1dzien.
Aaaaaa! Lara, ale się cieszę! Gratulacje dla Ciebie przeogromne!
OdpoczywajI jaki szybki poród, 7 h to nie dużo
Uściski od Cioci Sue, już uzupełniam listę!
Piotruś, piękne imię:* Mam takie wygrawerowane na obrączce
Lara 82 lubi tę wiadomość