Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tez mialam klopoty z bakteriami, kazala mi jesc suszona żurawinę,ale ja ja zalewam,wrzątkiem i gniotę bo strasznie nie lubię smaku i pomoglo bez tabletek;)
ja wlasnie wrocilam z zakupów z dywanem do pokoju Mieszka:D niespodziewanym;) zobaczymy czy moje chodzenie i aktywne życie wyprosi Synka przed terminemobym tylko dala radę z tym bólem...
-
bella84 wrote:Dziewczyny a po jakim czasie zaczynacie werandowanie i po jakim spacer?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Proszę podajcie link do drugiego forum, wykasowałam historię, a tutaj nie znajdę.
Ciekawe jak nasza Angelcia się ma. Może jeszcze dzisiaj do nas napisze.
U mnie telefony nie przestają dzwonić, część osób zaczęła dzwonić już do mojej mamy z zapytaniem czy została babcią. Wkurza mnie to strasznie. A jedna znajoma dzisiaj dzwoniąc do mojej mamy zapytała czy przygotowują mnie do cesarki w poniedziałek skoro mam się zgłosić do szpitala. Ludzie są bezczelni. Już tworzą swoje domysły. Sama urodziła dwie córki i nie wie, że można urodzić w innym terminie niż ten wyznaczonyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 18:41
-
A Angelcia nie napisze, bo nie ma netu. Ale ja jej regularnie piszę kto już urodził.
Pisała, że pionizacja była dość sprawna i kibicuje wszystkim rodzącym oraz gratuluje nowym mamom. Pisała też, że ma problem z KP, bo ma płaskie brodawki, próbuje z nakładkami, ale jest ciężko.
No i ma dostawać przez 20 dni zastrzyki przeciwzakrzepowe w brzuch. -
*Sylwia wrote:generalnie rzecz biorąc jak ktoś ma urodzic to i kichnięcie pomoże, a jak nie ma kacji to chyba tylko sztucznie trzeba wywołać lekami
Te wszystkie sposoby zachwalane to podejrzewam biorą się z tego, że tak czy siak już by się zaczęło, bo organizm już był gotowy. A jak gotowy nie jest, to można biegać po schodach, myć okna i podłogi i dalej nic...asia888 lubi tę wiadomość
-
Do mnie mama napisała własnie smsa "cisza?" - miałam jej ochotę napisać "nie, hałas".
Na fb mnie ludzie bombardują pytaniami czy jesteśmy już w komplecie - na pewno z małym dzieckiem siedziałabym na fb i odpowiadała na te durne pytania.
Gosiak - podałabyś termin o miesiąc do przodu i i tak by się pytali. Mnie jedna laska z pracy za każdym razem pyta na kiedy mam termin i czy to chłopak czy dziewczyna.
Następnym razem nikomu nie powiem kiedy rodzę. A jak się ktoś będzie pytać, to odpowiem, że to moja sprawa i powiem po wszystkim.Gosiak, AsiaSzw, Januszkowa, Daisy, Fedra lubią tę wiadomość