Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bierz Gosiak, mi do spania nie jest potrzebna ale potrzebowałam poduszki do karmienia, nie wzięłam cebuszki wiec na na szczęście miałam trzy na łóżku to używałam jednej, fajnie siąść w łóżku, przykryć się i przystawic dziecko
nie nadwyrężasz się i pełen relaks
to akurat mi wyszło, karmienie, więc już z doświadczenia mówię
Gosiak wrote:Zastanawiam się czy brać cebuszkę do szpitala. Na poród bym nie brała, a jak będę leżeć kilka dni i nocy? Ja bez niej przecież nie zasnę
Chyba M. mi dowiezie wieczorem w sobotę, bo inaczej będę wyglądała jakbym na miesiąc na wakacje przyjechałaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 16:21
Gosiak lubi tę wiadomość
-
A ja po drugiej dawce zastrzyku... na razie nic się nie dzieje tzn nic nie czuje oprócz lekkiego bólu ciągłego brzuszka jak na miesiączkę .
Pytałam się teraz o zastrzykI ma on powodować skurcze i ze nie będą one mocniejsze tylko takie jakie być powinny. Jeszcze jeden zastrzyk dostane wieczorem...
Rozczulają mnie tutaj te maluchy ! Są prze cudowneJuz nie mogę się Oskarka doczekać
słoneczna 85, dorocia2324, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ash wrote:Słoneczna jedna z dziewczyn z grupy fejsbukowej była tak samo zniecierpliwiona jak Ty i wiesz co zrobiła?
Przystawiła laktator na 10 minut do obu piersi i urodziła tego samego dnia.
Moze to jest metoda?!
laktator jest zapakowany w torbie w bagazniku!
ale sie wkurzylam! bo termin mam na niedziele!!! no i nie wiem co bedzie jak nei urodze? zostawi mnie na lodzie??
juz przyszlam- zdyszlaam sie jak glupia a weslzam tylko pare razy z 1 pietra na 5..
-
My dziś byliśmy na pierwszym spacerku
całe 15 min. Piękne słoneczko było i zero wiatru, wymarzona pogoda. Nie werandowalam. Pola od razu zasypia na dworze
a jutro wybieramy się na 30 min jeżeli będzie taka ładna pogoda jak dziś- oczywiście mamy pozwolenie od lekarza
Penelope lubi tę wiadomość
Pola
Hania -
Mała Mi trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!
Marcela gratuluję!!!
My mieliśmy dzisiaj werandować młodego, ale kurcze nie wyszło, bo ciągle śpi, a w nocy da nam pewnie popalić
JA sprawdziłam sobie ranę, nie mogłam się powstrzymać i widać, ze coś jest nie tak. Mąż też chciał zobaczyć, ale powiedziałam, ze to jeszcze nie czasw ogóle mąż wyczytał, ze mogę dostać skierowanie od ginekologa do szpitala na ponowne zszycie... chyba się zdecyduję, tym bardziej, ze mój lekarz potwierdził, ze tak nie powinno być.
Ja wybudzam syna jeżeli nie jadł 3 godz i staram się karmić jak najwięcej, ale ostatnio udaje mi się go karmić max 20 min.
-
Bietka piękny dzieciaczek!
A ja właśnie zobaczyłam moje wyniki moczu i wyszły mi leukocyty i nieliczne drożdże i dość liczne bakterie w moczu grrrr.
Całą ciążę było ok, a teraz eh
Żurawit w ciąży można? Muszę się do apteki przejechaćBietka lubi tę wiadomość
-
Pia Gizela wrote:Bietka piękny dzieciaczek!
A ja właśnie zobaczyłam moje wyniki moczu i wyszły mi leukocyty i nieliczne drożdże i dość liczne bakterie w moczu grrrr.
Całą ciążę było ok, a teraz eh
Żurawit w ciąży można? Muszę się do apteki przejechać
Tak,można Żurawit, jak najbardziej