Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelcia drętwienia koło rany to normalka, teraz nawet jeszcze tej skóry wokół tak nie czuję, a odchody to napoczątku były skrzepy potem krew różnego koloru ze śluzem, u mnie pierwsza 2 była w trzeciej dobie, ból jak ból samo napięcie mięśni brzucha to bolało, ale jak przeżyłaś pionizację to już pójdzie gładko
-
tak dzis powiedziala ze wyjezdza na 10 dni!
i mowi zeby przyjechac bo ma dyzur, a ja ze nie mam skurczy to po co mam jechac??
nie wiem kiedy dokaldnie wyjezdza- ale wiedziala ze sie umawiamy i place za to niemale pieniadze.
jak dzis nic nie bedzie w nocy to zadzownie jutro i zapytam kiedy wyjezdza i co w tej sytuacji..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 19:52
-
nick nieaktualny
-
Słoneczna, no ale skoro jej zapłaciłaś, a ona wyjeżdża to powinna Ci polecić inną, zaufaną położną! Też bym się wkurzyła!
Ja własnie miałam drugi skurcz w ciągu 20 minut. A 30 minut temu dzwonił mój mąż, że wyłącza telefon na czas występu i jak się czujęA ja mu, ze spokojnie, żeby sie skupił na graniu i mną nie martwił
Włączam swoją aplikację do liczenia skurczów i zobaczymymala_mi1982, dorocia2324, Gosiak, truskawkax25, Bietka, Januszkowa, Daisy, Angélique89, Fedra, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Angelcia urocza ta Twoja malutka! i jak słodko paluszkami się bawi
)
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
Wróciłam z IP. Tam dla nich to moje krwawienie też nie było normalne. Ale pobadali (wziernik, palcami, usg dopochwowe!!! - przy mojej ranie) i okazało się, że jest ok, wszystko czysto. Dostałam antybiotyk i żelazo. Mogę karmić piersią.
Gorzej, bo od wczoraj bardzo boli mnie noga - od kolana po pośladek jak stoje czy chodzę i może być to zakrzepica, kazali iść na SORNie poszłam, przecież nie zostawię małego, a był z nami i smacznie spał. DO dupy, ale się napłakałam. Mały tylko na piersi. Nawet nie wiem o co chodzi z tą zakrzepicą, muszę poczytać. A może to jakiś ucisk na kręgosłup czy rwa? Jestem załamana, hormony wariują. Muszę coś poczytać o tej zakrzepicy
-
powiedziala dzis ze wyjazd niespodziewany. zobaczymy.
Sue - moze sie zaczyna? mi sie napinala macica regularnie ale teraz przestala, nawet brzuch przestal bolec.
mialam dzis 2 razy luzna 2( sorki za okreslenie) od razu praktycznie po jedzeniu..
wiec mialam duza nadzieje.
-
Angelcia Ada jest cudowna!!!!!! zakochalam sie!!!!!
kurcze no az chyba sama sie o core postaram jak ten moj delikwent zdecyduje sie juz wyjsc!
piekna!
Marcela gratuluje
wow dziewczyny rozpakowujecie sie jak szalone!
Mala Mi kciuki zeby wszystko okazalo sie dobrze!
tez jestem zdania ze jak organizm jest juz gotowy to i 'kichniecie' pomoze jak to Sylwia napisala hehea jak nie to nie ma zmiluj mozna fikolki krecic dziki sex uprawiac i odzywiac sie lisciami malin i i tak nic z tego nie bedzie!
Gosiak lubi tę wiadomość
-
mala mi ale chyba po sn nie daja zastrzkow przeciwzakrzepowych.
poczekaj jesli mowi aze jest ok a jak nie to jutro zapytaj swojego gina jesli masz mozliwosc.
no nic- jakbym miala jechac to dam znac:)
milych porodow:)
ide sie myc i bede lezec bo juz mam dosc tego wszystkiego