Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczna, mój syn ma siedzieć i czekać na ojca
Łóżeczko ma gotowe, jakby co
Ale wielka kupa do prasowania wcale się nie zmniejsza...
A ja mam jeszcze spisany plan tego, co muszę zrobić! Łazienkę umyć, rosół jutro chciałam gotować
No i Walentynki mam zamiar świętować
-
Gosiak wrote:Truskawka, a robili Ci dokładne USG i sprawdzali jak łożysko i wody?
Kurcze, powodzenia!
Miałam ktg, usg i badanie...
łożysko jest już mocno dojrzałe. Są juz zwapnienia w łozysku. Rozwarcie na 2 cm jest. Od rana podają te zastrzyki ale nic po nich nie rusza... jak do trzeciej doby nie ruszy po zastrzykach to dają kroplówke.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 20:35
-
Bella mam byc w szpitalu o 11. Mam powiedziec ze mam skorcze ale nie jechac na izbe na dol puki lekarz po mnie nie przyjdzie.
Mala mi z zakrzepica to bym nie ryzykowala. Na sorze zrobiliby ci dopplera i byloby wiadomo. Trzymam kciuki aby wszytsko bylo okej!!! -
truskawkax25 wrote:Miałam ktg, usg i badanie...
łożysko jest już mocno dojrzałe. Są juz zwapnienia w łozysku. Rozwarcie na 2 cm jest. Od rana podają te zastrzyki ale nic po nich nie rusza... jak do trzeciej doby nie ruszy po zastrzykach to dają kroplówke.
truskawkax25 lubi tę wiadomość
-
No to mam żurawit, chciałam kupić sok z żurawiny ale nie było, jutro mąż przed pracą zajrzy do jakiś aptek.
Przy okazji zaliczyliśmy Rosssmanna, Mohito i CCC
Na kolacje jedliśmy sandwiche z serem, pycha. Bo dawno nie jadłam
Angelciu fajna dziewuszka z Ady
Słoneczna, nie powiem sytuacja z położną głupia bardzo
Mała Mi uważaj na siebie i dbaj! -
Gosiak nie jest powiedziane
jedna dziewczyna z sali przyszła w poniedziałek dostała dwa zastrzyki i w nocy dostała skurczy, a we Wtorek kolo 17 juz malutką miała przy sobie
Tym bardziej że już jesteś więcej po terminie niż ja:)
Więc życzę Ci żeby u Ciebie wszystko szybko i sprawnie poszłoGosiak lubi tę wiadomość
-
Gosiak, jesteś podekscytowana? Już wiesz, że lada moment będziesz tulić Janinkę
Ja myślę, że ona czeka na Maćka i Tomka
U mnie od ok. 19:00 pojawiają się skurcze - raz co 20, raz 15 a raz 12 minut. Trwają ok 30-40sekund. Zaraz pójdę do wanny, sprawdzić czy mój organizm robi mnie w konia czy co.
Dziś przegrałam ze swoim organizmem i kupiłam w końcu te czopki. 2 kg mniej.
Wezmę je do szpitala, jeśli będzie problem z 2 po porodzie, to może użyję.Gosiak, Patrycja20, dorocia2324, Daisy, Angélique89, Fedra lubią tę wiadomość
-
kasia_1988 wrote:Dziewczyny karmiące mam pytanie... Karmicir zawsze z jednej piersi później z drugiej czy jak? Moja Mała zjada jedna pierś jakieś 10 15 min aktywnego ssania i spi a co z drugą piersią?
kasia_1988, Fedra lubią tę wiadomość
-
Sue moze jestes nastepna? Chyba krecenie na pilce Ci pomaga
Ash nie chce Cie martwic ale ja na ostatnim ktg mialam skurcze na 60-80 i dalej nic. Ale wiadomo kazdy organizm jest inny, trzymam kciukiza rozwoj.
Sloneczna ale ta polozna przesadzona.. tylko denerwuje Cie na koncowce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 21:01