Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Suri97 wrote:Dzien dobry.
Patrzac na liste jednak wczorajszy 13 okazal sie bardzo szczesliwy dla niektorych
Obstawiam ze 14 czyli dzisiaj bedzie duuuzo dzidziusiow :*
W tym tyg zaczna sie odwiedziny u nas....Narazie zapowiedzialy sie 4....rodziny
Oczywiacie najblizsi czyli moi rodzice i rodzice P juz widzeli
Powiedzcie u was tez panuje jeszcze taka tradycja ze goscie przychadzac popatrzec na dzidziusia pezynosza cos? U nas tak jest i zwykle jest to ogromna paczka pampersow, jakas zabawka i ubranko. ale pytam bo wiem ze nie wszedzie sie takie cos praktykuje.
U nas to tzw. Nowiecka
U nas jest tradycja że dziecku daje się pięniążki pod poduszkę (aby było bogate) i czekoladę (aby miało słodkie życie). Takie głupie przesądy ale tak przynoszą. A co do prezentów to dopiero zobaczymy jak będzie.
Gratuluję wszystkim lutowym mamciom.Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć wszytskim!
Jak byłam w szpitalu to ktg normalnie w majtach. Na sali porodowej juz nie pozwolili - tylko w koszuli.
Ja wczoraj miałam załamanie nerwowe - ryczałam dobra godzine. A wszytsko przez to że całymi dniami sama siedze w domu, mały przeziebiony - nie jest lepiej a nawet mam wrażenie że od nocy jest gorzej. Nie wiem co robic. Pogoda piękna, a my siedzimy w domu... -
A my robimy wlasnie lustro montowane do siedzenie tak abym widziala malego w foteliku samochodowy. Czy wszystko okej. Szkoda ze nie ma takiego gotowca wkladanego zamiast zaglowka
moj M to jest jedak rzezbiarz wyglada idealnie. Musimy to opatentowac
Dziewczyny z trojmiasta moj M od dzis swiadczy taka usluge
Sylwus nie smutaj. Nie siedzisz sama, siedzisz ze swoim skarbem kochanym. Dzis jest zle ale za pare dni bedzie duzo lepiej jestem tego pewna -
Dziewczyny ja chyba dzis! Mam takie skurcze ze ledwo daje radę 100-105, rozwarcie jest!
Dostałam nospe domięśniowo, jesli nie przejdzie dzis robią cc.
Mojego lekarza nie ma
Rozmawiałam z nim telefonicznie, nie jest dostępny dzis ale jest w szpitalu lekarz któremu mam sie powierzyć.mala_mi1982, Bietka, Pia Gizela, derii84, przedszkolanka:), słoneczna 85, Januszkowa, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ash no to,powodzenia i siły
Cath jak ja bym chciała już spacerków z moimi chłopakamispełnienie marzeń
Ja wzięłam się za sprzątanie i zaczelo mnie ćmić miesiączkowo,ale jak poleżałam to puściło,wolałabym dziś nic nie rozkręcać bo mam lekką depreche i strach znów
ash lubi tę wiadomość
-
Ash, będzie dobrze. Trzymam kciuki. Nie bój się:*
AsiaSzw, pierwszy raz w ciąży pospałam w dzień. Chyba coś się szykujeNo i odrobinę podpuchły mi paluchy.
Mam nadzieję, że się rozburzę. I może zaliczymy jakiś spacer do cukierni
ash lubi tę wiadomość
-
U nas na dworze dzis super. Cieplutko i sloneczko pieknie swieci. Korzystajac z tego powozilam troche synka na rowerku, pogralam z nim w pilke i umylam samochod. Niedlugo jedziemy na zakupy i lazenie po sklepie. Moze cos sie ruszy.
Ash trzymam kciuki!!
Gosiak dasz rade!! Mnie to czeka w poniedzialekGosiak, derii84 lubią tę wiadomość
-
Gosiak powodzenia,będzie wszystko dobrze
a stres zaraz minie,to tylko hormony!
My już po obiedzie,Mąż jadł wołowinkę a ja kurczaka z ziemniakami i sosem,cudo! Musze najeść się takich rzeczy bo przy karmieniu się skończą dobrościchoć już bym chciała bardzo jesc te gotowane rzeczy i mieć poród za sobą a mój Maleńki Skarb na rękach
Mnie też dziś kluję strasznie -
No to zaraz jedziemy, odezwę się na pewno. Net mam w komórce a jak nie będzie netowego zasięgu, to będę słać smsy
Ale nie wyobrażam sobie, żebym miała być kilka dni bez forum
derii84, Sue, Januszkowa, Penelope, asia888, dorocia2324, Fedra lubią tę wiadomość
-
A ja zafundowalam malej pierwsza kolke, oj ja glupia jablko zjadlam tak mi sie chcialo, dobrze ze mialam w telefonie apke z dzwiekiem m.in suszarki i pomoglo, teraz spi juz 2godz. Juz teraz wiem ze jablka tylko pieczone:/ malutka po wstepnych badaniach zdrowa, jeszcze w pn powtorka cpr y racji mojego gbs i mam nadzieje na szybki powrot do domu. Szwy na kroczu nadal ciagna ale coraz lepiej. Pozdrawiamy i zycze porodow lzejszych od mojego;)
derii84 lubi tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017