Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja stosowałam oktanosept do pepuszka.
U nas Lila uwielbia kąpiele - dzięki Bogu. Wygląda tak bosko jak się przeciąga aż po 2 czy 3 min zasypia dopiero orientuje się na przewijaku ze zabrano ja z ciepłej wanienki...mala_mi1982, przedszkolanka:), Fedra lubią tę wiadomość
-
Deri u mnie 2 tyg temu waga szacowana na 3400 a ja jestem drobna . Dr chy ba sie boi ze nie dam rady pozniej.
Czekam na piZze;) skoro nic sie nie dzieje.
Pytalam pani dr jak jest z wywolywaniem cZy np we wt test oksy i w sr wywolanie i co dalej to mowi ze zwykle oksy co 2 podaja .. Aj nie wiem.
Nie bede o tym juz myslec.
derii84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny pochwale sie nasza sciana w pokoiku Konstancji
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ebab29c04055.jpg
Wczoraj mój mąż i mój tata to robili.troche sie nameczyli przy naklejaniu
przedszkolanka:), Maarta:), mala_mi1982, Bietka, Suri97, Katiś, 1kasiulka1, laureczka25, maja35, słoneczna 85, dorocia2324, Boroniówka, LadyDi, Daisy, kasia_1988, megg, MoniaP, Fedra, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość
-
Grosik Januszkowa powodzenia! Oby wasze porody należały do tych dobrych
U nas pierwsza kąpiel była wręcz idealnaale kolejne juz niekoniecznie. Nasz młody najbardziej lubi moment gdy jest zawijany w ręcznik
U nas kikut jeszcze jest i mam wrażenie, że nigdy nie odpadnie.
Katis ja chętnie bym zjadła coś slodkiego... Ale się boję bo teraz niby nic alergizujacego nie jem, a moj syn ma śluz w kupię, a dzisiaj na buczę wyskoczyły mu krostki. Mam już dość tej diety, bo jestem ciaale glodna i nie mogę jeść surowych warzyw, a ja bez nich żyć nie umiem.
Mój brzuch juz powoli dochodzi do siebieco przędach nie jest jeszcze płaski, ale już mnie tak nie drażni :p
-
nick nieaktualny
-
derii teraz z naszą desperacją to i teraz mogą odejść
Słoneczna ja tak "ostatnią" pizze jem co tydzień i już zbrzydła mi
Cath piękna ściana
Sue no co Ty??? tak nagle czy miałaś objawy (bo kojarze że nie) ale numer! trzymamy kciuki i jak będziesz mogła to daj znać
no i traficie chyba w męża święto !
ale jutro dzieci będzie narodzonych!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 20:13
derii84, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Sue, ale jaja!! Będzie prezent dla męża tak jak chciałaś
Boszzzzz ten 15 luty u nas gorący.
Trzymam kciuki kochana, a jednak nie poczekalas na mnie
Cath piękna ściana,zazdroszczę wam dziewczyny takich cudnych kacikow dla waszych pociech -
Deri, to wskakuj z mężem do łóżka:)
My skończyliśmy wywołanie, poczułam takie pęknięcie w brzuchu i chlast! Zalewam wszystko co spotkam
Na swojej drodze. Pojawiają sie skurcze, synu, juz niedługo.derii84, mala_mi1982, Bietka, przedszkolanka:), Tygrysek, słoneczna 85, dorocia2324, LadyDi, Patrycja20, Angélique89, Daisy, agaaa28, Fedra lubią tę wiadomość
-
Derii przedszkolanka Boroniowka zostalysmy na placu boju
ktoras jeszcze bo ja z tego wszystkiego zapominam!
Sue ja zaraz wolam mojego do sypialni!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 20:10
Sue, przedszkolanka:), Boroniówka, Fedra lubią tę wiadomość
-
Sue wrote:Deri, to wskakuj z mężem do łóżka:)
My skończyliśmy wywołanie, poczułam takie pęknięcie w brzuchu i chlast! Zalewam wszystko co spotkam
Na swojej drodze. Pojawiają sie skurcze, synu, juz niedługo.
Sue, żeby to było takie proste... Mój mąż po ostatnimpowiedział, że nie chce, bo.ma wyrzuty względem Małego... Nie przekonam go
-
Gosiak wrote:Napisałam do Aagnieszkii smsa, właśnie odpisała:
Jutro sie odezwe na Forum.Jestem juz po. Wlasnie ululalam Fryderyczka, i ide spac, bo ledwo zyje. Wody odeszly o 23 wczoraj, skurcze zaczely sie kolo polnocy, a Maly urodzil sie dzis o 14. Wazy 4200, ma 60 cm, i jest cudowny. Jestem przeszczesliwa.
Caluje Was wszystkie. Jutro opowiem wiecej
Miałam się odezwać następnego dnia...i minął prawie tydzień. Mój Fryderyk ma już 5 dni!! Wciąż w to nie wierzę.
Bardzo się za Wami stesknilam. Nie wiem która z Was urodziła kolejne dzieciaczki, ani co się wydarzyło. Zaraz będę Was nadrabiać. I potem opowiem mój poród i inne przygody szpitalne.
Calusy
Suri97, mala_mi1982, dorocia2324, Fedra lubią tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Maarta:) wrote:Derii przedszkolanka Boroniowka zostalysmy na placu boju
ktoras jeszcze bo ja z tego wszystkiego zapominam!
Sue ja zaraz wolam mojego do sypialni!!
Kochane, myślę, że wy wszystkie mnie wyprzedzicie,tak jak z pierwszym miałam wczesny poród, tak teraz zostane pewnie na placu boju.
Sue i Gosiak, faktycznie Wasze dzieciaczki na siebie czekały