Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja paznokcie Konstancji obcinam dosyć czesto tak szybko jej rosną! Masakra! I to takie zadziorki sie robią a ona te ruchy ma nieskoordynowane i boje sie aby sie nie podrapała.
Malami ja bym do lekarza poszła. A nóż widelec da sie cos zrobić albo chociaż cos poradzą! -
LadyMK wrote:co do pytań to ja uwielbiam pytanie:
"ile masz zamiar chodzić w tej ciąży?"
hahaha mam ochotę odpowiedzieć: jak to ile? jak słoń!
do konca zycia! hehehe
Dorocia chyba masz racje
Dziewczyny po jakim czasie po terminie u Was w szpitalach robia wywolanie? Bo mi te 10 dni to wydaje sie troche dlugo... -
Asia, testowałam laktator, jest super - szybki, mały i sprawny.
Poza tym się zryczałam na maksa, bo mam CRP 40 i jednak nie dadzą mi z tego powodu Janeczki i nawet nie mogę do niej chodzić przytulać i karmić. Tylko muszę odciągać mleko i zanosić( mam już dość.
-
Dziewczyny dziekuje za odpowiedz co do laktatora. Bede musiala sobie najprawdopodobniej kupic poniewaz moj avent przede wszystkim ma bardzo mala i ciasna oslonke piersi i boli mnie jek cholera.
Gosiu strasznie ci wspolczuje. Ciekawe co ty masz teraz ze az takie crp ? O co wogole chodzi nie rozumiem tego.
Bella mam 4 szwy i wszyscy chodza i gadaja rana super itp. Dzis wychodziny ze szpitala. Czekam tylko na laryngokoga jeszcze bo Ignas bedzie mial podcinane wedzidelko. To jest powod naszych problemow z karmieniem. Wiec teraz jestem dobrej mysli. Natomiast mi sie robia takie grudy w cyckach ze musze obowiazkowo miec dobrg laktator.
Zaraz jeszcze bede miala konsultacje z doradca laktacyjnym bardzo fajna babka juz od wczoraj przychodzi do nas
Bella nawet nie wiesz jak jestem ci wdzieczna za namiar na tego lekarza. Ike ja sie tu dowiedzialam o tym nieszczesnym zabulu to jakas masakra. Ciesze sie niezmiernie ze nie dostalam sie w jego lapska. Wczoraj mial dyzur. Ciekawe czg mnie rozpoznal na korytarzu bo co go widzialam to łep spuszczony mial !
Ja bardzo przepraszam ze nie odniose sie do waszych postow ale mam dzis dopiero pierwsza chwile dla siebie i chyba sie kimne bo nic byla straszna -
Gosiak biedactwo, bardzo ci wspolczuje. Ja tez mam wrażenie, z ciągle jest cos nie tak. Jak nie urok to sraczka
Trzymam kciuki żeby cie szybko wyleczyli i pozwolili tulic corcie.
Ja dzwonilam do położnej. No i ran na takim etapie juz się nie szyje, tak jak mówiła Groszek. Teraz to trzeba by ponownie pewnie kroic i zszywac w znieczuleniu. Kazała kupić masc i myć szarym mydłem. Ma przyjść jutro i zobaczymy co z tym fantem. Ale się naplakalam. Jedyna myśl, która mnie jeszcze trzyma w ryzach, to ze mam sliczne zdrowe dziecko, a cala reszta jest mniej wazna. Ehh. Miałam poród do pozazdroszczenia, to teraz spotykają mnie same przykrości. To chyba ta równowaga w przyrodzie musi być, tak? -
Potrzebuje porady odnośnie kp.
W szpitalu popełniłam błąd przy karmieniu, wiecej karmiłam z prawej piersi bo tak było mi wygodnie i mały mniej sie denerwował. Przy lewej nie umiałam go tak dostawać zeby aktywnie ssał.
No i teraz mam. Prawa pierś jest dużo większa niż lewa, nabrzmiała i twardawa.
Karmie teraz wiecej z lewej ale co zrobic zeby ulżyć tej prawej???
Jak bede odciągać to znów bedzie sie wiecej w niej produkowalo ?
-
Gosiu kurcze trzymajcie sie! cholera strasznie wspolczuje :/obyscie szybko do zdrowka wrocily i to przetrwaly jakos! jeszcze troche i bedziecie wszyscy razem w domku juz. Gosiu trzymaj sie i odpoczywaj musisz byc silna zeby szybko wyzdrowiec dla siebie i dla malutkiej
-
ash wrote:Potrzebuje porady odnośnie kp.
W szpitalu popełniłam błąd przy karmieniu, wiecej karmiłam z prawej piersi bo tak było mi wygodnie i mały mniej sie denerwował. Przy lewej nie umiałam go tak dostawać zeby aktywnie ssał.
No i teraz mam. Prawa pierś jest dużo większa niż lewa, nabrzmiała i twardawa.
Karmie teraz wiecej z lewej ale co zrobic zeby ulżyć tej prawej???
Jak bede odciągać to znów bedzie sie wiecej w niej produkowalo ? -
Qrcze Gosia, ale wiadomo dlaczego takie wysokie te CRP??
Może w końcu napisze inf, że już na 100% Olafa będziemy witwitać
Przedszkolanka, tez mam wizytę na 14.30,u mnie też się krew pojawiłaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja kruszynka Nelka
http://iv.pl/images/0060324294686069087.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 18:39
przedszkolanka:), mala_mi1982, dorocia2324, asia888, LadyMK, derii84, kafabi, Bietka, Boroniówka, Marylin, Patrycja20, Becia81, Angélique89, Sue, kasia_1988, MistrzyniWKochamCieMisiu, Lara 82, Laurka, LadyDi, Fedra lubią tę wiadomość