Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sloneczna, Angelique dzielne bylyscie! macie to juz za soba na szczescie i mozecie cieszyc sie maluszkami
oo Deri, Przedszkolanka kciuki za akcje, Truskawka kciuki zebys tez dzis urodzila
Gosiak kciuki za jedynke
Boroniowka u mnie to samo w kolko slysze- kiedy on wyjdzei w koncu? ty jeszcze nie urodzilas? co ty jeszcze w domu robisz, na porodowke! wrrr....
derii84, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
Dorocia ale z Cb optymistka
nie zmieni się suwaka, u mnie też się zacial, próbowałam i nic
Trzymam kciuki za Przedszkolanke i za was dziewczyny, bo pamiętajmy, że nie znamy dnia ani godziny hi hi
Mój dzisiaj bardzo leniwy, tzn jeszcze w ogóle nie dał znaku, a ja już dostaje fioladorocia2324, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
jak to już to nie wiem czy dotrwasz
oby to było to, najwyższy czas na Pole !
już pora na to by coś tam się mogło zaczynać, oby to tylko nie były jak zwykle przygotowania
nie drażniły mnie te pytania,ale już zaczynają powoli, codziennie ktoś coś pyta, na szczęście ciotki i wujki dzwonią do mamy,więc chociaż tyle,że od nich mam spokój, ale ona sama jak do niej dzwonie gdy jest w pracy to zawsze pierwsze " mam wracac,bierze Cie już?" no masakra !
Jutro moja siostra ma urodziny więc po cichu liczy na prezentno ale nie wyjdzie raczej
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Ja na razie podczas karmienia patrzę na córcię i nie mogę się nią nacieszyć. Czasem smsuję z M. - wczoraj mógł z nami posiedzieć i był przeszczęśliwy, bo na patologię noworodków tatusiowie też mają wstęp. Teraz walczę i może na weekend uda mi się dostać jedynkę, wtedy też mógłby być cały dzień z nami. Trzymajcie kciuki, żeby się udało!
Także mam nadzieję ze Wam sie uda. Ile jeszcze musicie tam zostać?
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Lara 82 wrote:Gosiu współczuję, że Janeczka coś złapała. Tobie również bardzo gratuluję.
A powiedz, skąd oni wiedzieli, że ona coś złapała. Bo ja powiem Wam szczerze zastanawiam się czy oni w ogóle takiemu noworodkowi krew badają ?Jak nie urok...
-
Dziewczyny a co mam sie stresowac. Tez juz bym chciala miec maluszka przy sobie, zobaczyc co ma miedzy nozkami
Ale przeciez tego na sile nie przyspiesze. Dopoki jest wszystko w porzadku, ladnie sie rusza, przeplywy i wody ok to moge czekac a suwaczek niech tam sobie pokazuje co chce
Gosiak biedaczko. Zebyscie szybko wrocily do zdrowia i do domku!
asia888 lubi tę wiadomość
-
hejo
Boroniówka wrote:Witam sięostatnio coś nie mogę się wyspać,może zbieram siły
wszyscy już pytaja "kiedy On wyjdzie?" eh,no wyjdzie jak wyjdzie,nie przyśpieszę tego,bo nawet łażenie po schodach i codzienny wysiłek nic nie zmieniają i siedzę sobie dalej na mojej bombie
Przedszkolanka,Deri mam nadzieje,że sie wreszcie zaczniektóraś musi otworzyć drzwi do naszej lawiny
Ciekawe co u Marty,może sie odezwie,miała mieć dziś wywołanie.
Też już chce sie z Wami witać z karmienia
dziś mogę powiedzieć, że jestem PRZETERMINOWANA
Boroniówka, Penelope lubią tę wiadomość
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
a ja pękam dalej
(( coś mój malutek nie chce mieć sexy mamy!
-
co do pytań to ja uwielbiam pytanie:
"ile masz zamiar chodzić w tej ciąży?"
hahaha mam ochotę odpowiedzieć: jak to ile? jak słoń!przedszkolanka:), asia888, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość
-
No ja pier@#$%!!! Wiedziałam, że coś jest nie tak, rana po nacięciu mi się rozlazła. Kur..!!! Od ponad 2 tygodni nie siadam na tyłku, żeby się nie rozeszło i co?? Co ja mam teraz zrobić? NO nic nie zrobie, chyba Groszek pisała, że nic się już nie da zrobić. Łzy mi do oczu napływają. Szlag. Jak to wygląda, dramat
-
mala_mi1982 wrote:No ja pier@#$%!!! Wiedziałam, że coś jest nie tak, rana po nacięciu mi się rozlazła. Kur..!!! Od ponad 2 tygodni nie siadam na tyłku, żeby się nie rozeszło i co?? Co ja mam teraz zrobić? NO nic nie zrobie, chyba Groszek pisała, że nic się już nie da zrobić. Łzy mi do oczu napływają. Szlag. Jak to wygląda, dramatMalutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE