Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Suri97 wrote:Gosiak a jak twoje crp? zmniejszylo sie?
-
nick nieaktualnyGosiak wrote:Powiedzieli, ze zrobia mi badania we wtorek, bo przy takim wysokim w dwa dni nie spadnie. Chca chociaz wynik dwucyfrowy. Dzis zdjeli mi szwy i teraz mam jakies oklady robic, wiec robie. Mam lekkie zakazenie w tej ranie - wlasnie przez ta cholerna bakterie.
Trzymam kciuki zeby juz bylo dobrze. Po antybiotyku napewno bedzie poprawaTo na razie jeszcze nie wiecie kiedy wyjdziecie ze szpitala?
-
Nie, ale dzis na obchodzie lekarz dal mi do zrozumienia, ze moze byc tak, ze malutka wypisza wczesniej, a ja jeszcze zostane - jesli ona skonczy antybiotykoterapie i bedzie wszystko ok, to nie chca jej trzymac w szpitalu. Boszsz, zebym ja szybko doszla do siebie, bo oszaleje normalnie....
-
Pia Gizela wrote:ja mam aplikacje sound sleeper
Ja ten ból krocza przeżyję jakoś, ale mam problem z 2niby piję dużo, chce mi się, a nie mogę
Pia kup sobie czopki Evaqu. To takie musujące dla kobiet w ciazy i karmiących.
Ja po cc użyłam raz i od razu zadziałał. Nie mam problemów z 2 od tej pory choć bałam sie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 15:53
-
Lara dzięki za podpowiedź, jutro wypróbuję.
Gosiak, mam nadzieję, że szybko wrócicie do domu. Bardzo temu kibicuję.
My właśnie się karmimy.
Powiedzcie jakie macie sposoby na zasypianie, jak wam dziecko nie uśnie przy piersi? Bo ja nie wiem co robić. -
Gosiu trzymam kciuki abys szybko sie wyleczyla. Co za cholerstwo.
Pamietam ze byl czas ze na klinicznej wszystkie dzieci mialy bakterie coli. Skad to kurestwo.
Bardzo szybko zdjeli ci szwy łał ja jade dopiero w czwartek do mojego gina chociaz kusi jutrzejsza polozna srodowiskowa...
My bylismy na zakupach jiz z malym bo musialam dokupic mu ciuszki. Teraz ide sie kimnac. -
Boroniówka wrote:Dziewczyny, mam skurcze co 13 min dokładnie,ale one nie bolą,nie wiem czemu są takie regularne bo czuje je jak te przepowiadajace moze trochę mnie ćmi jak na @, miala tak któraś z Was?
U mnie tak było, ze skurczy co 15 minut szybko zrobiło sie co 3 minuty i wtedy były juz bolesne!!!!
U mnie ogólnie polecialo błyskawicznie, z rozwarcia małe 4cm w chwile zrobiło sie 9cm!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My już po sesji zdjęciowej, malutka nie chciała nam długo usnąć, ale po 4 godzinach zdjęcia są zrobione w słodkich stylizacjach, już się nie mogę doczekać na fotki. A i nauczyliśmy się pić z butelki medela- wyszło na to, że za płytko wsuwałam małej smoczek.
Gosiak - 3mam kciuki, za szybki wypis do domu razem z córeczką... a swoją drogą to dziwne, że chcą małą wypisać bez Ciebie- u mnie w szpitalu jest tak, że czy to z powodu złych wyników matki czy dziecka nie wypisują oddzielnie tylko jest się tam razem tyle ile trzeba.
Co do 2- ja nadal mam problemy, mam wrażenie, że ten odruch przesuwania kału w jelitach jest jakiś zaburzony, bo niby mi się chce, a nie do końca mogę....(soryy za dosłowny opis)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 16:16
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
nick nieaktualny
-
Suri, ja też tego do końc nie rozumiem, ale chyba to jest tak, że ona się już jej pozbyła a ja ją jeszcze mam i mogłabym jej znowu przekazać... Ale postanowiłam już, że jak ją będą chcieli wypisać beze mnie, to będą mieli taką aferę jakiej dawno nie widzieli. Skończy się bycie miłą i grzeczną pacjentką.