Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak wrote:To może ja jutro też spróbuję sama z M. zawiązać.
Właśnie wygrałam licytację BabaslingTeż będziemy testować
Ostatnio nawet poszłyśmy w kieszonce rano do piekarni i przy okazji zrobiłyśmy rundę dookoła osiedla
Gosiak, derii84, Groszek, Pia Gizela, Pia Gizela, megg lubią tę wiadomość
-
Moze jak dużo gazów jest w jelitkach to wyszla bardziej pienista kupa...
No bo przy przekarmieniu to by byla zielona i przy nietolerancji przez dziecko jakiegoś nowego produktu u Ciebie w diecie...
Ja nie mogę np.jesc jabłka bo momentalnie Misiek sie drze na następny dzień.
Choc ogólnie mówi sie,ze juz można jeść wszystko i odchodzi sie od diet matek karmiacych
Moze tak się zdarzyło po prostu. Poobserwuj.
Bietka dzieki za ciemieniuche!
Derii kciuki za Twoje kp! Nie poddawaj sie
Jak zawiązałam chustę to Mlody tez się darłbo cos nowego. Jakos mu ciasno,inaczej, ale wyhustalam go i 3 minuty spal jak zabity a jak mu dobrze bylo. Jak w domu wiąże to czasem spi tak, ze go dobudzic nie mozna!
Idziemy spac-Misio zjadl i padlWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 00:34
Topola, derii84 lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:To może ja jutro też spróbuję sama z M. zawiązać.
Właśnie wygrałam licytację BabaslingTeż będziemy testować
Gratuluje! Miałam dac znać jak się sprawuje i zwyczajnie z głowy mi wyleciało, przepraszam!
Jeszcze ciężko mi to idzie, nie mogę dopasować odpowiedniej długości dla siebie. Udało mi się mala zapakować na kieszonke, ale ona tego nie lubi chybanie wiem czy było jej nie wygodnie, czy denerwowala się bo nie może się rozgladac. W innych pozycjach nie potrafię jej tam włożyć. Głową jest docisnieta do mostka non stop, a tak nie może być. No i jakoś ciasno mi w tym i ona taka biedna jest jak ja tam wkladam. No ale będę próbowała, może kiedyś w końcu się uda.
Jakbys to rozpracowala to daj znać, forum czytam na bieżąco, wiec zobacze na pewno -
LadyDi wrote:Gratuluje! Miałam dac znać jak się sprawuje i zwyczajnie z głowy mi wyleciało, przepraszam!
Jeszcze ciężko mi to idzie, nie mogę dopasować odpowiedniej długości dla siebie. Udało mi się mala zapakować na kieszonke, ale ona tego nie lubi chybanie wiem czy było jej nie wygodnie, czy denerwowala się bo nie może się rozgladac. W innych pozycjach nie potrafię jej tam włożyć. Głową jest docisnieta do mostka non stop, a tak nie może być. No i jakoś ciasno mi w tym i ona taka biedna jest jak ja tam wkladam. No ale będę próbowała, może kiedyś w końcu się uda.
Jakbys to rozpracowala to daj znać, forum czytam na bieżąco, wiec zobacze na pewno
-
Gosiak wrote:Ja na szczęście kupiłam używane za okazyjną cenę (56zl). Na pewno głównie będę nosić w chuście, a do babysling mnie przekonało to, że można w nim karmić - bo w chuście raczej nie
Tez kupilam używany, wiec niewielka strata jakby co. Zastanawiam się czy chusty nie kupić, ale jak ona się tak wkurza to nie wiem czy to dobry pomysł. Strasznie niecierpliwe i nerwowe dziecko mam. Nie dość ze kropka w kropke wygląda jak ojciec, to jeszcze charakter taki sam.Gosiak lubi tę wiadomość
-
U mnie nocne karmienie z prawej piersi bez protestów, a teraz znowu... Lewa piers jest ze dwa rozmiary wieksza, jak jest pełna. Rece mi opadają, zamiast lepiej, to jest coraz gorzej. Przystawilam go teraz spod pachy i spokojnie jadł, ale albo ja nie umiem go tak przystawiac, albo mi jest tak niewygodnie.
Zdecydowanie musze zadzwonic do doradcy laktacyjnego, bo jak tak dalej pójdzie to zaniknie mi pokarm w prawej
Jestem załamana:( z lewej mleko az tryska a prawa taka ch****owa
-
Znalazłam doradcę, o 8 bede dzwonić. Pewnie zle go przystawiam. Martwi mnie tylko to, ze na lewym boku lezy grzecznie o je a na prawym sie wygina w luk tak, jakby mu cos przeszkadzało
Miesiac dobrze było i teraz takie problemy. Karmienie piersią powinno byc prostsze, to niesprawiedliwe!!
-
Dzień dobry
Sue u mnie dokładnie to samo,lewa ogromna psika a prawa leci tyle co kot napłakał...
Pola jutro kończy miesiąc!ale ten czas leci...już taka duża jest ...
No i dzisiaj pierwszy dzień wiosny
Miłego weekendu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 07:46
derii84 lubi tę wiadomość