Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katiś wrote:Vel dzięki za poprawienie tp
spoko, wczoraj juz poprawilam ale nie pisalam nowego posta tylko stary edytowalam -
to niezle Bella, ja tez najgorzej jak sie przejade- ale jest juz na pewno duzo lepiej niz bylo, nie ma co porownywac nawet.
u mnie miska zielona zawsze stoi przy lozku:) ale zawsze biegne do kibelka i nigdy jej nie uzylam
jeszcze troche
a ja juz w pracy, kupilam soczek ananasowy 1 dniowy- mam nadzieje ze sie przyjmie:) -
Helo co do testow pappa jeszcze wracajac tutaj jedna z Was pisala ze lekarka stwierdzila po usg ze wszystko dobrze i nie zleca juz z krwi... My tez tak muelismy ale mimo to zrobilismy pappa dla naszego spokoju, wczoraj zadzwonil lekarz wstepnie obejrzal wyniki i powiedzial ze jest wszystko dobrze i przygotuje nam wyniki do odbioru na przyszly tydzien.. Pewnie to kwestia indywidualna my jednak chcielismy miec potwierdzenie z krwi bo podobno choc rzadko krew moze jednak wykazac inaczej niz usg... Indywidualna sprawa
badanie nieinwazyjne dlatego sie zdecydowalismy
a nasz spokoj najcenniejszy
-
Czesc
gratuluje pięknych maluszków i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Katis moje kuzynka miala byc chłopcem do ostatniego usg. Na usg przed porodem dowiedzieli sie ze jednak dziewczynkamoja siostra tez miala byc chłopcem.
wiec z rym okreslaniem plci w tak wczesnej ciąży nie można sie nastawiać. Mi tez powiedzial ze dziewcynka nawet pokazywal ale czekam na 100% potwierdzenie
bo teraz mówi ze jeszcze cos może wyrosnac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 11:31
-
mojej kolezance powiedzili wl,asnie na tym usg ze chlopak bo mu cos dynda miedzy nogami a dopiero pozniej powiedzieli, ze dziewczynka
oj co za roznica- aby zdrowe:)
ja czuje ze chlopaczek jest u nas- ale po cichu chcialabym coreczke
maz to pewnie woli synka:)
zobaczymy- aby zdrowe:) -
słoneczna 85 wrote:Katis ale na jakich nastepnych prenatalnych? na polowkowym?
to chyba juz normlane usg..
Połówkowe to co innego. -
Ja dziś czuje się jakąś mega zmęczona
kręci mi się w głowie a muszę iść na 6h do pracy
masakra..
Ja mam wizytę 11.08 ciekawe ile urośnie maluszek..
Co do seksu my od niedawna dopiero to robimy bo się baliśmy a teraz ten grzybek i znowu nie możemy -
słoneczna 85 wrote:Katis ale na jakich nastepnych prenatalnych? na polowkowym?
to chyba juz normlane usg..będę wtedy w 18 tygodniu ciąży tz miedzy 17/18
Dobrze Katis ze masz takie podejscieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 12:04
Sewerynka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry :* Po 24 złapał mnie ostry ból głowy i tak do teraz, wrrr.. Pije kawkę może coś pomoże.
Katiś, Kasia udanego wypoczynku wybyczcie się porządnie za Nas
Katiś my współżyjemy normalnie praktycznie od pierwszej wizyty u doktorka, kiedy powiedział , że można wszystko robić i za każdą wizytą jeśli wszystko jest w porządku w brzuszku też mówi , że można wszystko i powtarza po kilka razy np. współżyć hehehOstatnio mój się nawet trochę zapomniał i było mocniej ale nie bolało nic i po też nic się nie działo więc chyba jest ok:-) Przełam się kochana, delikatnie możecie sobie popróbować, przecież też potrzebujesz dotyku i bliskości i przyjemności
) I jest to podobno bardzo miłe odczucie dla dzidzi w środku:-) Mamie jest przyjemnie to dzidzi też heheh.
Z tym bólem wiązadeł to szok tak nie raz zaboli, że oczy na wierzch wyłażą, nie raz byle wstanie z kanapy, wytoczenie się z auta czy nie mówiać o kichnięciu (które jest częste)) I jak dłużej sprzątam czy się schylam to boli mnie kość ogonowa, ale tak ,że ani siedzieć ani stać i przez noc ból przemija.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 12:13
kasia_1988 lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki musze nadrobic wczorajy dzien
bo wczoraj nie mialam za bardzo czasu poniewaz mojego meza cala noc bolal zoladek wiec wczoraj akcja gp ale tam skierowali go na badania do szpitala w szpitalu spedzil 4 godziny zrobili skan ale wyszlo ze nic tam nie ma dostal antybiotyk i wrocil do domu takze dzien zwariowany byl
kobietki czy wy tez macie twarde brzuszki ja tak mialam od jakiegos tygodnia a od wczoraj brzuch jest miekkim
martwie sie jak nie wiem a jeszcze tydzien do wizyty