Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam do was takie pytanie czy któraś z was nic nie przybrala na wadze a wręcz ubywa wagi? Ja juz schudłam 5 kg i nie zapowiada sie abym przestala chudnac. Moje wymioty mozna policzyć na palcach obu rąk, staram sie jeść normalnie między posilkami jem owoce. Dzis nawet mialam wyjatkowa ochotę na chipsy zielona cebulka, której nienawidzę. Nie ukrywam ze zjadlam troszke. Nie wiem ginekolog powiedzial ze teraz misze zacząć przybierać na wadze a wczoraj na wizycie u endokrynologa nawet dawki nie mogla mi zwiększyć bo musze przystopować z chudnięciem. czy któraś z was tak ma?
Juska nie mam ani miekiego ani twardego brzucha taki wiesz pomiędzy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 12:56
-
Katiś wrote:Co do brzucha moj tez jest miekki, tzn nie taki zwykle miekki, ale,taki ciazowo miekki co do wagi ja schudlam z 50 na 46, a teraz przybieram. Na poczatku lipca mialam 48, teraz nie wiem. Co do chipsow to tez jem
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Vel w karcie ciąży tp z OM mam na 5.02 z USG na 8.02 z tym, że to gin. wpisywał na pierwszej wizycie, więc pewnie się zmieniło. Belly pokazuje mi tp na 8.02 . I tak myślę, że urodzę w styczniu
Drugi dzień z rzędu okropne mdłości mnie męczą, na szczęście dziś jeszcze nie wymiotowałam.
Co do seksu, to moje libido teraz w ciąży jest zerowe, gdzie przed mogłam codziennie, ba kilka razy dziennie, to M. częściej nie miał już siły. A teraz odwrotnie, M. by chciał codziennie, ale nie ma tak dobrze. Jak mam dobry humor i dobrze się czuję, to mu nie żałuję ale mówię, żeby się nie przyzwyczajał.
Moja waga stoi w miejscu.
Hehe a ja wczoraj się zastanawiałam jak wykombinować wyjście do kina w lutym na 50 Twarzy Greya. M. będzie miał wyzwanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 13:30
cath, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
O matko, właśnie M. zadzwonił z pracy, że teściowa ma przyjechać przywieźć namiot na jutrzejszy wyjazd.
Fajnie bo nie muszę ja jechać 40km w jedną stronę, ale nie lubię niezapowiedzianych wizyt. W dodatku ta moja teściowa to ciężki przypadek i denerwuje mnieJanuszkowa lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:cath ja teraz wymiotuje tylko rano a nei przybieram na wadze- od pocztaku ciazy schudlam ok 5 kg
no ale tez nei jadlam tlustego , slodyczy, tylko zupy praktycznie i owooce, moze dlatego nie przybieram
dzis kupilam paczka!
To smacznego życzę paczki da pyszne najbardziej lubię jak na tlusty czwartek robią z adwokatemWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 13:41
-
Mi wagi też ubyło jakieś 2kg mimo braku wymiotów, po prostu nie mam apetytu może to przez te upały, najadam się szybko byle czym, najbardziej ciągnie mnie do owoców, te mogę pochłaniać na kilogramy, na chipsy też od czasu do czasu mam ochotę no i na colę, więc to akurat staram się ograniczać
-
Sara_nar też chciałam iść 50 twarzy Greya premiera podobno na 13 lutego a termin mam na 12 lutego hehe
Mnie jeszcze męczą mdłości, ale bardziej na wieczór
A co do kichania to czasami to tak za boli że szok! są dni kiedy kichne i nic, a zawsze już psychicznie przygotowana jestem że za boli, a jak znowu się zapomnę to akurat mnie zaskoczy i zaboli -
niki640 wrote:Mi wagi też ubyło jakieś 2kg mimo braku wymiotów, po prostu nie mam apetytu może to przez te upały, najadam się szybko byle czym, najbardziej ciągnie mnie do owoców, te mogę pochłaniać na kilogramy, na chipsy też od czasu do czasu mam ochotę no i na colę, więc to akurat staram się ograniczać
No to mamy tak samo, tylko ze ja schudłam 3 kg
-
dluzej nie- musze w grudniu isc najpozniej na zwolnienie - bo mama dzialanosc a od stycnzia zmeiniaja sie przepisy i nie bedzie zasilkow wysowkich
a tak jak pojde na zwolnieenie to poiwnnam sie zalapac.
cos znowu zaczyna mnie mdlic i glowa boli, ale nie mozna narzekac to i tak juz super w porownaniu do tego co bylo.
a bedzie jeszcze lepiej! -
hej, hej! wpadłam na chwilkę do Was, poczytałam, naoglądałam się mnóstwa zdjęć i na szczęście na kilku ostatnich stronach żadnych nieszczęść się nie doszukałam dużo nie przeczytałam bo produkujecie mnóstwo stron
pięknie rosną Wasze dzieciaczki!!! trzymam kciuki za wszystkie badania żeby absolutnie żadna nie musiała się niepokoić!!!! zaglądam czasem do Was i zerknę na ostatnią 1-2 strony ale w sumie dziś jestem gotowa żeby się odezwaćprzedszkolanka:), Januszkowa, Gosiak, Asiaa1201, olcia87, angelstw, Bietka, Sue, Sewerynka, Penelope, Topola, Fedra lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif