Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak wrote:Moja to dziewczyna - ale jest przesłodka, cały czas za mną teraz chodzi i non-stop chce leżeć na brzuchu
My teraz też mamy kotke, ale w tej chwili ma ruje
Ale tak czy siak jako pierwsza wyczuła ze coś jest na rzeczy ;-)2 -
Jejciu jaki kochany kotek mój tylko czasem na brzusiu. raczej tak obok pod kocykiem wtuleni
strasznie ja kocham. A pamietam jak jeszcze przed testem codziennie rano kladła się na brzusiu jakby chciała powiedzieć że w końcu się udalo wkońcuGosiak lubi tę wiadomość
-
Jestem po USG genetycznym. Wyszło prawidłowo, pani dr powiedziała, że nie trzeba robić PAPPA ani innych dodatkowych badań. Wszystko jest ok i na swoim miejscu:) Nie poznałam płci, dziecko miało tak ułożone nóżki, że nie było nic widać, miałam zakaszleć, ale to też nic nie dało. Najważniejsze, że dzidziuś rozwija się prawidłowo.
Następna wizyta dopiero 08.09, ponieważ moja pani dr idzie na urlop.
I jeszcze jedna dobra wiadomość- po moim krwiaku nie ma śladu:)
Katiś cieszę się razem z Tobą Ty możesz spokojnie zaczynać urlop, a ja obchodzić swoje urodziny w sobotę Reszcie dziewczyn przed badaniami życze powodzenia:*Penelope, Sewerynka, Gosiak, angelstw, lula88, LadyDi, olcia87, LadyMK, Bietka, Fedra lubią tę wiadomość
-
Gusia, Katiś, LadyDi, Januszkowa gratuluje zdrowych ślicznych maluszków
Francuska to faktycznie Ci się przesunęło cały miesiąc w stresie czekałaś
Ja polecam Wam czasopismo "Dobra Mama", większość tekstów dla kobiet w ciąży a nie o opiece nad np. 2 latkiem
Vel fajny brzusio, taki mam jak wymieszam tyle dań co Ty i mnie wydyma A propo dań, ślinka mi cieknie, lubie tak wszystko popróbować, małe porcje ale duża różnorodność.
Katiś Ty to jesteś kuchareczka Ja też siedzę na L4, ale w te upały z trudem pokroiłam wczoraj składniki na sałatkę, co składnik to musiałam usiąść i odpocząć. Wogle mam wrażenie, że nic innego nie robie jak sprzątam, piorę, składam ubrania... Ostatnimi czasy nie mam ochoty nawet na wychodzenie z domu, jakieś małe zakupy w sklepie osiedlowym albo jak Mój jest w domu, a jest czasami raz na tydzień to zrobimy jakieś większe. Siedzę na kanapie, jem i gapię się w TV..
Asia ja tą porodówkę i inne ciążowe programy to chłonę Oglądam z rodziabioną buzią po czym ryczę razem z resztą.Ryczę nawet jak oglądam te przemiany kobiet z brzydkiego kaczątka w łabądka:-)
Dziś u nas przyjemniej, ale znów zapowiadają 2 tygodniowa afrykańską goraczkę i jestem przerażona, po tej akcji z szynobusem i szpitalem to boję się tych ukropów. Chyba skisnę w tym domu:D
Słodkich snów MamusieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 23:33
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Januszkowa gratuluję Ci zdrowego maluszka. Super widoki nie ?
Dla mnie to był szok, ponieważ moje dziecko widziałam jak miało 0.5 cm w 6 tyg i wyglądało jak przecinek, a wczoraj 7 cm i szok
Ja z moją gin widzimy się 12/08 a to dlatego, że kończy mi się L4, więc muszę przedłużyć. A dzidzię zobaczę pewnie na drugich prenatalnych czyli za jakieś 2 miesiące
P.s. witam Was dziewczyny Ja już spakowana, ale oczywiście laptop jedzie ze mną, bo jakbym mogła Was zostawićJanuszkowa, Penelope, Sewerynka, Fedra lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Katiś wrote:Gosiak a jak Ty po rozmowie? Bo nie wiem czy czegoś nie przegapiłam !
-
O kurde... współczuję. Człowiek się stresuje, a taki Ci powie, że mu się przeciągnęło. Pamiętam jak ja czekałam na mojego szefa. Masakra ścisk w brzuchu, a ten co dziennie pisał @ , że dziś jednak go nie będzie. Trzymam kciuki Będzie dobrze Najważniejsze są nasze dzieci
Aaaaa cioteczki kochane moja (prawdopodobnie) córeczka przybija Wam piąteczkę
Gosiak, Sue, przedszkolanka:), Bietka, Januszkowa, Penelope, Sewerynka, Fedra lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Witajcie Mamcie:)
Kocham piątki! Jeszcze 7h i weekend zamierzam spędzić go z moim P. zrobic romantyczna kolacje i zjesc ja przy świecach:)
Katis, śliczne zdjecie masz w suwaczku:) no i udanego urlopu, jedziesz gdzies nad morze czy cos?
Gosiak, a Twoj szef nie ma zastępcy zadnego? Ktoś Was tam chyba pilnuje?
U mnie w korpo jest dyrektor nad kierownikiem a nad nimi jeszcze ze 3 dyrektorów:) mamy dyrektora kierowników
-
Jadę na wieś do Wielkopolski tam mam rodzinną działeczkę. U nas również jest kierownik, nad min dyrektor projektu a nad nim jeszcze z 5 ludzi
Laski powiedzcie mi czy współżyłyście od kiedy jesteście w ciązy? Czy tylko ja się boję? Kurcze na początku nie chciało mi się nawet, ale wczoraj normalnie chcicę miałam:P no ale boję się, że coś się stanie coś mi się uszkodziPola
Hania -
Katiś wrote:Laski powiedzcie mi czy współżyłyście od kiedy jesteście w ciązy? Czy tylko ja się boję? Kurcze na początku nie chciało mi się nawet, ale wczoraj normalnie chcicę miałam:P no ale boję się, że coś się stanie coś mi się uszkodzi
-
Katiś wrote:
Laski powiedzcie mi czy współżyłyście od kiedy jesteście w ciązy? Czy tylko ja się boję? Kurcze na początku nie chciało mi się nawet, ale wczoraj normalnie chcicę miałam:P no ale boję się, że coś się stanie coś mi się uszkodzi
ja od 6 tyg miałam zakaz. Ale na wizycie w 9tc pani doktor powiedziała że jeśli tylko mam ochotę to ona nie widzi przeciwwskazań i tak jak Gosiak napisała może nie jest to dziki seks, ale zawsze coś -
Czesc dziewczyny. Chwile Was podczytalam ale wszystkiego nadrobic nie da rady.
Ja mam termin porodu z OM na 12.02, a z USG na 21.02 i ten drugi moim zdaniem bedzie bardziej trafny. To bedzie moj drugi dzidzius bo mam juz prawie 3 letniego synka Kubusia.
Gratuluje wszystkim zdrowych bobaskow w brzuszkachBietka, Januszkowa, Penelope, Sewerynka, Fedra lubią tę wiadomość