Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
a i mowil Dr ze na 60 % dziewczynka:)
mowi ze na tym etapie lechtaczka moze wygladac jak zawiazek penisa- ale z doswiadczenia inaczej sie to uklada i tu na 60 % jest pewny
moiwi ze tak ze 4 tyg i bedzie wiadomo dokladniejMistrzyniWKochamCieMisiu, Sue, Fedra lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:troche mnie pougniatal- ale mialam przez brzuch a Ty SUE?to mamy taki sam wymiar dzieciaczkow:)
Ja miałam przez brzuch i też ugniatała, bo Maleństwo nie chciało się obrócić
U mnie NT 0,18cm, więc też extra
Bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko ok :*
Rudasek - gratulacje, Twój dzieciaczek o 1cm większy!! czyli jesteś już prawie w 2 trymestrze?
Nie mogę się doczekać kiedy będę kupować ubranka! Chyba z tej radości kupie coś Juniorowisłoneczna 85, juska19, Fedra lubią tę wiadomość
-
To Słoneczna teraz koniec stresów
A fikal? U mnie tak słodko się ruszał, Słodziak, że szok A serduszko 164, więc też bardzo podobnie.
Ja się cały dzień uśmiecham jak debil, ale nie da się inaczej, widok dziecka jest chyba najpiękniejszym na świecie. Nie mogę się doczekać lutego!!
-
juska19 wrote:sue i sloneczna super ze z dziecmi wszystko spoczko kurde zazdroszcze wam ale jeszcze 3 dni stresu
Nie stresuj się - ja wczoraj postanowiłam, że i tak już nic nie poradzę, więc stres niepotrzebny. A w ciąży poziom kortyzolu i tak rośnie, więc po co jeszcze Małemu go podnosić. Zestresowane mamy rodzą zestresowane dzieci
A nasze muszą być spokojne, niczym Jogin.
Będzie dobrze, będę mocno trzymać kciuki! O której masz wizytę?
Chociaż moje dzisiaj pokazało charakterek - po mamusi i tatusiu będzie uparciuch, aż się boję ) Najlepsze było, jak lekarka chciała sprawdzić serduszko, a ono się obróciło plecami i wypięło pupę
-
Sue wrote:Właśnie miałam to pisać i taki sam wiek U mnie też coś migneło Małemu między nogami, ale Pani powiedziała, że na tym etapie za wcześnie na określenie płci.
Ja miałam przez brzuch i też ugniatała, bo Maleństwo nie chciało się obrócić
U mnie NT 0,18cm, więc też extra
Bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko ok :*
Rudasek - gratulacje, Twój dzieciaczek o 1cm większy!! czyli jesteś już prawie w 2 trymestrze?
Nie mogę się doczekać kiedy będę kupować ubranka! Chyba z tej radości kupie coś Juniorowi
tak wiekszy i starszy o tydzien! wiec wychodzi na to ze to juz 4 mc! jejuuuuuuuu
u mnie znów tak sie ułożył ze Pan DR stwierdził ze siusiak jak nic, ze jest pewien na 100%a jak nie to zmienia zawód!
mam nadzieje, ze tak zostanie do końca! choć czułam ze bedzie Chlopak!
ja coś kupuje, po jednej sztuce ale jeszcze sie nie napalam..pomalutku! poki co obczajam ceny, układam w glowie co mi trzeba itd
wczraj bylismy wózki ogladac choć to ostatni zakup, najpierw wyprawka i troche ubranek
Super Dziewczynyy..bardzo sie ciesze ze nasze Dzidzi zdrowe, niech rosną silne i piękne!!
Sue, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ja się cały dzień uśmiecham jak debil, ale nie da się inaczej, widok dziecka jest chyba najpiękniejszym na świecie. Nie mogę się doczekać lutego!![/QUOTE]
Tak to piękny widok...ja byłam z moim R i prawie sie popłakał..tak sie wzruszył ze myslalam ze zaraz bedzie ryczał przy lekarzu! sie mógł sie nadziwić temu wszystkiemu i do teraz przezywa i juz gada do dziecka..chyba musial to zobaczyć bo chyba teraz do nigo na 100% dotarło ze bedzie Dzidzia
-
Ja tez mam w piatek pierwszy oficjalny scan w szpitalu wiec rowniez nie moge sie doczekac. Bedzie mierzenie dzidzi i okreslenie daty porodu. Poza tym mialam w zeszlym togodniu pobierana krew, mocz wiec teraz czekam na wyniki.
Ciesze sie, ze wasze skany sa ok -
przedszkolanka:) wrote:Kochane z tych zabobonów to moje dziecko bedzie mniejinteligentne bedzie bo włosy podcięłam... Nie przesadzajmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 22:14
przedszkolanka:), Fedra lubią tę wiadomość