Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
mala_mi1982 wrote:Marcela, nie strasz
Ząbki nie zawsze psują wszystko. Moj syn zabkowanie przeszedl bezobjawowo
Mam nadzieje, ze teraz będzie podobnie.
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
nick nieaktualny
-
Konstancja to wyjątkowo grzeczny egzemplarz. Wg nie płacze! Jak jest glodna to tylko marudzi! Mokra pieluszka jej nic a nic niw przeszkadza, ale to nie znaczy ze caly dzien leży w jednej bo matka wariatka wyczuje mocz nawet w najlepszym pampku!! Teraz na tapecie mamy białe pampersy!
Oczywiście sa dni świstaka ze sama nie wie o co chodzi ale ogolnie jest bardzo grzecznamam nadzieje ze to się nie zmieni.
No i u nas ewidentnie Konstancja musi widzieć kogoś z nas! Bo jak nie widzi to dosłownie krzyczy tak jakby wolała. Gdy ktos sie jej pokaże od razu zmienia gadkę i sie uśmiecha i gada i śpiewa normalnym takim tonie. Znów ktos odejdzie i zniknie z zasięgu jej wzroku to znów krzyczy i bardzo głośno gadawiec uważam ze moze nie manipuluje ale na pewno wie jak sprawić aby ktos przyszedl do niej
bo ona chce sobie pogadać! Ooo!
mala_mi1982, derii84, marcela29 lubią tę wiadomość
-
Angelcia no wlasnie kurcze mnie tez boli a myslalam ze wezme tab odvcagne owine i bedzie ok... A tu takie hity
pije szalwie mam nadzieje ze to cos da... Wczoraj wieczorem minimalnie odciagnelam ... Terraz boje sie wrecz odwinac i zobaczyc co tam mam za kamienie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 06:46
-
słoneczna 85 wrote:Waga jak wczoraj 64,8. Dobrze ze nie wiecej;)) chyba bede aie wazyc np w srody i w niedz;) i chodakowska tirbo spalanie robie kawalkiem;) ktos to robi w calosci? Ja po 10 min juz jestwm spocona;))
ja robie 20 min . póżniej padam ale stara się jeszcze robic kilka wybiórczo cwieczeń. czasami się czuje jakbym nigdy w życiu nie ćwiczyła...słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Słoneczna, zaczelas chyba od najcięższego treningu Ewy:) sprobuj cos delikatniejszego na początek.
Zrob spbie np trening całego ciała i trening abs mel bto zajmie jakies 30 minut.
Musisz ciało przygotować do większego wysiłku. Ja turbospalanie robiłam całe i byłam zlana potem jak cwiczylam intensywnie i regularnie, wiec co dopiero by było po ciazy! Az dzis sprawdze ile bede w stanie zrobic.
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Widzę, że nadal temat wagi, ćwiczeń
Słoneczna, sama nie jesteś, bo mi waga także stoi w miejscu, 6 kg mi brakuje do wagi z początku ciąży, a do super wagi 10kg. Moja waga ani drgnie. Na Komuni Tymka będę wyglądac jak salceson, a do wakacji napewno nie zrzuce, ciężko mi to idzie baaaardzo, ale lenia Mam do ćwiczeńi tu kolo się zamyka.
Przestałam pić fameltiker, zobaczymy jak to będzie, tzn juz prawie cały czas odciagam pokarm, bo Olaf jest leniwy, pierś toleruje tylko nocą w 100%,także niebawem przejdziemy całkowicie na mm. Juz nie scieram się z tym, trudno.
Na 2 czerwca mam konsultacje z związku z moim problemem, także okaże się co dalej będziemy z tym robić.
Nasz Olaf tez jest pieszczochem, lubi być na rękach, w sumie lubi to mało powiedziane, ale kładę go również samego, choćby na mate, a w tym czasie zawsze coś zrobię -
Hej, no mnie się wszystko zagoiło przy 1 nic nie czuję, przy 2 czasem chyba muszę to maść co WY kupić
Jest tylko zonk przyodczuwam ból, cholera kiedy to zniknie. Boli mnie
tak jakby to w ogóle teraz nie było elastyczne tylko takie sztywne
po dłuższej chwili dopiero przestaje. No ale nie podoba mi się to.