Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelcia to obowiazkowo wstaw fotki z wesela:) no i duzo miłości Wam życze!Gusiaa widze z suwaczka ze Ty tez bedziesz miala wesele:) ale macie super:)
dzis ma mi przyjsc telefon przeszlam do t-mobile na ta oferte Jump tzn moj em przeszedl ale telefon biore ja hyhyhyhy:D
w przyszlym tygodniu badania i w czwartek wizyta ale sie stresuje!ja narazie nie mam toxo:/ -
bommbelek89 wrote:Angelcia to obowiazkowo wstaw fotki z wesela:) no i duzo miłości Wam życze!Gusiaa widze z suwaczka ze Ty tez bedziesz miala wesele:) ale macie super:)
dzis ma mi przyjsc telefon przeszlam do t-mobile na ta oferte Jump tzn moj em przeszedl ale telefon biore ja hyhyhyhy:D
w przyszlym tygodniu badania i w czwartek wizyta ale sie stresuje!ja narazie nie mam toxo:/
Ślub cywilny tylko z obiadem i tortem;D
Juz za 4 tyg denerwuje sie..
Fedra lubi tę wiadomość
-
gusiaa wrote:Ślub cywilny tylko z obiadem i tortem;D
Juz za 4 tyg denerwuje sie.. -
gusiaa wrote:Ślub cywilny tylko z obiadem i tortem;D
Juz za 4 tyg denerwuje sie.. -
słoneczna 85 wrote:Rudasku to jak mialas tylko 5 mies umowe zlecenie to i dochody mniejsze bedziesz miec wiec sie pewnie zalapiesz:)
ja jak wezma 2013 to sie zalaapie a jak 2014 to juz nie wiec wole 2013
zawsze to 1,2 tys na pieluchy i jakas wyprawke mala
No to super, może sie uda masz racje...tysiak to coś sie kupi dziecku:)
Gusia gratuluje :)Wszystko pójdzie pieknie, zobaczysz! Nie denerwuj sie tylko ciesz
My robimy ślub z chrzcinami takie 2w1 -
dziś również zaczynam kolejny tydzień
dzien dobryWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 09:57
Fedra lubi tę wiadomość
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
Sukienkę kupię za 2,5 tyg bo niewiem czy jeszcze nie przbiore na wadze albo czy czasem brzuch niewyskoczy.. A co do koloru bedzie napewno jasna beżowa,jakiś pudrowy róż albo mięta.. niekoniecznie musi byc bała..
Przeraża mnie tylko ze wszyscy beda patrzec ze zaczne sie smiac na przysiedze..
Ale coż tam przetrwamybommbelek89 lubi tę wiadomość
-
Witam w ten piękny pochmurny dzień
Tutaj dużo się dzieje nie wiadomo do czego nawiązywać
Gusia i Angelcia życzę wam pięknych ślubów!!! Ja miałam tylko cywilny i powiem wam, że niby była tylko najbliższa rodzina, ale stres niesamowity, ja jak zwykle zakręcona chciałam mężowi zakładać obrączkę na lewą rękę... trochę się uśmiali ze mnie;p ale ogólnie miło go wspominam. Ja jeszcze kilka lat chciałam też kościelny, ale już chyba nie będziemy go brać- żadnemu z nas właściwie nie jest potrzebny;) tyle, że gdybym to wiedziała przed cywilnym to inaczej bym go zaplanowała, ale było minęło
Pytacie co robić, żeby się nie zanudzić, ja czytam mnóstwo książek, ostatnio jeszcze raz przeczytałam "11 minut" jest świetna!!!
Wczoraj z mężem oglądaliśmy film pt " Niebo istnieje na prawdę" płakałam jak bóbr, mi się bardzo podobał
Udanego dnia życzę.
-
Bietka wrote:
Wczoraj z mężem oglądaliśmy film pt " Niebo istnieje na prawdę" płakałam jak bóbr, mi się bardzo podobał
Udanego dnia życzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 11:26
-
KATIS- rano jak zwykle zwymiotowalam i troche pomdlilo - teraz juz jestem w pracy i jest troche chlodniej
wymiotuje glownie rano po wstaniu
co do filmu- mi sie bardzo podobal i tez plakalam jak nie wiem kto:) ale ja jestem katoliczka wiec moze dlatego mnei wzruszylo
udanych wizyt
spokojnych dni przed slubem:)