Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
angelcia wrote:Kurde ja wlasnie wrocilam z robienia rzęs 1:1.. nigdy więcej, miałam tak posklejane oczy!
Wstawię zdjęcie, jednak nie wiem jak? Może któraś z Was mi pomoże?
Jeszcze szukam inspiracji na tipsy, bo szukam czegoś z bielą, amarantem i srebrem...
Angelcia wejdz na wrzucaj.net , wgraj fotke i skopiuj bb code i wklej go tu, wtedy my zobaczymy fotki
mi pomału rośnie a jak sie najem to juz widać tak porzadnie -
Witam sie i ja
kciuki za wizyty &&&&
ja brzuszek mam i to dość spory ludzie się patrzą ale chyba boją zapytać
co do tipsów nie poradze ślub brałam 8 lat temu i miałam francuski zrobiony na swoich krótkich paznokciach17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
a co paznokcie to tu blog mojej kumpeli
http://kasia-sztuka-zdobienia-paznokci.blog.onet.pl/
moze Ci cos wpadnie w oko:) otwieraj ikonki miesiacami i pokazą sie fotki z danego m-ca
tylko ja osobiscie polecam hybryde nie akryle ani zele
mam nadzieje ze znajdziesz cos dla siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 12:34
-
Dziewczynki wszystko dobrze nie ma na tym etapie wad troszkę nie chciał współpracowac bo ciągle tyłem die układal ale udało się pomierzyć. Ma prawie 6 cm. Płeć ma pomysł ale to tylko przypuszczenie że dziewczynka Mnie wszystko jedno byle zdrowe ale mąż chce następcę na warsztat. ale najwyżej poczeka sobie jeszcze
Fedra, słoneczna 85, Bietka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry;)
Co do tipsòw to nie polecam,później się żałuje stanu paznokci...
A rzęsy miałam ale swoje mam długie i henna mi wystarczy;p sztuczne nie powaliły
Kochane ja jutro mam gin i tak się boje...myślałam że taka na luzie jestem a tu bach...dzisiaj w ogole nie mdli po raz pierwszy i strasznie sie boje...brzuch czasem kłuje i już same złe myśli w głowie...oszaleje do jutra... -
Ja już po badania, wszystko jest dobrze, maluszek spał, musiała go budzić, żeby pomierzyć, ma już 7 cm a i według USG jest 13tydz+1dzień. Jest kość nosowa, rączki, nóżki:)
Januszkowa, MistrzyniWKochamCieMisiu, sara_nar, niki640, lula88, przedszkolanka:), słoneczna 85, Fedra, Sewerynka, Bietka lubią tę wiadomość
Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
Ja też miałam na swój ślub zrobione rzęsy z norek (biedactwa) Ale nigdy więcej, nie mam cierpliwości.
Jeśli chodzi o paznokcie to też polecam hybrydy, są fajne, wyglądają naturalnie, a tipsy to zawsze tipsy. Myślę, że za kilka lat już ich nie będzie wcale. -
Dokładnie Januszkowa, hybryda wyglada bardzo naturalnie jak jest dobrze zrobiona, ja tipsy poznam od razu! nie lubie..kojarza mi sie z doda i tyle zreszta juz malo kto robi no ale jak kto lubi..ja mialam chyba raz zele i wiecej nie zrobie
zreszta ma swoje bardzo silne z koncówką białą wiec nie potrzebuje sztucznych, dobrej jakości lakier wystarczy i wygladaja jak hybrydy
Januszkowa lubi tę wiadomość