Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba nikt sie nie przenosi tylko chca miec siebie w znajomych:) ja np Poluske zobaczylam:))
Gosiak a kupilas ta poduszke motylka? Bo ja mialam zamowic i zapomnialam a dobra by byla na podroz!
Moj juz bez wkladki jezdi bo jest duzy:))Katiś lubi tę wiadomość
-
Dzis się nie balsamowalam i zdecydowanie lepiej Tymcio jadl. Ale dzis dodatkowo zrobil duuzo kup. Jedna byla zielona. Jedna mocno sluzowata. Może go wczoraj brzuszek bolal i dlatego nie jadl. No cóż zobaczymy co będzie dalej.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nie mam motylka, ale glowa jej nie lata, tylko raczej pupa zjezdza... No nic, bede cos kombinowac. U nas wkladki sie nie wyjmuje, ale ona tez nie jest jakas duza.
Ja też śpię bez stanika, mało tego - stanik wkładam tylko w gości
A Janeczka też tak chowa głowę w moje cycki jakby się wstydziła często. Ktoś na nią patrzy, ona się śmieje i nagle bum!mala_mi1982, słoneczna 85, Bietka, megg lubią tę wiadomość
-
u nas kolejny dzien wścieku (trwa to od czwartku), wszystko fajne na 5-10min, ktos musi byc ciagle w zasiegu źroku, spanie w dzien 2-3razy po 15min, gada ciagle jak katarynka, wole nie myslec o pn jak maz do pracy pojdzie...na dodatek pogoda nie spacerowa, dzis nie bylismy poza do i z auta... kompletnie nie mam sily...eh nie wiem czy to skok czy inne ustrojstwo ale niech juz mija...choc i tak kazdy usmiech wynagradza wszystko;)"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017