Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelcia kupa od zelaza moze byc zielona!!
A z tego co mi wiadomo moze byc jeszze z przejedzenia lub jak wstepuje alergia np na mleko no ale Ty karmisz mm wiec to osttnie odpada.
Ja mialam twardy cycek i chybazaduzo lecialo bo maly robil prZerwy.. Odciagnelam w pare minut jakies 160 ml!!
A pewne moglabym jeszcze tylko jak cycek miekki to juz przestalam bo nigdy nie sciagamy do konca;))
Troche pociagnal z butli od meza! Nie wie chyba jak ale dwie porcyjki w lodowce czekaja)
Takie po 60 ml do nauki;))
Aa i moj sie nie przekreca i z tego co mi wiadomo to wcale nie musi jeszcze!!
Ma podnosic glowe po 3 mis pod katem 45 st a pod 90 wcale nie musi.
-
Moj synek zrobil sie bardzo fajny od paru dni.patrzy w oczy i sie smieje.
Czasem chowa sie tak we mnie jakby sie wstydzil;))
A dzis pierwszy raz przespal z 6h w nocy! Az patrzylam czy oddycha!!
Moja mysl byla taka ze go zgniotlam moze:))Pia Gizela, Sue, megg, Fedra, dorocia2324, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:A co to za kod? Bo chce kupic uczniaczka?
zdaje się, że z Biedronki, trzeba było za jakąś kwotę zakupy zrobić, ale niech się wypowiedzą ci co wiedzą
może tym kodem bym męża przekonała do szczeniaczkasłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Tomek wczoraj się rozpłakał i powiedzial mama. Jak podeszłam, to sie uspokoił i uśmiechnął. Wiem, ze to przez przypadek mu wyszło, ale sie oczywiscie poryczalam. Nawet przez przypadek brzmi pieknie.
Dzis generalnie łączy sylaby - śpiewał rano z Jacksonem i wyszło mu ziazia i lala:)megg, Bietka, mala_mi1982, Fedra, asia888 lubią tę wiadomość
-
My po glosowaniu
ale dzis narobilysmy km
po drodze otworzyla oczka popatrzyla potem byl ryk i na caczki i znowu do wozeczka
i potem juz dala rade dotrwac na soacerze spiac
az nogi i tylek od lazenia czuje
wiec tych partii cwiczyc nie musze hehe ;p jutro zamawiam mTe i mam nadzieje ze za 4 tygodnie bede tez mogla sie efektami pochealic
choc na szczescie brzucho mam malusie prawie plaski tylko taki flaczek jak sie schyle ale jedrny flaczek wiec mysle ze troche cwiczen i bedzie super;) staram sie nie jesc kolacji i slodyczy poki co ;p
-
nick nieaktualny