Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój też się z pleców na brzuch nie przekręca, nawet nie próbuje.
Z brzucha na plecy czasem się przekręci.
Sam zabawki nie złapie, chyba że mu włożę do ręki. O przełożeniu z ręki do ręki mogę zapomnieć.
Ale chyba chce się podnosić do siadania, bo czasem w foteliku się tak do góry podnosi, ale nie wiem czy to do siadania, czy co.megg lubi tę wiadomość
-
Sue, on śpi w nocy, ma jedną pobudke kolo 3-5, więc go wtedy biorę do łóżka i w zasadzie ciumka do rana, jak zabiorę cycka to płacz, nawet jak nie je. Kiedyś budziłam go w nocy, ale to nie miało sensu, na spiocha nie je, tylko się bawi cyckiem, a jak się go przewijalo żeby się obudził to później nie mógł zasnąć, a przez to że nie śpi w dzień to później był okropnie marudny...
A polecam nowość lech free limonka i mięta, pycha jak ktoś lubi sikacze typu radler -
A właśnie, dziewczyny które kupiły szczeniaczka uczniaczka, co Wasze dzieci z nimi robią, umieją się tym bawić? Bo też chciałam kupić, ale myślałam że to dla starszych dzieci.
Aaa moje dziecko wczoraj się tak rechotalo ze szok i to z takiej głupotystrzepywalam pranie przed włożeniem do suszarki, mąż stał obok z małym na rękach, co ja machnelam jakaś pielucha czy ubraniem to mały rechotal, nie wiem kto miał większa radość, on czy my
megg, dorocia2324, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej. Kciuki Gosiak za jazdę autem
Lara snilas mi się dziś
u nas w nocy apogeum skoku. Poszła spać i 21, pobudka o 0:30, 2:30, 4:30, 7 i wstała o 9. Każda pobudka - Ryk!!! Masakra. Nie chcę nic mówić, ale jak wstała o 9, tak godz bawiła się na macie potem o 10 zjadła. Nie płakała od nocy, po jedzeniu znów na matę i usnela prawieze sama 10 min temu Też bez płaczu.
Megg czy mogę prosić o jeden kod?
Witamy mamusie po długiej nieobecności.
Wczoraj kupiłam kubek Avent 360 bo Lovi nie było. Zobaczymy czy będzie pila:)
Dziś nic mi się nie chce.Lara 82 lubi tę wiadomość
Pola
Hania -
Lara 82 wrote:Kurcze Piotruś nie przekręca się jeszcze z pleców na brzuszek, tylko ewentualnie z brzuszka na plecy czy której dziecko tez?
I jeszcze jak lapiemy się za raczki to nie ciągnie ich do siadania?
Moja pierwszy raz przekręciła sie w Poniendzialeka do siadania to jeszcze mocno za wczesnie każde dziecko idzie w swoim tępie
megg, Lara 82 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
My juz w donu! Podroz dzus super!!
Z 30 km wyglafal przez okno a reszte spal! Przez chwile steknal;) obudzil sie w garazu podziemnym;) a teraz strzelil kupe szczesliwy;)
Gosisk daj znac jak u wasFedra, Sue, megg, Katiś, Bietka, Lara 82 lubią tę wiadomość