Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mis się dziś wyspal w tych porach co lubi spać, strzelił kupkę i ogólnie był zadowolony. Zapakowalismy w foteliku i jedziemy. Lusterko go po prostu zahipnotyzowalo, i po 20min. Zasnął . z powrotem to samo. Potem pojechalismy do nas na działkę, wiec tak na spokojnie nakarmilam, bo nie jadł prawie 3h i nie wolał, ale ja chciałam nakarmić aby nie było histerii. Potem jeszcze strzelił kupkę to juz biegiem wracalismy aby go przebrac, bo o dupkę się martwilam, ale po 15 min. juz przebieralam.
No oby jutro tez tak byłoteraz mis juz śpi lecie się kąpać miłej nocki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 21:14
Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
Angelcua ja tez to daje i 7 mg ale kazala mi tez wiecIrem dawac 30 i cis mi tu nie gralo! Bo to wychodzi 37 mg! W ciazy dziewczyny po tyle braly a to przeciez bie jest 50 kg..
Chyba sie pomylila!!!
Tym bardziej ze nie ma anemii tylko w dolnych normach parametry cZerwonokrwinkoweZ bede dawac 7 mg -
Lara - czyli wychodzi na to, że mieliście bardzo fajny dzień?
Ja dziś pierwszy raz karmiłam publicznie. Zakryłam się pieluszką, generalnie ludzie mnie mieli w dupie
Gosia - wszystkiego najwspanialszego dla męża!Gosiak, Fedra, megg, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Sue u mnue przerwa ale w pon startuje intenstwniej;) mam nadz ze bedzue pogoda to bede tez spacerowac marszem !
Chodakowska 4 razy w tyg!!!
I bez slodyczy bo teraz mnie podkusilo niezle, dzis na imieninach tez.
Jak nie bede miec to nie Zjem, gorzej jak mam..
Na wschodzie leje!!!!
Niunio spi! -
nick nieaktualnySłoneczna no to faktycznie chyba pomyłka ze strony pani dr...
My mamy od wczoraj problem z kupaAda nie może zrobić o sie musialam ratować czopkiem.. kupa mega twarda i zbita i co najlepsze cxopek wcale się nie rozpuścil (czemu? Chyba godzina spokojnie minęła od zaaplikowania...)
Dzisiaj wrzaski wieczorem były niemiłosierne.. i nie wiem czy przez kupe czy po odstswieniu leku? Eh
Ps. Ada ma w nosie ten gryzak. -
A mi Tymek wariuje. Ma bunt na cycka! Je tylko na spiocha
Rano wstaje i od piersi się odwraca. Potem przed drzemka tez jeść nie chce, oczy się kleją , marudzi, chce być tylko na rekach, na pewno głodny bo nic nie jadł i co? Daje pierś a on w ryk! Dopiero zasypia na rekach, odkladam go i wtedy złapie pierś! Na nieprzytomnego. I tak od kilku dni. Normalnie mi się przykro robi jak mnie tak traktuje
-
Ja dziś po raz pierwszy robilam killera. No i ćwiczenia ok, ale kardio mnie zabiło
No i 50 przysiadow.
Plan mam taki. Ponieważ nie lubię ćwiczeń, to przez parę tygodni \ miesięcy się zmusze i wyrobie ciało i mam nadzieje ze mi takie ładne juz zostanie na dluuugomegg lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Mala mi a może coś zjadłaś co zmienia smak mleka albo idzie okres? Albo perfumy,mydło zmieniłaś i go drażni?
)
No moze. Nie pomyślałam o tym. Ale ja generalnie jem wszystko od poczatku KP. Teraz trochę więcej ćwicze może to to? No i mniej slodze i mniej jem
Właśnie sobie uzmyslowilam ze od kilku dni się balsamuje codziennie (wczesniej rzadko...) i piersi tez z wyjątkiem sutków. To by mi pasowało. To ide pod prysznic i bez smarowania dziś. Zobaczymy, może pomoże... -
MałaMi, mój też dziś nie chciał jeść po kąpieli - smarowałam brzuch i gdzieś musiało na pierś się przenieść - umyłam i zjadł spokojnie.
Może u Ciebie to samo.
A ja powiem Wam, że widzę efekty ćwiczeń już - wiadomo, dół brzucha jest najtrudniejszy, ale mięśnie się pojawiają, talia wyraźnie zaznaczona. No i squaty ewidentnie poprawiły wygląd mojej pupy. I do wagi sprzed ciąży tylko 1,5kgmala_mi1982, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Sue, Przedszkolanko, podziwiam za ćwiczenia. Dajecie mi tez wiarę, ze za 2 tyg zobacze juz jakieś efekty
Ale by było super.
Dziś jak cwiczylam, to mąż stwierdził ,ze mam dobra kondycjęNiezłe jaja
Ale mi Milo było
Dam znać czy pomogło zaprzestanie balsamowania.
przedszkolanka:), megg lubią tę wiadomość
-
Dobry
Gocha 100 lat dla męża
Przeczytałam tylko dzisiejszy dzień bo sił nie mam na więcej
Natka kończy dziś 4 miesiacewazy 6200 i mierzy 67 cm
Uwielbia przekręcać sie z pleców na brzuch uważa to za fajna zabawę
Nienawidzi skoczków za to uwielbia wszystko wkładać do buzi
Niestety mamy skaze białkowa ale mleczko zmienione to i lepiej od razu
My już po pierwszych nowościach żywieniowych na razie kupiłam kilka słoiczków Młoda o dziwo polubiła karmienie łyżeczka nawet podnosi sie żebym już jej dała
No właśnie podnosi sie najchętniej by już siedziała sama a co gorsza podnosi sie do stania...
Smieje sie do wszystkich i zasypia na boku
To tak po kropce co u Nas
Podziwiam ze ćwiczycie ja niejestes wstanie sie zmusić
Postaram sie wieczorem Was nadrabiać bo moja w koncu przesypia kilka godzin ciągiem
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie podróże i zycze szybkiego przejścia skoku rozwojowegoLara 82, Gosiak, mala_mi1982, marcela29 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Jutro wyjazdowe dziewczyny trzymam kciuki za spokojne podróże. Ja wczoraj byłam 70 km w jedną stronę u siostry i Mała przesPala tradycyjnie całą podróż. Jutro jadziemy do rodziców 60 km w jedna stronę.
Lara 82, megg, Fedra lubią tę wiadomość