Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
My jutro wracamy. Chyba tez goraco mu bylo, poten go troche rozebralam.a dojechalismy i zasnal:)
Teraz znow spi:))
Tylko malo jadl i mam twardy cycek troche..
W aucie srednio w taka pogode, bo to zanim wyjmiesz to trzeba ubrac i do odbicia i do prEwiniecia trzeba bylo fotelik zabrac i tak w kolko;) -
Czytam o Waszych podrozach i mnie to tez niestety czeka i to sama.. Niby nie duzo ale 60 km na spotkanie mojego zespolu pracowego... A wiec bede musiala spakowac mala i jakos dac rade i to po poludniu gdzie jest bardziej marudna a na nastepny dzien juz mniejszy dystans bo 30 km do kolezanki na grilla no ale nie mozna sie od ludzi odcinac bo dziecko jest wiec musze dac rade
-
Słoneczna dobrze ze my mamy kombi to tylko kanapa częściowo w przed i mega przew ijak. A i z tylu dużo miejsca na kanapie, ja odbijam bez problemu siedząc z tylu. A jak nie chce to na brzuszku na moich kolanach.
Teraz misiu śpi no i gdzieś za godzinę jedziemy. Bojevsie tylko tego ze ostatnio znowu są baki, które go bola nie rozumiem czemu.
Zobaczymy, kurcze boje sie drogi a nie mogę się bać bo on to wyczuje i tez będzie maruda. -
Ja mam isofixa wiec jedno miejsce z tylu ciagle zajęte a i tak przewijam tam Tymka jak trzeba. Ostatnio karmiłam go na parkingu w Promenadzie i jak go chciałam odbić to cała mnie obzygał :Dmoje dziecko uwielbia podróżowanie samochodem, albo sobie patrzy w lusterko kolorowe albo spi
dużo jeździłam w ciazy, codziennie wiec moze ma to jakoś wpływ ze teraz synek lubi.
Edit : tez mam duże kombi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 14:51
-
a ja mam małe autko i jakoś dajemy radę
jednak w daleką podróż się nie zabierzemy nim
powodzenia na wyprawach!
ja dziś znów obkupiłam syna, masakra, nie znam umiaru! i chcę szczeniaczka uczniacka! hula kula!
a sobie ostatnią rzecz do ubrania kupiłam w grudniu. i dobrze mi z tym!a mama mówi, że chodzę jak cytuję "szmaciarz"
Gosiak, marcela29 lubią tę wiadomość
-
bella mamy identyczne maty;)
a mnie dzis tak ssie w zoladku ze masakra, zjadlam juz sniadanie, potem drozdzowke, 4kanapki i pare kabanosow, zaraz obiad, masakra dzis z tym glodem
moja corka znowu trzma grzechotke w obu łapkach i pakuje do buzi"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny orientujecie sie jak to z tym zalando jest? Naprawde 100 dni na zwrot? Uznaja? Bo poki co zdarzylo mi sie odeslac po tygodniu ale poluje na stroj a jest osobno gora i dol i raz jest rozmiar z jednego a raz drugiego i teraz sa gacie a gory nie ma wiec nie wiem czy brac i wtedy czekac na gore a jak nie bedzie to mi te gacie przyjma np po 30 dniach?
-
Angelciu pytalam jakie dajesz zelazo i ile mg na dzien? Jakie sa kupy? Czy boli ja brzuch? Moj lubi jezdzic ale widac po godzinie sie zmeczyl.. Potem nie chcial jesc wcale, taki marudny jak wstal. Juz jestesmy u drugich dziadkow i je z dzrzemka.
angelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny