Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mistrzyni, super, ze sie odezwalas:) ktoś o Ciebie ostatnio pytał
Duzo zdrowia dla dziewczynek! Podziwiam Cię ogromnie, bo ja cała swoją uwagę koncentruje na Tomku, a jakby to wziac razy 3?
Szacun!!
Niech rosna zdrowe maluszki :*
Lara, ja tez o tetrze pomyslalam - moze warto, zeby mały troche pochodził w pieluszkach tetrowych?
Wiadomo, ze roboty wiecej, ale moze sie szybciej zagoi. No i zagoi sie, dont worry :*
A jesli sie bardzo martwisz, to weź go do lekarza.
-
nick nieaktualny
-
Agaa, Tomek dzis nauczył sie dokładnie tego samego!!
I co najwazniejsze - wziął do raczki słoneczko z bujaczka i bach do buzi:) generalnie wszystko do buzi próbuje, ale nie zawsze trafia:)
I tez zauwazylam, ze jak głodny jest, to mi na cycki patrzy!! Serio!Gosiak, agaaa28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angelcia odp mi o zelazoe? Bo nie widzilAM?
Lara u nas jak sie odparzylo to kilka dni to trwalo. Myj wacikami i ciepla woda i zasypuj maka ziemniaczana tez. Wietrz pupke na przewijaku. Dobrze osuszaj.
Agaa28, Ty chodzilas do gastrologa z malym? Jesli jest dobry to mozesz podsc namiar dla kolezanki z bbf?
Sue testerki pytaja o Ciebie - jestemy na fb -
Mistrzyni, wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek. Zaakceptuj i daj mi namiar na siebie to Cię dodam.MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:Ja też za Wami tęsknię, ale całymi dniami siedzę sama z moją trójką i nie jestem w stanie śledzić forum. Bardzo się za Wami stesknilam.
Penelope - ja też nie mogę odnaleźć grupy. Może jest tajna i jej nie widać? Czy ktoś z Was mógłby mnie dodać? Na prv napisalabym moje dane. Chyba, że na kilka dni zmienicie status grupy z tajna na zamknięta (wtedy przynajmniej będzie można ją odnaleźć). -
Kurcze nie dodalo mi poprzedniego postu
Mistrzyni odziwiam i duzo zdrowka dla Was!
Lara u nas pomaga ten caly sudocrem, mimo ze sklad kiepski to nam on pomaga, plus wietrzenie pupki
Penelope moglabys mi ez wyslac takie zaproszenie?Penelope lubi tę wiadomość
-
Słoneczna, ja nie ogarnelam dwoch wątków, a na kompie rzadko jestem:) ale sie odezwę do testerek, dzieki za info :*
Przez ten wyskakujący blad na iphonie to czasami nie wysyłam posta, ktorego chce, bo ja sie naprodukuje a on znika juz mi sie nke chce drugi raz pisac.
Bella, ja mysle, ze te 4 miesiace sa bardzo umowne. Dziecko moze nie chcieć, nie byc na to gotowe. A takie wpychanie na sile tez nie jest dobre dla poźniejszego jedzenia.
Chrześniaka mojego P zmuszali do jedzenia tych głupich słoiczków i dzieciak do tej pory jest niejadkiem, trzeba kombinować, zeby zjadł cokolwiek.
Wiec jesli wprowadzać stałe pokarmy, to tylko wtedy gdy dziecko tez chce
-
Słoneczna, dzis 150squatow
(ja miałam przerwę jak tesciowa była dwa dni, wiec jestem dwa dni do tylu). Widzisz różnice?
Ja musze przyznać, ze moj tyłek lepiej juz wyglada:)
A co dzis ćwiczymy? Bo nie widziałam informacji na stronie Ewy? Od ostatniego tygodnia schudlam 0,5kg, czyli jest tak jak spbie zalozylam:)
-
ja za dwa tyg podam zupke z marchwi
jestem.na kp
tak mi.lekarz kazal bo ma lekka anemie
ciekawe czy mu posmakuje
U nas pada i znow nie pobiegam na zewnatrz ;(
A na dodatek maly dostal kataru...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 07:15
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie z dupcia, no mam nadzieje ze będzie lepiej bo normalnie z uporem maniaka zmieniamy mu te pieluszki, nawet w nocy co 2h.
Wiecie, ze ja nie przespalam ciągiem więcej niż 2,5h od lutego i jakoś spać mi się nie chceczasem tylko słabsze dni.
Bella no ja tez teraz jednak nie będę wprowadzać bo Piotruś nie ma jeszcze dojrzałego ukl. pokarmowego. Ale pierwsze rzeczy chciałabym zacząć podawać tak ok. Polowy lipca i sama się zastanawiać czy jest jakąś książka jak się w ogóle do tego zabrać, jak to się robi.
Dziś zabiegany dzień jedziemy na ślub 50km za cz-we.
A jutro 90 taka mojej babci tez 50 km za cz-wa wiec zobaczymy jak tam Piotruś i foteliku. Mam nadzieje, ze będzie ok.
Nie rozumiem tylko, juz było tak fajnie kupka zawsze rano itd. Od kilku dni znów się kupka bolaca zrobiła
No nic chyba tam się wszystko zmienia. -
my dzis weekendowe lenistwo, M na zakupach, a my w łozku, mala jeszcze dosypia, ale wstawala aby o 4 i 6, mam nadzieje ze dzis bedzie lepszy dzien
zamowilam szczeniaczka uczniaczka, ale dopiero u piatego sprzedawcy na allegro znalazlam ta nowa wersje z 3poz aktywnosci
milego weekendu i udanybh wyjazdow"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017