Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara każdy z tych włosów się smieje i właśnie mówią że to peruka :p Przeżywają jak 4 miesięczne dziecko może mieć takie włosy :p
Stokrota oj jest gruba. Faldek milion wszędzie. A jak na brzuchu leży to sapie jak parowóz. Az położna się smiala. No i ona próbuje się z pleców na brzuch przeturlac ale ciężko jej idzie przez swoją masę :p no i bujaczek, który jest na prąd już nie daje rady bujac. Tylko słychać jak mechanizm jeczy a ruchu zero praktycznie. Także juz ona tylko w nim siedzi.
A z tym palcem spróbuj i zobaczysz. Trochę to niehigieniczne ale bardzo pomocne :pSue, mala_mi1982, bella84 lubią tę wiadomość
-
Lara aktualnie 25 stopni I okna pootwierane
Ona ma tylko body krótki rękaw i skarpetki. U mnie w mieszkaniu nie idzie wytrzymać bo mamy całą ścianę okien i jak słońce wyjdzie to jest katastrofa, bo jest ponad 30 stopni. Dziś idę po zaslony, bo rolety nie przetrwały ciaglego opuszczania I podnoszenia.
Tak wygląda jedna ze ścian w moim mieszkaniu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4fa9ff0aac3.jpgLara 82, Sue, megg lubią tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:W ogóle super jest ta mata skip hop, ale kurcze cena powala, chyba wole rowerek za ta kasę. Jest tyle super rzeczy, zecciezko się oprzeć
Ja mam od początku taka mate z fisher price
http://www.ceneo.pl/31338207;0284-0.htm#tab=click_scroll
Jest bardzo fajna, mimo że wydaje się cienka to dobrze izoluje od podłogi, łatwo się pierze i szybko schnie. Jest taka duża ze można położyć się razem z dzieckiem i oglądać książeczki, na pewno posłuży nam jeszcze długo -
Lady cudna ta Twoja corka, wloski niesamowite:) ze mna w szpitalu lezal taki Kacperek w "peruce"
u mnie jest w domu 21 i mala tez ma krotkie body, ale dlugie spodenki i jest ok
ja mam dzis wielki dzien, jade o 17 na grila z pracy, mala zostaje z tata i maja do zaliczenia spacer, karmienie, zabawe, kapiel, i karmienie z usypianiem, mam mega stresa czy mała usnie po butli, mleko juz jest w lodowce, ale jak dzis bedzie dzien antybutelkowy to lipa, najwyzej wroce na sygnale, mam ok 30-40min drogi, z jednej strony sie ciesze na wyjscie a z drugiej martwie
LadyDi, mala_mi1982, Lara 82, Laurka, dorocia2324 lubią tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
LadyDi, cudna Zojka! A włosów to i niejeden dorosły mógłby jej pozazdroscic
U mnie tez lipa. Tymek znowu jest zbuntowany na piers.Wy się martwicie, ze wasze dzieci tylko Cyc, a u mnie na odwrót. Wczoraj prawie nic nie jadł przez cały dzień. Może faktycznie jem cos co mu nie pasuje?
No i Tymek pokochał kciukaSmoczek udało mi się wcisnac przedwczoraj, wczoraj i dziś juz nie. Czy wyjmujecie kciuka z buzi swoim dzieciom? Czytalam, ze to naturalne i na razie niegroźne. Juz sama nie wiem. Cudnie się przy tym uspokaja...
LadyDi lubi tę wiadomość
-
Mala mi dziękuję
będzie miała ładne włosy w przyszłości.
Ja kciuka wyjmuje. Ona ssie go jak jest spiaca. Więc wyciągam kciuka i kładę pieluszke przy twarzy tak że już paluszka nie wlozy i wtedy kołysze na poduszce Az usnie. Dziś mi się udało tego smoczka wsadzić.
No właśnie ja też czytałam o tym kciuku, ale jak się przyzwyczai to będzie ciężko. Więc wolę problem zniszczyć w zalazku.bella84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wróciliśmy. Jestem dumna z mojej córki, ani razu nie zapłakała - do wszystkich się uśmiechała - wszyscy zachwyceni u dziewczyny z recepcji i w HR-ach... I oczywiście moja ekipa. Byłam zestresowana, ale jak widać niepotrzebnie
Pia Gizela, mala_mi1982, Sue, LadyDi, Lara 82, marcela29, agaaa28, megg, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Stokrota ja mam ten smozek i troche podsysa jak trzymam plaem i puszcza. Nauka trwa:)
U mnie w nocy masakra. Zasnal po 4
Teaz bylam na targu i cala droge ne spal a jak sie zatrzymywalam to podplakiwal.
Wiec kupilam pieczywo i wedline i wracalam biegiem. Zasnal i teraz siedze na lawce bo nawet jak chodze przy ulicy po osiedlu to sie budzi..
Kupilam w drogerii pellingi i maske;) efekt mikrodermabrazji:) zrobie sobie zeby nie byc jak ufo.
Chociaz tyle..
W nocy siadlam i plakalam na lozku bo juz nie maialam sil..