X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Stokrota :) Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Zoja wcale nie jest gruba tylko długa :D

LadyDi lubi tę wiadomość

1usajw4zbiudzgxg.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady jaka masz temp. W domu ze Zojka krotki rękaw i krótkie spodenki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 09:33

relge6yd3cl8y0me.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle super jest ta mata skip hop, ale kurcze cena powala, chyba wole rowerek za ta kasę. Jest tyle super rzeczy, zecciezko się oprzeć :-)

relge6yd3cl8y0me.png
  • LadyDi Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara każdy z tych włosów się smieje i właśnie mówią że to peruka :p Przeżywają jak 4 miesięczne dziecko może mieć takie włosy :p

Stokrota oj jest gruba. Faldek milion wszędzie. A jak na brzuchu leży to sapie jak parowóz. Az położna się smiala. No i ona próbuje się z pleców na brzuch przeturlac ale ciężko jej idzie przez swoją masę :p no i bujaczek, który jest na prąd już nie daje rady bujac. Tylko słychać jak mechanizm jeczy a ruchu zero praktycznie. Także juz ona tylko w nim siedzi.
    A z tym palcem spróbuj i zobaczysz. Trochę to niehigieniczne ale bardzo pomocne :p

Sue, mala_mi1982, bella84 lubią tę wiadomość

l22nvcqg92okt7oh.png
    zrz63e5eewkz1txu.png
    cd9bvfxmaqytvn8o.png
  • LadyDi Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara aktualnie 25 stopni I okna pootwierane :/ Ona ma tylko body krótki rękaw i skarpetki. U mnie w mieszkaniu nie idzie wytrzymać bo mamy całą ścianę okien i jak słońce wyjdzie to jest katastrofa, bo jest ponad 30 stopni. Dziś idę po zaslony, bo rolety nie przetrwały ciaglego opuszczania I podnoszenia.

Tak wygląda jedna ze ścian w moim mieszkaniu
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4fa9ff0aac3.jpg

Lara 82, Sue, megg lubią tę wiadomość

l22nvcqg92okt7oh.png
    zrz63e5eewkz1txu.png
    cd9bvfxmaqytvn8o.png
  • Stokrota :) Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tą grupę na fejsie można jakoś znaleźć ? Czy ona jest tajna i zamknięta ?

1usajw4zbiudzgxg.png
  • Atakasobiejedna Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara 82 wrote:
    W ogóle super jest ta mata skip hop, ale kurcze cena powala, chyba wole rowerek za ta kasę. Jest tyle super rzeczy, zecciezko się oprzeć :-)

Ja mam od początku taka mate z fisher price
    http://www.ceneo.pl/31338207;0284-0.htm#tab=click_scroll

Jest bardzo fajna, mimo że wydaje się cienka to dobrze izoluje od podłogi, łatwo się pierze i szybko schnie. Jest taka duża ze można położyć się razem z dzieckiem i oglądać książeczki, na pewno posłuży nam jeszcze długo :)

Mutacja heterozygotyczna A1298C genu MTHFR (trombofilia wrodzona)
    Starania o nr 2: 3 x cb

dqpro7esxqkrk97e.png
  • marcela29 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady cudna ta Twoja corka, wloski niesamowite:) ze mna w szpitalu lezal taki Kacperek w "peruce"

u mnie jest w domu 21 i mala tez ma krotkie body, ale dlugie spodenki i jest ok

ja mam dzis wielki dzien, jade o 17 na grila z pracy, mala zostaje z tata i maja do zaliczenia spacer, karmienie, zabawe, kapiel, i karmienie z usypianiem, mam mega stresa czy mała usnie po butli, mleko juz jest w lodowce, ale jak dzis bedzie dzien antybutelkowy to lipa, najwyzej wroce na sygnale, mam ok 30-40min drogi, z jednej strony sie ciesze na wyjscie a z drugiej martwie

LadyDi, mala_mi1982, Lara 82, Laurka, dorocia2324 lubią tę wiadomość

"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
    Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017
  • LadyDi Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcela trzymam kciuki za meza i coreczke! Myślę że się dogadaja. Ja zauważyłam że moja córka lepiej reaguje na tatę niż na mnie. Przy mnie placze, kombinuje a on się tylko pojawi a ta od razu aniołek. Smieje się i w ogóle.

l22nvcqg92okt7oh.png
    zrz63e5eewkz1txu.png
    cd9bvfxmaqytvn8o.png
  • mala_mi1982 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LadyDi, cudna Zojka! A włosów to i niejeden dorosły mógłby jej pozazdroscic :-)

U mnie tez lipa. Tymek znowu jest zbuntowany na piers. :-\ Wy się martwicie, ze wasze dzieci tylko Cyc, a u mnie na odwrót. Wczoraj prawie nic nie jadł przez cały dzień. Może faktycznie jem cos co mu nie pasuje?
    No i Tymek pokochał kciuka :-( Smoczek udało mi się wcisnac przedwczoraj, wczoraj i dziś juz nie. Czy wyjmujecie kciuka z buzi swoim dzieciom? Czytalam, ze to naturalne i na razie niegroźne. Juz sama nie wiem. Cudnie się przy tym uspokaja...

LadyDi lubi tę wiadomość

• LadyDi Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala mi dziękuję ;) będzie miała ładne włosy w przyszłości.
    Ja kciuka wyjmuje. Ona ssie go jak jest spiaca. Więc wyciągam kciuka i kładę pieluszke przy twarzy tak że już paluszka nie wlozy i wtedy kołysze na poduszce Az usnie. Dziś mi się udało tego smoczka wsadzić.
    No właśnie ja też czytałam o tym kciuku, ale jak się przyzwyczai to będzie ciężko. Więc wolę problem zniszczyć w zalazku.

bella84 lubi tę wiadomość

l22nvcqg92okt7oh.png
    zrz63e5eewkz1txu.png
    cd9bvfxmaqytvn8o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LadyDi Twoje dziecko jest prze, prze, prze! Te wloski :)

LadyDi lubi tę wiadomość

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciliśmy. Jestem dumna z mojej córki, ani razu nie zapłakała - do wszystkich się uśmiechała - wszyscy zachwyceni u dziewczyny z recepcji i w HR-ach... I oczywiście moja ekipa. Byłam zestresowana, ale jak widać niepotrzebnie ;)

Pia Gizela, mala_mi1982, Sue, LadyDi, Lara 82, marcela29, agaaa28, megg, dorocia2324 lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas d 3 dni dzień cycka ... i mamy ;)

relg9vvjrtqik460.png

• Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LadyDi włosy Zojka ma obłędne!!!

LadyDi lubi tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chce na spacer a on ciągle je!

relg9vvjrtqik460.png

• Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój nabył nową umiejętność robi pierdzioszki ustami i pluje śliną :D

mala_mi1982, Gosiak, agaaa28 lubią tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrota ja mam ten smozek i troche podsysa jak trzymam plaem i puszcza. Nauka trwa:)
    U mnie w nocy masakra. Zasnal po 4
    Teaz bylam na targu i cala droge ne spal a jak sie zatrzymywalam to podplakiwal.
    Wiec kupilam pieczywo i wedline i wracalam biegiem. Zasnal i teraz siedze na lawce bo nawet jak chodze przy ulicy po osiedlu to sie budzi..
    Kupilam w drogerii pellingi i maske;) efekt mikrodermabrazji:) zrobie sobie zeby nie byc jak ufo.
    Chociaz tyle..
    W nocy siadlam i plakalam na lozku bo juz nie maialam sil..

atdcqtkf2affvuei.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna, ja mam twarz jakbym się pomalowała jakas kaszka :/ chociaż widze, ze sie poprawia. No i kg jakoś lepiej lecą:) dzis jal mały zaśnie to ide na rower:)

• Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedzcie mój jak mu podaje coś, chce chwycić, wyciąga rączki, ale nie zawsze trafia, normalne?

relg9vvjrtqik460.png

‹‹ 3013 3014 3015 3016 3017 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ