Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pia Gizela wrote:a ja mam dziś poważne obniżenie nastoju. nie mogę być codziennie uśmiechnięta."Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Zamieszanie z grafikiem tu mamy. Sekretarka i technicy medyczni kombinuja: Jak to zrobic, zeby 3-tygodniowy bobas mogl miec przeprowadzone badanie przed ktorym nie mozna jesc przez 4 godziny! Biedne malenstwo.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
W poniedzialek idę chrzciny ustalac, bo w sobote chrzestni biiora ślub i chce jak najszybciej, póki koleżanką w ciąży się dobrze czuje, mama nadzieję że w 3 tyg uda się wszystko zorganizować.....najgorzej będzie znaleźć czas na zukup sukienki, chyba zdecyduje się na taką na guziczki ala szmizjerka żeby wygodnie karmić, a potem też się przyda tylko ciekawe czy znajde"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Hej
my dzisiaj wyruszylysmy na zakupy. W sumie bylysmy 3 godziny. Moja mama tez z nami byla. Stwierdzilysmy, ze Natalka to mala podróżniczka, jak tylko widzi fotelik samochodowy to od razu szczesliwa
zawsze jej mowie"jedziemy bum bum
" nawet nie kwęknęła przez caly czas. Kupiłam jej 2 pary krótkich spodenek, kapelusik, sobie t-shirt, sandalki i staniczek
żeby mężowi nie bylo smutno to jemu krótkie spodenki. Od razu humor lepszy
jak wrocila nie mogla zasnąć, nie wiedziałam o co kaman, ale okazało sie, ze wielka kupa w pampersie. Przewinelam i śpi kochana juz 3 godziny.
mala_mi1982, dorocia2324, megg lubią tę wiadomość
-
A ja myślałam że mnie szlag trafi. Kupiłam owoce, nie chciało mi się szukać w szafie przepisów i wzięłam z neta na ciasto drożdżowe. Porażka, cały czas było rzadkie,juz chyba 2 razy tyle mąki dałam co przepisie i dalej sie leje
Zostawiłam to i poszłam na spacer, kupię proszek do pieczenia i zrobię coś innego, bo przecież zanim drugie wyrośnie to mnie noc zastanie
-
Januszkowa przyznaj się ze piszesz takie bajki o swojej córce żeby innych zdenerwować
Żart,a tak poważnie to zazdroszczę
Gosiak, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:Marcela pokaz o jaka ci chodzi sukienkę na guziczki?
cos w tym styluLara 82 lubi tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
słoneczna 85 wrote:Atakasobiejedna z drozdzowym tak jest. Ja gdzies mialam sprawdzony przepis ale gdzie?
Dzis tez zrobie ciasto wieczorem jak maly zasnie.
W dzien jakbym miala robic to na pewno by sie nie udalo z malym moim urwiskiem
No właśnie też mam sprawdzony przepis, a zachciało mi się eksperymentów heh. U mnie był plan ze automat do chleba mi wyrobi ciasto, więc wystarczyło wrzucić składniki, zawsze tak robię, a tu dupą a nie przepis... -
Atakasobiejedna czasami zastanawiam sie czy Wam to wszystko pisac, bo wiem, ze niektóre maluszki dają popalić, ale nie potrafię sie opanować
ja sama nie mogę sie na dziwić swojemu dziecku, ze jest takie dobre
ja podobno bylam taka sama do 3 roku zycia, później dalam nieźle popalić takze kto wie co mnie czeka w przyszlosci
Atakasobiejedna lubi tę wiadomość
-
Bietka wrote:Moje dziecko spalo ciagiem 3,5 h. Normalnie w szoku jestem.teraz kadzonko a pozniej zabawy z tata, ktore uwielbia
Ja chyba przestanę czytać to forum...Gosiak, Lara 82, Atakasobiejedna, Bietka, marcela29, Pia Gizela, Sue lubią tę wiadomość
-
hej!
witam sie z pobytu w Polsce, jest pieknie dziadkowie zajmuja sie wnusia a ja moge odpoczac bardzo brakuje mi takich momentow w Niemczech kiedy rodzice sa daleko i nie ma mi kto pomoc.
Nie nadrobie Was, troche poczytalam... Januszkowa masz super, wczoraj chcialam wziac Alicje na male zakupy i byl placz i szybki powrot do domu.
Bietka 3,5h? U mnie nigdy sie nie zdarza. Zazdraszczam.
Udalo nam sie dograc termin na chrzciny i pod koniec wakacji bedzie chrzest:)
U nas ciasto z truskawkami wlasnie sie piecze:)Januszkowa lubi tę wiadomość
-
A u mnie dzis kiepski dzien. Zalatwilismy sprawy i jechalismy juz do tesciowej. W aucie zrobilo mi sie tak nie dobrze, tak mi sie chcialo wymiotowac. No i u tesciowej 3 razy zaliczylam kibelek. Tak zle sie czulam ostastnio w ciazy. Troche podrzemalam i przeszlo. Wydaje mi sie ze to po takim rozku z serem, dzis P mi kupil i zjadlam przed wyjazdem.
Do tego Kuba przyszedl z dworu z placzem i mowi, ze go ucho boli. Cale czerwone i placz i marudzenie. Wiec biegiem pakowanie do apteki i do domu. Kupilam olejek kamforowy, pasmorawalam w aucie i troche mu przeszlo. Ma 37,5 temp. Moj biedak. Gdzies musialo go zawiac
Przez to wszystko nie weszlismy do sklepu i chyba nie bede miala z czego zrobic ciasta a tez dzis truskawek kupilismy i u tesciowej jeszcze P nazbieral wiec mam kolejna robote. -
Bietka fajnie, ze tyle pospal
Januszkowa no masz zlote dziecko, super
Marta udanego urlopu i odzywaj sie do nas w wolnej chwili.
A macie moze sprawdzony przepis na kluski na parze bo planuje na dniach zrobic z truskaweczkami.
Laurka no moj czasem wytrzymywal bez jedzenia 4 godz ale tylko jak w tym czasie spal bo jak by nie spal to nie dalo by rady. A tu trzeba sie przeciez na konkretna godz umowic. Biedactwo malutkie.Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Znalazlam fajny artykul o alergiach moze kogos zainteresuje:
http://www.mlecznewsparcie.pl/2015/06/zmiany-skorne-u-dzieci/
u nas bez zmian maly nadal chory, marudny bardzo, i dostajemy opierdziel od malego codziennie, musze to nagrac i Wam pokazac
Januszkowa masz niemowle idealne hehe)