Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aha, a mnie dziwi to że jeszcze @ nie dostałam, a już od miesiąca młody dostaje mm po zjedzeniu dwóch cyckow. Najpierw dostawał malutko żeby się brzuch przyzwyczaił, ale od jakiś 2 tyg wciąga 3-4 butle po 120 ml, w nocy tylko cyc, a @ ani śladu. Chyba się zapisze na sierpień do mojego gina na kontrolę, brakuje mi tych wizyt trochę
-
Gosiak wrote:A swoją drogą nie wyobrażam sobie 4 mies. macierzyńskiego - już bym musiała wracać do pracy...
No ja bym musiała do żłobka dać, bo nikt inny by się nie zajął, nie wiem jak wygląda taka opieka w żłobku nad takimi maluchami... dobra, zaraz przestanę Was zasypywac postami, bo młody się powoli budzi w bondolino -
Idzie pani z dzieckiem w wisiadle, codziennie ja widzę jak wyprowadza psa. Tak ja ciągnie do przodu ze aż się cała do tyłu odchyla i za krzyż trzyma. Ja nie wiem, to już nie mówi ludziom ze coś jest nie tak?
-
ja tez ze smokiem juz od szpitala walczylam i moja ma go dalekim powazaniu, takze nie zawsze sie da:-/ u nas tez wszystko gryzione jest, mam juz dentibaby, gryzaki w lodowce ale zabkow raczej nie widac"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
my dzis swietujemy pierwsze imieniny:) z tej okazji Laura ma swoja mini drzemke, a ja pije kawe i jem deser truskawkowy:)
Gosiak, dorocia2324 lubią tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Na sen mojego dziecka w dzien nie moge narzekac. Zazwyczaj to sa 3-4 drzemki po 1-2 godz. Tylko cos nam sie porobilo ze spaniem w nocy. Pierwszy sen byl dluzszy, np od 21/22 do 2/3 a pozniej co 2 godz. A ostatnio zjada 21/22 i budzi sie 00/1 i pozniej pobudki co 1-2godz. No masakra, jestem tak niewyspana.
-
Palvin jak dla odstresowania wcisakasz sobie ni lubie, to wez lepiej folie babelkowa i powciskaj:-/ bez sensu ...
Lara 82, dorocia2324, Giannaa, megg, Sue lubią tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017