Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie jestem w stanie Was nadrobić, Ada absorbuje tyle czasu, jak wtedy, gdy była noworodkiem!
Co nowego u Chrupki:
-zasypiamy na łóżku, wózkowi powiedziałyśmy papa!
-bardzo płacze za mną jak nie nie widzi,
-rzadsza kupa, marudzenie etc - chyba idą zęby...megg lubi tę wiadomość
-
Staś zasypia tylko na rękach ewentualnie przy cycku. w wózku już nie m opcji, jak jest zmęczony to zaczyna piszczeć i trzeba go wziąć i uspać na rękach.
Podjęłam decyzję, ze kupuję chustę! dłużej z tym wózkiem nie chcę się męczyć. Spacery trwają max godz w tym pól sen i 3/4 na rękach resztę czasu w wózku leży i się bawi. To się mija z celem, tym bardziej, ze młody jest coraz cięższy. Może spacerówkę polubi
Mąż ma już praktycznie ma urlop, został mu tylko czwartek w pracyw pt jedziemy na wieś. oby pogoda dopisała
-
Moj czasem usypia sam na lozku, na macie, w wozku. Choc ostatnio w dzien usypiamy bujajac w wozku albo przy piersi a wieczorem do lozeczka, karuzela, smoczek i pieluszka przy buzi to musi byc zawsze.
Natan ostatnio nie chce byc za dlugo na rekach. Moze dlatego ze bardzo sie podnosi do siadania a jak sie go posadzi na kolanach to sztywno siedzi i moze szybko sie meczy. Dlatego duzo lezy w ostatnim czasie, na siedzenie ma jeszcze czas. -
U nas tez drzenia nie ma. Jak cos to tak bardzo szybko macha rekami i nogami.
Kompoty z truskawek zrobione. Wyszlo mi 12 1l sloikow
Juz leze w lozku i zaraz usne bo jestem padnieta. A jutro jedziemy zalatwic w koncu becikowe i inne sprawy i moze do lekarza z chlopcami uda mi sie wbic bo Kubie zaczely ropiec oczy ( ponoc jakis taki wirus panuje bo on musial sie zarazic od mojego P siostry corki ), a Natan ma kilka takich babelkow na ciele. Nie wiem czy komary go pogryzly czy moze jakies uczulenie. No i ja musze zadzw do gina zapytac o to wczorajsze krwawienie. -
Gosiak, januszkowa, Pia - sto lat dla naszych dzieciaczków :*
My na spontanie pojechaliśmy do Szczecinamały był bardzo dzielny
Co do zajęć dodatkowych - ja jestem za sportem i muzykabedziemy małego zabierać na koncerty, zawody - sam zdecyduje co chce robic
w życiu trzeba miec pasje
Moje dziecko zasypia samo. Czasami przyśnie przy piersi, ale jak sie obudzi "zawoła"
Mnie, ja daje mu smoczek, głaskam po główce i mowię, ze jestem obok, ze teraz czas na drzemkę.
W ciagu dnia ma dwie drzemki po 2 h 11-13 i 15-17. Wypracowaliśmy je wspólnie
No i wczoraj maz ważył sie z Tomkiem i mamy 6 kg.
Co do nie lubie - ja sie juz kilka razy pomylilamzaraz odkliknelam.
Dziwnie jak ktoś tak czyta wątek i sie nawet nie przywita...
-
Lara 82 wrote:O mam jedynkę, a rano było O. Ale to dziwne bo rączką oznacza mile likeow ja dalam, wiec pod spodem powinna być liczbę unlikeow które tez ja dalam, a ja nikomu nie dawalam, chyba ze przez pomyłkę.
No i co oznacza ta 1?
A rączka oznacza ilość like'ów, które dostałaś, a nie dałaś
-
U nas jest tak że się kapiemy, jemy i Lila do łóżeczka. Zazwyczaj zasypia już podczas karmienia, a jak nie to patrzy na karuzele grająca jakieś 10 mon. Trzymając mnie za palec i zasypia.
Witam z rana... My dzisiaj o 9 i jutro mamy basen bo jeden odrabiamy. Jupi... Postaram się wieczorem wrzucić jakieś fotki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 07:33
Gosiak, dorocia2324 lubią tę wiadomość