Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
megg wrote:Mam 20.08 ale to prenatalne. U mojego dopiero początkiem września. Czytam właśnie ze dieta pomaga. Będę musiała chyba się ograniczać może wtedy spadnie
Spróbuj nie jeść słodyczy i potraw wysoko weglowodanowych ..megg lubi tę wiadomość
-
Kasia ja czulam laskotanie ale chyba z miesiac temu! i to też nie tam gdzie trzeba bo bardziej w okolicy brzucha niż podbrzusza gdzie dzidzia siedzi wiec to nie moglo byc to
a teraz... nic raczej nie czuje... mam tak że mnie coś tam przez sekunde zaboli, czy zakłuje ale to normalne jak mi sie jedzenie kotłuje czy coś tam sie poszerza.. takiego czegoś dziwnego co wskazywaloby na merdanie ogonka rybki to nie czujecath, kasia_1988 lubią tę wiadomość
-
kasia_1988 wrote:Cath zazdroszczę .... a kiedy pierwszy raz poczułaś?
megg, kasia_1988 lubią tę wiadomość
-
Vel wrote:Kasia ja czulam laskotanie ale chyba z miesiac temu! i to też nie tam gdzie trzeba bo bardziej w okolicy brzucha niż podbrzusza gdzie dzidzia siedzi wiec to nie moglo byc to
a teraz... nic raczej nie czuje... mam tak że mnie coś tam przez sekunde zaboli, czy zakłuje ale to normalne jak mi sie jedzenie kotłuje czy coś tam sie poszerza.. takiego czegoś dziwnego co wskazywaloby na merdanie ogonka rybki to nie czujekasia_1988 lubi tę wiadomość
-
ja jak coś czuje to za wysoko tam na linii majtek nic nie czuje bardziej przy pepku wiec jeszcze na to za wczesnie i nie moze byc dzidzia
to moj z wczoraj rana na czczo, teraz mam 5 razy taki i zauwazylam że mi talia prawie cała zanikła a zawsze miałam mocno wykrojona
http://www.iv.pl/images/52860400617355271780.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 21:23
kasia_1988, Fedra lubią tę wiadomość
-
A co do plci to zawsze chciałam dziewczynke ale teraz chyba bardziej chłopca nie wiem. Obojetna jest mi plec. Nawet nie potrafię powiedziec kogo bardziej czy Konstancje czy Leona. ale jak ginek powiedzial ze dziewuszka to mąż do brzucha juz mówi po imieniu. I jak szukamy czegos w necie dla maluszka to mówi ze szukamy rzeczy dla Konstancji. Patrzymy na lozeczka mówi ze no ale jak to przeciez Konstancja to i tamto on częściej mówi po imieniu niż ja troche boje sie nastawić aby sie nie rozczarować. Tez mowie do brzucha rano witam moja mala damo itp
Sue lubi tę wiadomość
-
Vel wrote:ja jak coś czuje to za wysoko tam na linii majtek nic nie czuje bardziej przy pepku wiec jeszcze na to za wczesnie i nie moze byc dzidzia
to moj z wczoraj rana na czczo, teraz mam 5 razy taki i zauwazylam że mi talia prawie cała zanikła a zawsze miałam mocno wykrojona
http://www.iv.pl/images/52860400617355271780.jpgjuska19 lubi tę wiadomość
-
ja też jutro mam wizytę na 12 jestem ciekawa ile maluszek urósł
Mi tylko K powtarza ze mam już brzuch dla mnie nawet fajnie ale boje się ze jak tak szybko wyszedł to będzie coraz większy chodź od początku ciąży -5kg na wadze i nie tyje naraziecath, kasia_1988 lubią tę wiadomość
-
gusiaa wrote:ja też jutro mam wizytę na 12 jestem ciekawa ile maluszek urósł
Mi tylko K powtarza ze mam już brzuch dla mnie nawet fajnie ale boje się ze jak tak szybko wyszedł to będzie coraz większy chodź od początku ciąży -5kg na wadze i nie tyje narazie
A ja juz +2kg ale moj M ciagle mi mowi ze mam jeść to na co mam ochotę i ze jemu nie przeszkadza ze przytyje bo w ciąży to normalne ... o figure bede sie martwić po ciazy.. . )cath, Gosiak, Fedra, juska19 lubią tę wiadomość
-
gusiaa wrote:ja też jutro mam wizytę na 12 jestem ciekawa ile maluszek urósł
Mi tylko K powtarza ze mam już brzuch dla mnie nawet fajnie ale boje się ze jak tak szybko wyszedł to będzie coraz większy chodź od początku ciąży -5kg na wadze i nie tyje narazieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 21:55
-
madziutek 23 wrote:A ja juz +2kg ale moj M ciagle mi mowi ze mam jeść to na co mam ochotę i ze jemu nie przeszkadza ze przytyje bo w ciąży to normalne ... o figure bede sie martwić po ciazy.. . )
Śmiałyśmy się tu, że utworzymy grupę wsparcia i razem będziemy zrzucać kilogramy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 21:56
Fedra lubi tę wiadomość